کد خبر: ۲۸۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷

حصر غزه کامل شد؛ دو دلیلی که مصر را درگیر کرد

یک منبع امنیتی مصر اعلام کرد که گذرگاه رفح تا اطلاع ثانوی بسته است.
حصر غزه کامل شد؛ دو دلیلی که مصر را درگیر کرد

مخاطب 24- یک منبع امنیتی مصری گفت: «گذرگاه رفح در مرز جنوبی غزه با مصر تا اطلاع ثانوی بسته شده است».

حملات تلافی‌جویانه اسرائیل علیه غزه آن را هم برای غیرنظامیان و هم برای کارکنان مصر در گذرگاه خطرناک کرده است. او افزود که در امتداد مرز برای جلوگیری از هرگونه تلاش برای نفوذ، وضعیت آماده‌باش اعلام شده است. پیش از این، سرهنگ ریچارد هخت، سرهنگ اسرائیلی به فلسطینیان توصیه کرده بود که غزه را از طریق رفح ترک کنند، اما دفترش متعاقباً اظهارات او را تصحیح کرد و گفت که گذرگاه امروز بسته شده است.

در شمال غزه نیز اسرائیل ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که تقریباً تمام اسرائیلی‌های ساکن امتداد حصار غزه را تخلیه کرده است. در این بیانیه آمده است: «خانواده‌ها و مقاماتی هستند که ماندن را انتخاب کردند؛ پس خواهند ماند».

محجوب زویری، مدیر مرکز مطالعات خلیج فارس در دانشگاه قطر می‌گوید مصر می‌خواهد از تشدید اوضاع بین حماس و اسرائیل فاصله بگیرد. زویری به الجزیره گفت: «مصر در ۴۸ ساعت گذشته به دو دلیل درگیر این جنگ شده است. اولاً گزارشی وجود دارد که می‌گوید مصر از قبل به اسرائیلی‌ها هشدار داده بود که قرار است اتفاقی بیفتد؛ اگرچه اسرائیل این موضوع را انکار می‌کند. دلیل دوم نیز این بوده که بحث گشودن گذرگاه رفح مطرح شده است و من تقریباً مطمئنم که مصر نظر مساعدی به افتتاح رفح نخواهد داشت. آن‌ها قبلاً اقداماتی را برای تخریب همه مکان‌های اطراف رفح انجام داده بودند و هیچ علاقه‌ای به بازگشایی آن ندارند».

زویری افزود: «همچنین به دلیل محاسبات داخلی و نزدیکی انتخابات ریاست‌جمهوری، مصر می‌خواهد از آنچه در حال رخ‌دادن است فاصله بگیرند. آن‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز فشار می‌آورند و می‌خواهند در این زمینه کمک کنند».

 

منبع: اکو ایران

برچسب ها: غزه گذرگاه رفح
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر