کد خبر: ۲۸۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴

به‌پخش 45 درصد از سهام شرکت آروین‌ملل زرین را از طریق مزایده عمومی واگذار می‌کند

شرکت به‌پخش (سهامی عام) با انتشار آگهی اعلام کرده است که 45 درصد (تعداد4.500.000) از سهام شرکت آروین‌ملل زرین (سهامی خاص) را اصالاتا و وکالتا به صورت یکجا و نقد از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد کرد.
به‌پخش 45 درصد از سهام شرکت آروین‌ملل زرین را از طریق مزایده عمومی واگذار می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: در آگهی منتشر شده شرکت به‌پخش، شرایط این مزایده عمومی را به شماره ثبت 15137 و شناسه ملی 10103652024 با موضوع فعالیت خرید، بسته‌بندی، تولید، توزیع و فروش انواع کالاهای مجاز، اعلام کرده است. 

بر اساس این اطلاعیه، روش واگذاری سهام آروین‌ملل زرین به صورت مزایده و ارزش اسمی سهام شرکت به ازای هر سهم مبلغ 1.000 میلیون ریال و قیمت هر سهم 140.736 میلیون ریال تعیین شده است. 

همچنین قیمت پایه نقدی بلوک سهام عرضه شده 633.312 میلیون ریال و سپرده نقدی شرکت در مزایده مذکور معادل 5درصد قیمت پایه مورد مزایده اعلام شده است.

شرایط مزایده فوق به شرح زیر است:

عرضه سهام به صورت یکجا و نقد انجام می‌گیرد.

قیمت مندرج در آگهی مزایده، قیمت پایه فروش سهام می‌باشد و به قیمت‌های پیشنهادی کمتر از قیمت پایه ترتیب اثر داده نخواهد شد و بالاترین قیمت پیشنهادی به عنوان بهای معامله مبنای تعیین ثمن معامله قرار خواهد گرفت.

متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیش‌تر و خرید اسناد مزایده با ارایه فیش بانکی به مبلغ 50 میلیون ریال به شماره حساب 0101633298009 بانک صادرات استاد معین نزد شعبه استاد معین به نام شرکت به‌پخش (سهامی عام)می‌توانند از تاریخ درج آگهی لغایت روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 بجز ایام تعطیل از ساعت 8 تا 14 به آدرس ذیل مراجعه کنند.

سپرده نقدی جهت شرکت در مزایده باید به صورت فیش واریزی نقدی با ضمانتنامه بانکی شرکت در مزایده به انضمام سایر مدارک لازم جهت شرکت در مزایده که به صورت روشن و مشخص نوشته شده است در پاکت دربسته (الف، ب و ج) حداکثر تا ساعت 14 روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 به نشانی تهران، خیابان آزادی، بلوار استاد معین، پلاک 172، طبقه دوم، دفتر معاونت مالی اقتصادی تسلیم و رسید دریافت شود.

-به درخواست‌هایی که بعد از مهلت مقرر فوق‌الذکر، دریافت شود، همچنین درخواست‌های بدون سپرده شرکت در مزایده یا درخواست‌های مشروط، ناقص و بدون امضا و مهر متقاضی ترتیب اثر داده نمی‌شود.

پاکات شرکت در مزایده فوق راس ساعت 14 روز دوشنبه مورخ 22 / 07 / 1402 در محل شرکت به‌پخش (سهامی عام) به نشانی فوق، مفتوح و نتایج آن به صورت کتبی ظرف مدت حداکثر 14 روز کاری به برنده مزایده اعلام خواهد شد.

متقاضیان با شرکت در مزایده به صورت ضمنی اعلام می‌کنند که تمامی تعهدات، بدهی‌ها و آخرین وضعیت مالی، اقتصادی و حقوقی شرکت مورد مزایده را قبول دارند و تبعات و تعهدات ناشی از سهام خریداری شده را به صورت کامل می‌پذیرند و حق هیچگونه اعتراض را در این خصوص ندارند. همچنین هرگونه ادعای احتمالی در زمان حال و آتی از خود را سلب و اسقاط کرده‌اند.

مطالبات شرکت به‌پخش از شرکت آروین‌ملل زرین نیز در زمان معامله از خریدار دریافت خواهد شد و هزینه‌های مزایده شامل کارشناسی و آگهی بر عهده برنده مزایده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر