کد خبر: ۲۷۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰
پیش‌بینی قیمت دلار امروز پنج‌شنبه ۱۳ مهر:

نبرد خیر و شر در بازار ارز

باتوجه به خبرهای موجود در معاملات چهارشنبه گروه بدبین دوباره وارد بازار شدند. این دسته معتقدند بر اساس اخبار تنش بین ایران و آمریکا زیاد شده و اگر تا هفته آینده خبری از مذاکرات به صورت موثق به بازار درز نکند خریدار جدید به بازار وارد می‌شود.
نبرد خیر و شر در بازار ارز

مخاطب 24- قیمت دلار هرات در روز چهارشنبه ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان بازگشایی کرد و پس از چندین بار برخورد به سطح مقاومتی مهم ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان نتوانست از این سد عبور کند. بازار ارز هرات در معاملات چهارشنبه بین ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان تا ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان پاسکاری شد و در نهایت در پشت خط چهارشنبه ۴۹ هزار و ۵۱۰ تومان کار خود را به پایان رساند.

معامله‌گران در مورد حال‌‌و‌روز بازار می‌گویند رنج و کسل‌کننده است. قیمت دلار سلیمانیه که در پشت‌خط سه‌شنبه تا ۴۹ هزار و ۴۵۰ تومان بالا آمده بود و شکاف منفی خود را با قیمت دلار هرات کم کرده بود در روز سه‌شنبه با گپ منفی ۲۵۰ تومانی در ۴۹ هزار و ۲۰۰ تومان آغاز به کار کرد و با افزایش در ۴۹ هزار و ۴۳۰ تومان کار خود را به پایان رساند.

گپ منفی دلار سلیمانیه در روز چهارشنبه موجب شد تا معامله‌گران ادعای جدیدی از ناتوانی افزایش قیمت دلار رو کنند. آن‌ها معتقدند عدم حرکت افزایش قیمت دلار به این بازار برمی‌گردد.باتوجه به خبرهای موجود در معاملات چهارشنبه گروه بدبین دوباره وارد بازار شدند.

این دسته معتقدند بر اساس اخبار تنش بین ایران و آمریکا زیاد شده و اگر تا هفته آینده خبری از مذاکرات به صورت موثق به بازار درز نکند، خریدار جدید به بازار وارد می‌شود. این دسته می‌گویند فعلا تنها خریداران بازار کسانی هستند که می‌خواهند به سفر بروند. از نظر آن‌ها بازه زمانی کف‌زنی در هفته آینده پایان می‌یابد.

در مقابل جناح کاهشی بازار بر اساس منابع در دست بازارساز که هم از منابع آزادشده است و هم فروش نفت، معتقدند بازارساز اجازه نوسان زیاد در بازار را نمی‌دهد.دو خبری که به بازار رسید و معامله‌گران از آن سیگنال منفی گرفتند از کنگره آمریکا بود. خبر اول درمورد طرح ارائه شده در کنگره آمریکا برای ممنوعیت سفر مقامات ایران به آمریکا و سفر با پاسپورت آمریکایی به ایران بود.

خبر دوم از توییت یکی از نمایندگان مجلس آمریکا بود که گفته قرار است تا دو هفته دیگر، تحریم‌های حیاتی سازمان ملل علیه ایران منقضی شود. این تحریم‌ها موشک‌های بالستیک، پهپادها و برنامه هسته‌ای ایران را محدود می‌کند. نخست وزیر بریتانیا، رئیس جمهور فرانسه و صدراعظم آلمان  قبل از اینکه خیلی دیر شود باید مسیر خود را تغییر داده و از قطعنامه ۲۲۳۱ برای آغاز تحریم‌های فوری علیه ایران استفاده کنند.

معامله‌گران فنی معتقدند تا قیمت دلار از حمایت و یا مقاومت مهم خود رد نشود و تثبیت ندهد در همین بازه نوسان خواهد داد.

 

منبع: اکو ایران 

برچسب ها: دلار بازار ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر