کد خبر: ۲۷۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰

رشد ناچیز بورس در آخرین روز هفته

شاخص کل بورس امروز برخلاف روز‌ها و هفته گذشته روند صعودی داشت و با افزایش ناچیزی در آخرین روز این هفته مواجه شد.
رشد ناچیز بورس در آخرین روز هفته

مخاطب 24- شاخص کل بورس امروز با ۲۵۰ واحد افزایش در رقم دو میلیون و ۹۷ هزار واحد ایستاد. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز همین روند را داشت و با ۱۲۳۸ واحد رشد نسبت به دیروز، رقم ۷۱۸ هزار و ۶۲۴ واحد را ثبت کرد.

در این بازار بیش از ۳۳۷ هزار معامله به ارزشی بالغ بر ۴۳ هزار و ۹۷۱ میلیارد ریال انجام شد.

در معاملات امروز س. نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، معدنی و صنعتی گل گهر، سرمایه گذاری صدرتامین، بانک ملت، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری‌ ملی‌ایران‌ و ملی‌ صنایع‌ مس‌ ایران جزو نمادهای بازار سرمایه بودند که بیشترین تاثیر را روی شاخص بورس داشته و در این میان تنها س. نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، سرمایه گذاری صدرتامین و بانک ملت روند رو به رشدی را تجربه کردند.

در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس نیز با ۱۰۰ واحد افزایش نسبت به دیروز در رقم ۲۶ هزار و ۱۰۶ واحد ایستاد.

در این بازار بیش از ۱۹۴ هزار معامله انجام شد که بیشتر از ۱۷۵ هزار و ۹۸۳ میلیارد ریال ارزش داشت.

ایران خودرو دیزل، سرمایه‌گذاری مالی سپهرصادرات، تولید نیروی برق دماوند، صنایع فروآلیاژ ایران، پلیمر آریا ساسول، مجتمع صنعتی آرتاویل تایر و توکاریل بیشترین تاثیر را روی شاخص فرابورس گذاشتند و همه این نمادها روند صعودی داشتند.

منبع: ایسنا 

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر