کد خبر: ۲۸۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸
همزمان با سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان فارس صورت پذیرفت؛

حضور مدیر عامل بانک ملی ایران در محل پایگاه میز خدمت دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی

همزمان با سفر رییس‌جمهور و هیات دولت به استان فارس که با حضور مدیر عامل بانک ملی ایران و اعضای هیات مدیره صورت گرفت؛ دکتر خواجه نایینی معاون و نماینده تام الاختیار وزیر امور اقتصادی و دارایی از عملکرد مطلوب شبکه بانکی کشور در بررسی توام با پاسخگویی سریع به تقاضا‌های مردمی قدردانی کرد.
حضور مدیر عامل بانک ملی ایران در محل پایگاه میز خدمت دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:ابوالفضل نجارزاده رییس شورای هماهنگی بانک‌های کشور در این سفر با حضور در محل پایگاه میز خدمت دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دارایی ضمن دیدار با دکتر خواجه نایینی معاون وزیر اقتصاد، از نزدیک در جریان روند پاسخگویی بانک‌ها به مراجعات مردمی قرار گرفت.

رییس شورای هماهنگی بانک‌های کشور پاسخگویی در کمترین زمان ممکن و رسیدگی به درخواست‌ها و انتظارات مردمی را مهمترین هدف میز خدمت وزارت امور اقتصادی و دارایی دانست و خاطرنشان کرد: همه تلاش همکاران شبکه بانکی باید جهت پاسخگویی بموقع و سریع به خواسته‌ها و انتظارات مردم و رفع نیاز آن‌ها باشد.

وی رفع هوشمندانه نیاز‌های پولی و مالی هموطنان را وظیفه ذاتی نظام بانکی کشور قلمداد کرد و اظهار داشت: بانک‌ها باید با نگاه کارشناسی و هدایت گری منابع مالی در مجرای صحیح و نظارت بر گردش منطقی پول، نقش موثر خود را در مهار تورم ایفا کنند.

مدیر عامل بانک ملی ایران بر لزوم رعایت احترام و کرامت انسانی مراجعان تاکید کرد و گفت: باید تقاضا‌هایی که موجبات اشتغالزایی، رشد و توسعه اقتصادی را در کشور فراهم می‌کنند؛ در اولویت بررسی و اقدام قرار گیرند.

مدیر عامل بانک ملی ایران با حضور در جمع مراجعان شخصا تعدادی از تقاضا‌های هموطنان را مورد بررسی قرار داده و دستور رسیدگی و اقدام سریع صادر کرد.

گفتنی است در این سفر برخی درخواست‌ها که نیازمند مجوز ادارات مرکزی بود، در محل پایگاه میز خدمت دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد توسط مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره بانک بررسی و دستورات لازم صادر شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی جزئیات ملاقات یک و نیم ساعته نماینده رییس جمهور با میرحسین موسوی
معاون اجرایی رئیس جمهور پزشکیان گفت: ملاقات این عضو دولت با آقای موسوی یک ساعت و نیم به طول کشید. این ملاقات و همینطور دیدار اخیر دوستان میرحسین با او نشانگر این است که رئیس جمهور در پی رفع حصر به عنوان خواسته‌ی بخشی از مردم است.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
اجرای «طرح فرزندآوری جهانی» برای مقابله با آمریکا و اسرائیل اجرای «طرح فرزندآوری جهانی» برای مقابله با آمریکا و اسرائیل
رئیس مجمع نمایندگان طلاب حوزه‌های علمیه گفت: طرح جهانی فرزندآوری، وظیفه هر خانواده مسلمان در جهان اسلام است. جهت مقابله با نسل‌کشی مسلمانان توسط آمریکا و اسرائیل، عملیات‌سازی این اقدام امیدآفرین برای امت اسلام و مایوس‌کننده دشمنان است.
رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست
باشگاه استقلال رسماً از جذب حسین گودرزی، مدافع چپ فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان، خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
برگزیده
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل تاسیسات نفتی ایران، هدف بعدی اسرائیل
رضا سپهوند عضو هیات‌رئیسه کمیسیون انرژی با اشاره به این که احتمال حمله مجدد دشمن به ایران وجود دارد، به دیده بان ایران گفت: یکی از احتمالاتی که باید در نظر گرفت، این است که دشمن در حمله احتمالی بعدی خود به تاسیسات نفتی ما حمله کند.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر