کد خبر: ۲۸۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹

میرسلیم: نباید در مردم توقع ایجاد کرد؛ ما گرفتار تحریم هستیم

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، تاکید کرد: نباید در مردم توقعاتی ایجاد کرد که نتوانیم به آن پاسخ دهیم چراکه امکانات کشور محدود بوده و امروز توقع آفرینی یکی از برنامه‌هایی است که دشمن در کشور دنبال می‌کند.
میرسلیم: نباید در مردم توقع ایجاد کرد؛ ما گرفتار تحریم هستیم

مخاطب 24- سید مصطفی میرسلیم در اجلاس سراسری حزب موتلفه اسلامی پیرامون انتخابات مجلس دوازدهم، بیان کرد: اداره کشور به شیوه مردم سالاری یک الزاماتی دارد. اگر در سال ۱۳۵۷ مرحوم بهشتی این  تشخیص را دادند که کشور را به کمک مردم اداره کنیم و تشخیص درستی هم بود، برای تحقق این امر چاره‌ای جز این نبود جز اینکه حزب داشته باشیم‌. امسال ۳۰ سال است که از دوران فعالیت حزب موتلفه اسلامی می‌گذرد. همگی اعتقاد داریم اگر می‌خواهیم که بهای لازم را نظام ما به دست بیاورد باید حزب شکل بگیرد. این حرف هم به مناسبت انتخابات از خود درنیاوردیم. سابقه طولانی دارد.

او در ادامه اظهار کرد: مرحوم بهشتی که در سال ۵۷ با یاران خود حزب را تشخیص دادند می‌دانستند این نظام قوام پیدا نمی کند جز اینکه حزب داشته باشیم. به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک می‌شویم. من یاداوری می کنم که ما در حزب به اتکای اصول اسلام و اتکای قانون اساسی به علاوه به اتکای آنچه که مقام معطم رهبری به عنوان اسناد هدایت کننده اداره کشور ابلاغ کردند، محورهایی را در موتلفه هر دوره مشخص می‌کنیم. این دوره نیز شرایط جهانی و کشور را تحلیل کردیم و محورهایی را استخراج کردیم. حزب به اتکای این مبانی شکل می‌گیرد و به محورهای فعالیت‌های حزب می‌رسد که باید منجر شود به آثاری در اداره کشور. اول باید در مجلس خود را نشان دهد. سپس باید در دولت و نهادهای مدنی خود را نشان دهد. اگر این محورها در این جایگاه ها بتواند خود را خوب نشان دهد می‌توانیم بگویم حزب موتلفه در اداره امور کشور موفق بوده است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه تصریح کرد: حزب اگر بخواهد به وظایف خود به درستی بپردازد باید خیلی تلاش کند. در هر جایی که شعبه‌ای از حزب است باید سایه‌ای از این فعالیت‌ها مشاهده شود. مجلس که عصاره ملت است چه وظایفی دارد. حال برخی می‌گویند یعنی چه مجلس عصاره ملت است. بسیار ارزشمند است این نمایندگان و حضور آنان در مجلس شورای اسلامی. وجود مجلس یعنی محور اقتدار و اتحاد نظام. در مجلس نمایندگانی از نقاط مختلف کشور داریم. نمونه‌ای احترام و ادب را بین نمایندگان مشاهده می‌کنیم.  نمایندگان به هم احترام می گذارند. این تصویری که در مجلس یازدهم شاهد هستیم اگر عینا در کل کشور باشد جمهوری اسلامی ایران بهشت می‌شود. اختلاف نظر همیشه وجود دارد اما با برخورد و زد و خورد تفاوت دارد.

او در ادامه تاکید کرد: کارهایی در مجلس صورت می‌گیرد شاید بهتر باشد به آن نپردازیم. ما در مجلس یک فراکسیون تشکیل دادیم و محور آن را قانونی گذاشتیم که ۱۵ سال پیش تصویب شده است. قانون ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد بود. ما تشخیص دادیم این کار مهم یعنی مبارزه با فساد را دنبال کنیم. امیدواریم بعد ما در مجلس دوازدهم این فراکسیون که حرکتش بسیار مهم است در اقتدار بخشیدن به اقتدار نظام، ادامه فعالیت دهد. ما در مجلس سه کار مهم داریم. یکی قانون گذاری است. چون ما حاکمیت حزبی نداریم بین محورهای قوانین ما تناقض وجود دارد. ما باید بتوانیم برای تصویب یک قانون مجموع محورهایی که حزب دارد را استخراج کنیم و اجازه ندهیم قانون از این محورها فاصله بگیرد.

