کد خبر: ۲۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱

ارائه گزارش عملکرد بیمه میهن در نشست ستاد اربعین کشور

آخرین جلسه ستاد اربعین به میزبانی استان ایلام و به ریاست استاندار با حضور مسئولین لشکری، کشوری و استانی برگزار شد.
ارائه گزارش عملکرد بیمه میهن در نشست ستاد اربعین کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛آخرین جلسه ستاد اربعین به میزبانی استان ایلام و به ریاست استاندار با حضور مسئولین لشکری، کشوری و استانی برگزار شد.

در این جلسه که با هدف تسهیل خدمت‌رسانی به زوار اربعین حسینی برگزار شد، میثم مولایی، مسئول «کمیته امور شعب و نمایندگان» بیمه میهن به ارائه گزارشی از خدمات بیمه میهن به عنوان بیمه‌گر اربعین پرداخت.

مولایی در خصوص اقدامات شرکت بیمه میهن در ایام اربعین گفت: اقدامات اولیه از روز ۱۴ مرداد شروع شد و جلسات متعددی را با سازمان حج و زیارت و سایر سازمان‌های مربوطه تشکیل دادیم تا در گام اول بتوانیم نیرو‌های خود را در مرز‌های شش‌گانه مهران، خسروی، تمرچین، باشماق، شلمچه و چذابه مستقر کنیم.

وی افزود: بیمه میهن برای تسهیل و مدیریت خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله، اقدام به راه‌اندازی سه قرارگاه کرده است. قرارگاه امام حسین (ع) در استان‌های ایلام و کرمانشاه، قرارگاه حضرت ابوالفضل (ع) در استان‌های آذربایجان غربی و کردستان و قرارگاه حضرت علی اکبر (ع) به مسئولیت ابوالقاسم قنبری در استان خوزستان، مشغول خدمت‌رسانی به زائران عزیز حضرت اباعبدالله (ع) هستند.

وی در ادامه گفت: برای مرز مهران که اصلی‌ترین مرز اربعین محسوب می‌شود و حدود ۶۰ درصد افرادی که در سامانه سماح ثبت نام کردند از این مرز تردد خواهند داشت، ۸ دستگاه آمبولانس، ۱۰ دستگاه خودروی حمل متوفی و یک سردخانه سیار با ظرفیت ۱۸ جسد پیشبینی کردیم که هم اکنون این موارد در مرز مستقر هستند.

مولایی بیان کرد: برای مرز شلمچه و چذابه نیز یک قرار دیگر منعقد شد و در این مرز‌ها هم ۱۱ دستگاه خودروی حمل متوفی و یک سردخانه ثابت با ظرفیت ۲۰۰ جسد را داریم.
در هر کدام از مرز‌های خسروی، باشماق و تمرچین نیز یک دستگاه آمبولانس، خودروی حمل متوفی و سردخانه سیار مستقر است.

وی افزود: در بحث خدمت‌رسانی در بیمارستان‌های مرزی با مسئولان بیمارستان‌ها مذاکراتی داشتیم و اکنون همکاران ما در بیمارستان‌ها جهت پاسخگویی به نیاز‌های زائران هم‌میهن مستقر هستند.

مولایی در حاشیه این نشست گفت: گزارشی در خصوص امکانات و اقدامات شرکت میهن به استاندار ایلام ارائه شد و ایشان از اتفاقاتی که رقم خورده ابراز رضایت کردند و در نهایت تمام تلاش ما این است که بهترین خدمات را به زائران ارائه دهیم و تا روز آخر پای کار خواهیم بود.

قنبری مسئول قرارگاه حضرت علی اکبر نیز گفت: همکاران ما از ۲۰ مرداد در بیمارستان‌ها مستقر و در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند.

وی با بیان اینکه سلامت زائران اولویت اصلی بیمه میهن است افزود: در یک مورد به ما اعلام شد که در آن طرف مرز یک کودک به کما رفته است، که او را به سرعت به بیمارستان ولیعصر منتقل کردیم. الحمدلله این کودک که به کما رفته بود با طی روند درمان، هشیاری خود را بازیافته و حال مساعدی دارد.

برچسب ها: بیمه میهن
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.