کد خبر: ۲۷۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶
پیش بینی بورس امروز ۱۶ مهر ۱۴۰۲؛

رشد ۱۳ برابری خروج سرمایه

دیروز ۵۹۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس تهران خارج شد که رشد ۱۳ برابری نسبت به روز چهارشنبه داشته است.
رشد ۱۳ برابری خروج سرمایه

مخاطب 24- دیروز شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند و خروج پول حقیقی از بازار افزایش یافت. برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۱۶ مهر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۱۶ هزار و ۸۶۴ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶ هزار و ۷۱۰ واحد ریزش کرد. همچنین شاخص کل فرابورس  ۲۴۳ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش هزار و ۶۸۹ واحدی داشت. در پایان معاملات ‌روز شنبه، ۱۲۵ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۵۸۴ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۱۸ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۸۲ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت تاید واتر خاورمیانه (حتاید)، شرکت حمل و نقل پتروشیمی (حپترو) و شرکت سیمان اصفهان (سصفها) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر)، شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند) و شرکت بیمه تجارت نو (بنو) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای فپنتا (شرکت سپنتا)، سیلام (شرکت سیمان ایلام) و آسیاتک (شرکت انتقال داده‌های آسیاتک) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق)، شرکت سوژمیران (فسوژ) و شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات شنبه، ۳۱ نماد صف خرید داشتند و ۹۸ نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۲۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۳ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۲۴ درصدی به ۴۲۷ میلیارد تومان رسید.

پیش‌بینی بورس امروز

در معاملات دیروز بورس تهران، شاخص کل پس از دو روز وقفه بار دیگر ریزش کرد. شاخص هم وزن نیز روند کم و بیش مشابهی داشت اما افت بیشتری را پشت سر گذاشت. شاخص کل ۰.۸۱ درصد و شاخص هم وزن ۰.۹۴ درصد کاهش یافتند.نمادهای پالایشی؛ شپنا، شبندر و شتران بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند و پس از آن‌ها، اخابر، فارس و خودرو قرار داشتند.همچنین ۵۹۷ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد که رشد ۱۳ برابری نسبت به روز چهارشنبه داشته است. نمادهای وبملت، فملی، شپنا، شبندر، ثفارس، وشهر، شتران، شستا، وسالت و خودرو بیشترین خروج پول را داشتند.

بنابراین بازار با تداوم خروج سرمایه حقیقی برای دوازدهمین روز متوالی بودیم.  نمادهای بزرگ بازار با خروج پول مواجه بودند. گروه‌های بانکی، پالایشی، خودرویی و محصولات شیمیایی نیز بیشترین خروج سرمایه را در میان گروه‌های بازار داشتند. به عبارت دیگر کلیت بازار سمت و سوی نزولی داشت. با روند فعلی به نظر می‌رسد در معاملات امروز نیز نیروهای نزولی غلبه داشته باشند.   

 

منبع: اکو ایران

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.