او افزود: وظیفه دوم نظارت دارد. که دو وجه دارد. یکی چگونگی اجرای قانون است. اکنون ما قانون را پس از تصویب رها می‌کنیم. مجری هم طور دلش خواست با قانون برخورد می‌کند. ما قوانینی داریم که اصلا اجرا نشده است. چون نظارت ما ضعیف بوده است. ما نمایندگان بیشتر سعی کردیم گرفتاری مردم را پیگیری کنیم. ما باید بتوانیم قوانین را اجرا کنیم آن گاه حق اصلی مردم ادا خواهد شد. توقع آفرینی باید منطقی باشد. ما در کشور گرفتار تحریم‌ها هستیم. اما اگر تحریم‌ها نباشد بازهم امکانات کشور نامحدود نیست. نباید در مردم توقعاتی ایجاد کرد که نتوانیم به آن پاسخ دهیم. اکنون توقعات بازنشستگان، معلمان و ایثارگران را نگاه کنید. همه نیز حق دارند. اما امکانات محدود است. نمایندگان باید برای مردم تبیین کنند که کشور محدودیت‌هایی دارند. کی برای مردم شرح دادیم که کشور در این شرایط است. توقعات را پایین بیاورید. توقع آفرینی یکی از برنامه هایی که دشمن در کشور دنبال می کند.

او در ادامه خاطر نشان کرد: کار مهم دیگر بحث شایسته گزینی است. فردی را وزیر می‌کنیم می‌بینیم بعد دو هفته گم شد. پاسخی نمی‌دهد. آدم خوبی بوده اما شایسته نبوده است. همه وزرای این دولت برخلاف دولت قبل افراد ایمانی بودند و بنده پشت آنها نماز می‌خوانم. اما برخی از آنها یک دفعه بعد یک ماه غرق شدند چراکه توان این مسئولیت را نداشتند. افرادی که به صحنه انتخابات می‌روند باید اشراف کامل به اسلام  داشته باشند. ما هر روز صبح در آغاز مجلس قرآن می‌خوانیم اما برخی اصلا گوش نمی‌کنند. باید نماینده به قانون اساسی و اسناد بالادستی اشراف داشته باشد.

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: در مجلس نمایندگان باید ناصح یکدیگر باشند. ان شاءالله خداوند توفیق دهد آنچه حق است سرلوحه اقدامات ما قرار دهد. ملت فلسطین ۸۰ سال دارد ستم می‌کشد از خداوند می‌خواهم آنان را در قیامی که به پا کردند موفق بگرداند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند لیست دستگاه‌های سامسونگ که آپدیت اندروید ۱۶ و One UI ۸ را دریافت می‌کنند
سرانجام زمان‌بندی آپدیت اندروید ۱۶ گوشی‌های سامسونگ فاش شد! یک لیست غیررسمی، اما کامل، تاریخ دقیق انتشار One UI ۸ را برای ده‌ها مدل گلکسی مشخص کرده است. آیا گوشی شما در صف اول دریافت این آپدیت بزرگ قرار دارد؟
اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند اروپا پیشنهاد دیدار تاریخی پزشکیان و ترامپ را بررسی می‌کند
تروئیکای اروپایی با فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» تلاش دارد ترامپ و رئیس‌جمهور ایران را در سازمان ملل گردهم آورد تا خطر جنگ کاهش یابد.
چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها چت جی پی تی، مزایا و کاربرد‌ها
چت‌جی‌پی‌تی نقطه‌عطفی در فناوری است؛ ماشینی که درک میکند، می‌نویسد، آموزش می‌دهد و در زندگی روزمره انسان را همراهی میکند.
سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد
مجمع عمومی سازمان ملل با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «راه‌حل دو کشوری» در ۲۲ سپتامبر به پیشنهاد عربستان موافقت کرد، اما اسرائیل و آمریکا با آن مخالفت کردند.
دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، با حضور در دیداری صمیمانه با معاونان اول سابق و خانواده‌های آنان، به تبادل نظر و گفت‌و‌گو درباره مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر
نماینده دانشگاه شریف در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی گفت: تا پایان آذرماه نسخه عمومی آزمایشی سکو رونمایی خواهد شد و امکان دسترسی همه مردم به این سرویس فراهم می‌شود.
برگزیده
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
صفحه خبر بالای تصاویر