کد خبر: ۲۸۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹

میرسلیم: نباید در مردم توقع ایجاد کرد؛ ما گرفتار تحریم هستیم

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، تاکید کرد: نباید در مردم توقعاتی ایجاد کرد که نتوانیم به آن پاسخ دهیم چراکه امکانات کشور محدود بوده و امروز توقع آفرینی یکی از برنامه‌هایی است که دشمن در کشور دنبال می‌کند.
میرسلیم: نباید در مردم توقع ایجاد کرد؛ ما گرفتار تحریم هستیم

مخاطب 24- سید مصطفی میرسلیم در اجلاس سراسری حزب موتلفه اسلامی پیرامون انتخابات مجلس دوازدهم، بیان کرد: اداره کشور به شیوه مردم سالاری یک الزاماتی دارد. اگر در سال ۱۳۵۷ مرحوم بهشتی این  تشخیص را دادند که کشور را به کمک مردم اداره کنیم و تشخیص درستی هم بود، برای تحقق این امر چاره‌ای جز این نبود جز اینکه حزب داشته باشیم‌. امسال ۳۰ سال است که از دوران فعالیت حزب موتلفه اسلامی می‌گذرد. همگی اعتقاد داریم اگر می‌خواهیم که بهای لازم را نظام ما به دست بیاورد باید حزب شکل بگیرد. این حرف هم به مناسبت انتخابات از خود درنیاوردیم. سابقه طولانی دارد.

او در ادامه اظهار کرد: مرحوم بهشتی که در سال ۵۷ با یاران خود حزب را تشخیص دادند می‌دانستند این نظام قوام پیدا نمی کند جز اینکه حزب داشته باشیم. به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک می‌شویم. من یاداوری می کنم که ما در حزب به اتکای اصول اسلام و اتکای قانون اساسی به علاوه به اتکای آنچه که مقام معطم رهبری به عنوان اسناد هدایت کننده اداره کشور ابلاغ کردند، محورهایی را در موتلفه هر دوره مشخص می‌کنیم. این دوره نیز شرایط جهانی و کشور را تحلیل کردیم و محورهایی را استخراج کردیم. حزب به اتکای این مبانی شکل می‌گیرد و به محورهای فعالیت‌های حزب می‌رسد که باید منجر شود به آثاری در اداره کشور. اول باید در مجلس خود را نشان دهد. سپس باید در دولت و نهادهای مدنی خود را نشان دهد. اگر این محورها در این جایگاه ها بتواند خود را خوب نشان دهد می‌توانیم بگویم حزب موتلفه در اداره امور کشور موفق بوده است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه تصریح کرد: حزب اگر بخواهد به وظایف خود به درستی بپردازد باید خیلی تلاش کند. در هر جایی که شعبه‌ای از حزب است باید سایه‌ای از این فعالیت‌ها مشاهده شود. مجلس که عصاره ملت است چه وظایفی دارد. حال برخی می‌گویند یعنی چه مجلس عصاره ملت است. بسیار ارزشمند است این نمایندگان و حضور آنان در مجلس شورای اسلامی. وجود مجلس یعنی محور اقتدار و اتحاد نظام. در مجلس نمایندگانی از نقاط مختلف کشور داریم. نمونه‌ای احترام و ادب را بین نمایندگان مشاهده می‌کنیم.  نمایندگان به هم احترام می گذارند. این تصویری که در مجلس یازدهم شاهد هستیم اگر عینا در کل کشور باشد جمهوری اسلامی ایران بهشت می‌شود. اختلاف نظر همیشه وجود دارد اما با برخورد و زد و خورد تفاوت دارد.

او در ادامه تاکید کرد: کارهایی در مجلس صورت می‌گیرد شاید بهتر باشد به آن نپردازیم. ما در مجلس یک فراکسیون تشکیل دادیم و محور آن را قانونی گذاشتیم که ۱۵ سال پیش تصویب شده است. قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد بود. ما تشخیص دادیم این کار مهم یعنی مبارزه با فساد را دنبال کنیم. امیدواریم بعد ما در مجلس دوازدهم این فراکسیون که حرکتش بسیار مهم است در اقتدار بخشیدن به اقتدار نظام، ادامه فعالیت دهد. ما در مجلس سه کار مهم داریم. یکی قانون گذاری است. چون ما حاکمیت حزبی نداریم بین محورهای قوانین ما تناقض وجود دارد. ما باید بتوانیم برای تصویب یک قانون مجموع محورهایی که حزب دارد را استخراج کنیم و اجازه ندهیم قانون از این محورها فاصله بگیرد.

او افزود: وظیفه دوم نظارت دارد. که دو وجه دارد. یکی چگونگی اجرای قانون است. اکنون ما قانون را پس از تصویب رها می‌کنیم. مجری هم طور دلش خواست با قانون برخورد می‌کند. ما قوانینی داریم که اصلا اجرا نشده است. چون نظارت ما ضعیف بوده است. ما نمایندگان بیشتر سعی کردیم گرفتاری مردم را پیگیری کنیم. ما باید بتوانیم قوانین را اجرا کنیم آن گاه حق اصلی مردم ادا خواهد شد. توقع آفرینی باید منطقی باشد. ما در کشور گرفتار تحریم‌ها هستیم. اما اگر تحریم‌ها نباشد بازهم امکانات کشور نامحدود نیست. نباید در مردم توقعاتی ایجاد کرد که نتوانیم به آن پاسخ دهیم. اکنون توقعات بازنشستگان، معلمان و ایثارگران را نگاه کنید. همه نیز حق دارند. اما امکانات محدود است. نمایندگان باید برای مردم تبیین کنند که کشور محدودیت‌هایی دارند. کی برای مردم شرح دادیم که کشور در این شرایط است. توقعات را پایین بیاورید. توقع آفرینی یکی از برنامه هایی که دشمن در کشور دنبال می کند.

او در ادامه خاطر نشان کرد: کار مهم دیگر بحث شایسته گزینی است. فردی را وزیر می‌کنیم می‌بینیم بعد دو هفته گم شد. پاسخی نمی‌دهد. آدم خوبی بوده اما شایسته نبوده است. همه وزرای این دولت برخلاف دولت قبل افراد ایمانی بودند و بنده پشت آنها نماز می‌خوانم. اما برخی از آنها یک دفعه بعد یک ماه غرق شدند چراکه توان این مسئولیت را نداشتند. افرادی که به صحنه انتخابات می‌روند باید اشراف کامل به اسلام  داشته باشند. ما هر روز صبح در آغاز مجلس قرآن می‌خوانیم اما برخی اصلا گوش نمی‌کنند. باید نماینده به قانون اساسی و اسناد بالادستی اشراف داشته باشد.

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: در مجلس نمایندگان باید ناصح یکدیگر باشند. ان شاءالله خداوند توفیق دهد آنچه حق است سرلوحه اقدامات ما قرار دهد. ملت فلسطین ۸۰ سال دارد ستم می‌کشد از خداوند می‌خواهم آنان را در قیامی که به پا کردند موفق بگرداند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟ فرزند مسئولیت پذیر می‌خواهید؟
روانشناس شخصیت و طرحواره درمانگر در خصوص این که چه زمانی کودکان باید مسئولیت پذیر شوند توضیحاتی ارائه داد.
گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند نیرو‌های انقلابی برای ترور ترامپ ۳۰ میلیون دلار جمع کردند
پس از توهین رئیس جمهور امریکا به مقام معظم رهبری و صدور فتوای مراجع عظام تقلید نیرو‌های انقلابی کارزاری با هدف تامین هزینه جایزه برای ترور دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به راه انداخته‌اند.
میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است
دکتر داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: «از ابتدای خردادماه سال جاری، با ابلاغ رسمی سیاست‌گذار و پس از طی مراحل قانونی، تعرفه آبونمان تلفن ثابت در سراسر کشور اعمال شده و همزمان با اجرای این طرح، ۵۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان شهری یعنی بیش از مبلغ آبونمان به تمام مشترکان تلفن ثابت در سراسر کشور هدیه داده می‌شود.»
تندروها، مشکل اقتصاد ایران تندروها، مشکل اقتصاد ایران
مهدی پازوکی، اقتصاددان و از امضاکنندگان بیانیه ۱۸۰ اقتصاددان کشور به مردم و مسعود پزشکیان معتقد است رابطه اقتصادی ایران با آمریکا به نفع ما و به ضرر رقبای منطقه‌ای مثل ترکیه، امارات، قطر، عربستان سعودی و آذربایجان است.
ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد ناقوس مرگ هتلداری در ایران نواخته شد
جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه هتلداران ایران درباره حمایت دولت از هتل‌داران پس از رکود در این صنف بعد از جنگ ایران و اسرائیل می‌گوید: متأسفانه، تاکنون شاهد هیچ اقدام عملی و ملموسی از سوی دولت در راستای حمایت از صنعت هتلداری نبوده‌ایم. اظهارات وزیر میراث فرهنگی نیز محدود به وعده‌هایی مبنی بر انعکاس مشکلات به دولت و پیگیری آنها بوده است، حداقل تا این لحظه.
غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید غم کودک را در نقاشی هایش پیدا کنید
به گفته یک روانشناس تربیتی، در دهه‌های اخیر، روان‌شناسی نقاشی کودکان به عنوان ابزاری تشخیصی در روان درمانی کودک، مشاوره و آموزش مورد توجه قرار گرفته است.
برگزیده
گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند گذرنامه زیارتی نیاز به تمدید ندارند
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
امارات پرواز به تهران را متوقف کرد امارات پرواز به تهران را متوقف کرد
شرکت هواپیمایی امارات مستقر در دوبی، در جدیدترین به‌روزرسانی برنامه خود در روز سه‌شنبه، اعلام کرد پروازهایش از مبدا و به مقصد تهران، به دلایل عملیاتی متوقف می‌ماند.
انتخاب نهایی با آمریکاست؟ انتخاب نهایی با آمریکاست؟
وزیر امور خارجه گفت: انتخاب نهایی با آمریکاست آیا ایالات متحده سرانجام مسیر دیپلماسی را برمی‌گزیند؟ یا همچنان درگیر جنگی خواهد ماند که متعلق به دیگری است؟
صفحه خبر بالای تصاویر