کد خبر: ۱۱۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷

آیا احتمال وقوع سیل در تهران وجود دارد؟

نصیری با تاکید بر اینکه نمی‌توان به طورکلی گفت که تهران در معرض سیل نیست، اظهارکرد: آنچه که من در مورد احتمال کم وقوع سیل در تهران گفتم با توجه به پیش‌بینی انجام شده از سوی هواشناسی برای شهر تهران بود.
آیا احتمال وقوع سیل در تهران وجود دارد؟

آیا احتمال وقوع سیل در تهران وجود دارد؟

مخاطب ۲۴-رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره احتمال وقوع سیل در تهران در این‌روز‌ها توضیحاتی را ارائه کرد.

روز گذشته بود که مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور از احتمال وقوع سیل در تهران خبر داد و اعلام کرد که امدادگران در آماده‌باش کامل هستند، خبری که به سرعت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و موجب ترس و نگرانی برخی از شهروندان هم شد. در همین راستا علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران احتمال وقوع سیل در پایتخت را بسیار کم دانسته است.

نصیری درباره اینکه آیا احتمال وقوع سیل در تهران وجود دارد یا خیر گفت: به نظر می‌رسد آنچه که اعلام شده ناظر بر هشدار هواشناسی در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه و برای استان تهران بوده است. در این شرایط باید بگویم که احتمال وقوع سیل در این بازه زمانی در شهر تهران پایین است و صرفا ممکن است که بر اثر بارش‌ها شاهد وقوع آبگرفتگی در برخی از معابر پایتخت باشیم.

وی با بیان اینکه گاهی برخی احتمالات و پیش‌بینی‌های انجام شده برای استان تهران در شهر تهران قابلیت وقوع ندارد، گفت: پیش‌بینی وقوع سیل نیز در این روز‌ها و برای شهر تهران نیز درست نیست و احتمال اینکه چنین حادثه‌ای رخ دهد بسیار کم است. البته من اطلاعی در مورد دیگر شهر‌ها و مناطق در استان تهران ندارم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینک بارش‌ها تا نیمه صبح فردا ادامه خواهد داشت، گفت: برای همین بارش‌ها نیز سازمان هواشناسی هشدار سطح نارنجی صادر کرده است. سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز دستگاه‌های مختلف را به حالت آماده‌باش درآورده تا آمادگی مقابله با بارش برف و باران در در این ایام داشته باشند.

نصیری با تاکید بر اینکه نمی‌توان به طورکلی گفت که تهران در معرض سیل نیست، اظهارکرد: آنچه که من در مورد احتمال کم وقوع سیل در تهران گفتم با توجه به پیش‌بینی انجام شده از سوی هواشناسی برای شهر تهران بود. ممکن است در آینده با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده و میزان بارش‌ها احتمال وقوع سیل در شهرتهران نیز وجود داشته باشد، اما برای امشب احتمال وقوع سیل در پایتخت بسیار کم است.

وی به شهروندان توصیه کرد: در شرایط بارش برف و باران که طی امشب و فردا برای شهر تهران دور از انتظار نیست، لازم است رانندگان توجه بیشتری به مسیر مقابل خود داشته باشند و با دقت کافی رانندگی کنند. همچنین پرهیز از تردد‌های غیرضروری نیز جزو مواردی است که در چنین شرایطی توصیه می‌شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: البته لازم است که شهروندان همواره برای مقابله با حوادثی مانند زلزله، سیل و ... آمادگی لازم را داشته باشند و در همین راستا نیز سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران طرح آموزش به شهروندان را در دستورکار خود قرار داده است.

برچسب ها: هواشناسی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.