کد خبر: ۲۸۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
برف، باران و کاهش دما در این استان‌ها از امروز؛

تهرانی‌ها هم شاهد بارش خواهند بود؟

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه فردا بارش باران همراه با وزش باد و کاهش نسبی دما در سواحل خزر و استان‌های شمال غرب کشور آغاز می‌شود، گفت: چهارشنبه هفته جاری در ارتفاعات و مناطق سردسیر البرز مرکزی و اردبیل بارش برف داریم.
تهرانی‌ها هم شاهد بارش خواهند بود؟

مخاطب 24- صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: امروز با نفوذ سامانه بارشی به نوار شمالی کشور بارش باران همراه با وزش باد و کاهش نسبی دما در سواحل خزر و استان‌های شمال غرب کشور آغاز می‌شود.

او افزود: بعد از ظهر امروز در استان‌های واقع در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران، البرز و قزوین افزایش ابر، بارش پراکنده و وزش باد خواهیم داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: روز چهارشنبه ۱۹ مهر در سواحل شمالی کشور، شمال شرق، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و مناطقی از غرب و مرکز کشور بارندگی‌ها  ادامه دارد، بارش در استان اردبیل و سواحل خزر به خصوص گیلان در این روز شدت دارد.

ضیائیان افزود: روز چهارشنبه در ارتفاعات و مناطق سردسیر البرز مرکزی و اردبیل بارش برف داریم، همچنین در بخش‌هایی از غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

او گفت: روز پنج‌شنبه ۲۰ مهر از میزان بارش‌ها در شمال غرب کاسته می‌شود اما در بقیه مناطقی که ذکر شد، بارندگی‌ها ادامه دارد، در این روز شدت بارش‌ها در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، جنوب کردستان و کرمانشاه، همچنین دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، تهران و سمنان پیش‌بینی می‌شود و اواخر وقت پنج‌شنبه ۲۰ مهر این سامانه از شمال شرق کشور خارج می‌شود، بنابراین روز جمعه در بخش‌های زیادی از مناطق کشور آسمان صاف خواهد شد و فقط در مناطقی از دامنه‌های البرز مرکزی در استان‌های تهران، البرز، قزوین، گیلان و مازندران رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

او گفت: از امروز تا پنج‌شنبه هفته جاری در سواحل خزر و اردبیل کاهش نسبی دما داریم. از چهارشنبه تا پنج‌شنبه در شمال غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز کاهش دما پیش‌بینی می‌شود و پنج‌شنبه و جمعه در شمال شرق و شرق کشور کاهش نسبی دما داریم.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران امروز نیمه ابری کاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و روز پنج‌شنبه در برخی ساعات بارش باران در تهران داریم؛ بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۲۸ و ۱۸ درجه خواهد بود.

ضیائیان ادامه داد: اهواز با بیشینه دمای ۴۲ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۳ درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

 

منبع: همشهری آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر