کد خبر: ۲۷۴۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸
از سیل تا تغییرات آب و هوایی؛

احتمال وقوع انواع مخاطرات در تهران

در تهران با پدیده شهرسازی پیچیده مواجه‌ایم. با بار سنگین ریسک بر دوش شهر رو در رو هستیم و احتمال وقوع مخاطرات مهمی مانند سیل، زلزله، حریق، تغییرات آب و هوایی و ... نیز در این شهر وجود دارد.
احتمال وقوع انواع مخاطرات در تهران

مخاطب 24- نشست مشترک مسئول کاهش خطر بلایای طبیعی دفتر منطقه‌ای برنامه توسعه ملل متحد و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با هدف بررسی زمینه‌های همکاری و فعالیت‌های مشترک برگزار شد.

دکتر علی نصیری رئیس سازمان در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات سازمان در بخش‌های پیشگیری، آمادگی و مشارکت‌های مردمی  با بیان این که سازمان مدیریت بحران تهران متولی مدیریت بحران در پایتخت است، افزود: در نتیجه برای مدیریت این مخاطرات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مشغول فعالیت است.همچنین در ستاد مدیریت بحران شهر تهران نیز حدود ۱۲۰۰ سازمان در قالب ۱۵ کارگروه تخصصی عضویت دارند.

او در ادامه به تشریح ساختار مدیریت بحران در شهر تهران پرداخت و ضمن ارائه توضیحاتی درباره بخش‌های مختلف این ساختار، به معرفی ستادهای مدیریت بحران مناطق و تاثیر آنها بر تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌ها در نواحی و محلات شهر تهران پرداخت.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین ضمن معرفی بخش‌های مختلف سازمان، توضیحاتی در خصوص قوانین موجود، کارگروه‌های تخصصی ۱۵ گانه، نقش و جایگاه این کارگروه‌ها در ستاد مدیریت بحران شهر تهران، شرح وظایف آنها و دستورالعمل‌های تصویب شده ارائه داد.

نصیری در ادامه به تشریح اقدامات انجام گرفته در قالب پویش جهادی واکسیناسیون در تهران ، تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شهر تهران و فعالیت‌های حوزه ایمنی، ارتقای سامانه هشدار سریع زلزله، تهیه برنامه پیش‌نشانگری، پهنه‌بندی خطر سیلاب و پیش‌بینی‌کمیت‌های جوی پرداخت.

مروری بر وضعیت پایگاه‌های مدیریت بحران، ارائه گزارش از پروژه قطب‌های آمادی، امدادی و فرماندهی عملیات بحران کلانشهر تهران، تمرین مشترک امداد هوایی کلانشهر تهران ، تامین تجهیزات پایگاه‌ها، فرهنگ‌سازی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و اقدامات انجام گرفته در بخش پدافند غیرعامل، بازنگری و بروزرسانی طرح تخلیه اضطراری و اقدامات انجام گرفته در خصوص فعالیت گروه‌های دوام ، دکل‌های ارتباطی، پوشش امدادی تجمعات انبوه و نصب مخازن آب اضطراری موضوعات دیگری بود که در این نشست درباره آنها توضیحاتی ارائه شد.

نصیری همچنین از آمادگی تهران برای انتقال تجربیات خود به دیگر کشورهای منطقه و همکاری مشترک در زمینه انتقال دانش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در ادامه این نشست سانی راموس جگیلوس مسئول کاهش خطر بلایای طبیعی دفتر منطقه ای برنامه توسعه ملل متحد به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه همکاری مشترک و استفاده از منابع سازمان ملل برای تامین تجهیزات پرداخت و یادآور شد: وقتی از کاهش خسارات صحبت می‌کنیم به همکاری متقابل نیاز داریم که باید در این  زمینه کمک کنیم.

 وی همچنین از آمادگی برای جلب کمک‌های بین‌المللی به منظور تقویت مدیریت بحران در تهران خبر داد و در ادامه به تشریح مباحثی در خصوص اهمیت پیشگیری از بحران، آمادگی و بازتوانی پرداخت.

او با اشاره به اهمیت موضوعاتی چون ارزیابی سازه‌ای، اشتراک‌‎گذاری دانش و منابع محلی و تغییرات اقلیمی بر اهمیت مشارکت مردمی در افزایش تاب‌آوری تاکید کرد.

توجه ویژه به شهر تهران در موضوع کاهش خطر بلایای طبیعی جهت توسعه زیر ساخت‌های مدیریت بحران، برگزاری دوره‌ها و نشست‌های مشترک آموزشی جهت ظرفیت‌سازی و توانمندسازی ،کمک به تامین تجهیزات تیم‌های اینسارگ، جذب سرمایه‌گذاری  جهت اجرای فاز پایلوت پروژه بهسازی لرزه‌ای در بافت فرسوده ، کمک به توسعه شبکه هشدار و تکمیل پروژه سولار در سایر پایگاههای پشتیبانی مدیریت بحران شهر تهران موضوعات دیگری بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: ایسنا 

برچسب ها: مدیریت بحران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
بانوان چه مکمل هایی باید مصرف کنند؟ بانوان چه مکمل هایی باید مصرف کنند؟
مصرف برخی مکمل‌ها لازم است و افراد با توجه به جنسیت خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.
جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴
دور دوم متناسب سازی باید از فروردین ماه اجرایی شود.
جلسه نادر کابینه دولت فرانسه درباره ایران جلسه نادر کابینه دولت فرانسه درباره ایران
منابع مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند که رئیس‌جمهور فرانسه با افزایش نگرانی کشور‌های اروپایی درباره روابط تهران-واشنگتن، یک جلسه نادر با حضور برخی وزرا و کارشناسان کابینه دولت تشکیل داد.
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
برگزیده
بانوان چه مکمل هایی باید مصرف کنند؟ بانوان چه مکمل هایی باید مصرف کنند؟
مصرف برخی مکمل‌ها لازم است و افراد با توجه به جنسیت خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
روند افزایشی دما در تهران روند افزایشی دما در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به روند نسبی افزایش دما در طول دو روز آینده از بروز ناپایداری جوی از امروز (۱۳ فروردین‌ماه) تا شنبه (۱۶ فروردین‌ماه) خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر