کد خبر: ۱۵۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۸

هشدار هواشناسی؛ بارش شدید باران در این استان‌ها

سازمان هواشناسی کشور نسبت به تشدید بارش در ۲۱ استان و احتمال آبگرفتگی معابر هشدار داد.
هشدار هواشناسی؛ بارش شدید باران در این استان‌ها

هشدار هواشناسی؛ بارش شدید باران در این استان‌ها

مخاطب۲۴ :‌ سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار نارنجی‌رنگ نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی، رگبار شدید باران، رعدوبرق، تگرگ، وزش باد شدید هشدار داد.

این مخاطرات در روز چهارشنبه (۲۳ فروردین) در آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، کردستان، شرق لرستان و جنوب خوزستان، زنجان، همدان و روز پنج‌شنبه (۲۴ فروردین) در خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، جنوب اردبیل، شمال غرب فارس، شمال بوشهر، غرب و جنوب اصفهان، زنجان، ارتفاعات در استان های مازندران و گیلان مورد انتظار است.

 

براثر این وضعیت جوی احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت، اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی وجود دارد.

این سازمان برای کاهش آسیب‌های احتمالی عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و عدم تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها را لازم می‌داند.

همچنین این سازمان در ادامه با صدور هشدار زردرنگ از نفوذ سامانه بارشی، رگبار باران، رعدوبرق و در نواحی مستعد تگرگ خبر داد.

این وضعیت جوی در روز سه‌شنبه (۲۲ فروردین) در آذربایجان غربی و کردستان، روز چهارشنبه (۲۳ فروردین) در آذربایجان شرقی، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، جنوب اردبیل، البرز، شمال تهران، روز پنج‌شنبه (۲۴ فروردین) در اردبیل، فارس، بوشهر، اصفهان، مرکزی، قم، یزد، ارتفاعات سمنان مورد انتظار است.

همچنین در روز جمعه (۲۵ فروردین) در فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه شرقی خوزستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل، همدان، شمال اصفهان، سمنان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، غرب یزد و دامنه و ارتفاعات در استان‌های گیلان، قزوین، البرز و تهران و روز شنبه (۲۶ فروردین) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و نوار شرقی سیستان و بلوچستان، ارتفاعات البرز، اردبیل نیز دور از انتظار نخواهد بود.

براثر این مخاطرات احتمال لغزندگی جاده‌ها، صاعقه، تگرگ، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، احتمال طغیان رودخانه‌ها و احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات در نواحی کوهستانی وجود دارد.

سازمان هواشناسی کشور اجتناب از اتراق در بستر و اطراف مسیل‌ها و احتیاط در گذر از حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در سفرهای برون شهری، در صورت سفر با خودرو به همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها را توصیه می‌کند.

این سازمان در ادامه این هشدار نسبت به افزایش گرادیان فشاری، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر افزایش میزان سرعت باد در مقیاس نسبتا شدید و در نواحی مستعد خیزش گردوخاک نیز هشدار داد.

این مخاطرات روز سه‌شنبه (۲۲ فروردین) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، همدان، مرکزی، کرمانشاه، ایلام، قزوین، البرز، اصفهان، قم و تهران، روز چهارشنبه (۲۳ فروردین) در اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، شمال شرق فارس، نیمه غربی کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان و ر روز پنج شنبه (۲۴ فروردین) در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، قم، قزوین، البرز، تهران، مرکزی، اصفهان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، یزد، شمال شرق فارس، کرمان، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.

این وضعیت جوی در روز جمعه (۲۵ فروردین) در سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اصفهان، یزد، کرمان، فارس، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، تهران، قم، مرکزی، البرز، قزوین، زنجان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان و کردستان و روز شنبه (۲۶ فروردین) در سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی کرمان، شرق هرمزگان و خراسان جنوبی دور از انتظار نخواهد بود.

در این شرایط احتمال خیزش گردوخاک در مناطق مستعد، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال وجود دارد.

این سازمان برای کاهش تلفات احتیاط در تردد جاده ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهن‌سال و عدم سمپاشی یا محلول پاشی باغات و مزارع به‌ویژه در بعدازظهر و استفاده از قیم برای نهال‌ها را توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر