کد خبر: ۲۸۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳

راه‌اندازی مرکز نوآوری پزشکی در کشور با مشارکت همراه اول

تفاهم‌نامه همکاری همراه اول و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای راه‌اندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک منعقد شد.
راه‌اندازی مرکز نوآوری پزشکی در کشور با مشارکت همراه اول

به  گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:تفاهم نامه «راه اندازی و توسعه مرکز نوآوری مشترک» دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراه اول با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول، حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیران ارشد هر دو مجموعه در برج همراه اول برگزار شد.

رویکرد این تفاهم نامه، توسعه خدمات حوزه سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش پزشکی با تکیه بر توان و فعالیت‌های دانش بنیان است.

*سرویس‌های دیجیتال متعددی را در همکاری با بخش‌های مختلف توسعه داده‌ایم

اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول در این مراسم با اشاره به جایگاه اپراتور اول تلفن همراه در کشور و فعالیت روزانه ۷۰ میلیون کاربر روی شبکه آن، اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ میلیون سیمکارت واگذار شده در کشور داریم و با تکیه بر این ظرفیت، سرویس‌های بومی و سکو‌های دیجیتال متعددی را توسعه داده ایم.

وی خاطر نشان کرد: سرویس‌های بومی متعددی را نیز در همکاری با بخش‌های مختلف توسعه داده ایم که به عنوان مثال پلتفرم «شاد» یکی از آنهاست که همزمان با شیوع کرونا به سرعت توسعه یافت.

اخوان بهابادی افزود: صفر تا صد توسعه و راه اندازی شبکه شاد در همراه اول انجام شد که در نهایت اجازه یک روز وقفه در روند نظام آموزشی کشور را نداد و اکنون که سیستم آموزشی به حالت عادی بازگشته و مدارس حضوری است نیز بیش از ۸ میلیون دانش آموز در حال استفاده از این شبکه هستند.

*این تفاهم منجر به خلق پلتفرمی برای تمامی مراکز دانشگاهی می‌شود

حسین قناعتی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با اشاره به صرفه جویی گسترده‌ای که اجرایی شدن این تفاهم نامه می‌تواند به دنبال داشته باشد، اظهار کرد: با توجه به اینکه نگاه ما معطوف به گسترش سلامت است، اجرای این تفاهم نامه می‌تواند منجر به توسعه پلتفرمی شود که مورد استفاده سایر مراکز دانشگاهی نیز قرار گیرد و حتی رغبت مشتریان بین المللی را نیز برانگیزد.

وی با تأکید بر اینکه کشور‌های همسایه نظیر عربستان درآمد حدود ۲۰ میلیارد دلاری از محل توریسم سلامت دارند، گفت: می‌توانیم رقابت جدی با آن‌ها در این حوزه و البته با تکیه بر ظرفیت‌های دیجیتال کشور داشته باشیم، زیرا به عنوان مثال یکی از دلایل اقبال گردشگران سلامت به درمان در تهران، کیفیت بالا و قیمت مناسب خدمات است چرا که یک پیوند مغز استخوان در بیمارستان‌های دولتی تهران حدود ۱۰ هزار دلار برای بیماران خارجی هزینه دارد که این عمل در خارج از کشور همانند ترکیه و هند کمتر از ۵۰ هزار دلار نیست.

قناعتی افزود: بنابراین در مسیر پیش رو نیازمند کمک همراه اول در حوزه‌های سخت افزاری، نرم افزاری، فکری و مهندسی هستیم.

گفتنی است در راستای این همکاری مشترک قرار است طرح کلان زیست بوم توسعه سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی در نظام سلامت و فناوری‌های نوین آموزش پزشکی جهت استفاده در مراکز پزشکی، درمانی و بیمارستانی ارائه شود.

همراه اول در این مسیر با استفاده از پتانسیل‌های بالفعل خود اقدام به راه اندازی و توسعه زیرساخت مرکز نوآوری با هدف ایجاد، توسعه و زمینه سازی شکل گیری فعالیت گروه‌های علمی تخصصی در موضوعات بین رشته‌ای حوزه سلامت و فناوری اطلاعات می‌کند.

ایجاد زمینه ارتباط، معرفی و هماهنگی‌های لازم برای همکاری مراکز پزشکی، درمانی و سایر نهاد‌های مرتبط به منظور پیشبرد اهداف این تفاهم نامه نیز بخشی از تعهدات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
توئیت مهم عراقچی توئیت مهم عراقچی
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی به حضور رهبر انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) واکنش نشان داد.
برگزیده
محل دفن حضرت علی اکبر (ع) کجاست؟ محل دفن حضرت علی اکبر (ع) کجاست؟
«هرگاه خواستی شهداء را زیارت کنی، پایین پای امام حسین (ع) که قبر علی بن حسین (ع) آنجا است، بایست.»
آیین گِل‌مالی در خرم‌آباد آیین گِل‌مالی در خرم‌آباد
آیین سنتی گِل‌مالی روز عاشورا در خرم‌آباد، یکی از باشکوه‌ترین و منحصربه‌فردترین جلوه‌های عزاداری در ایران است که هر ساله با حضور پرشور مردم سوگوار برگزار می‌شود.
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از آغاز فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر