کد خبر: ۲۷۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲

در دولت آقای رئیسی مسئول اشرافی جایی ندارد

استاندار تهران تاکید کرد: در دولت حضرت آیت الله رئیسی مسئول اشرافی جایی ندارد.
در دولت آقای رئیسی مسئول اشرافی جایی ندارد

محسن منصوری در جلسه شورای اداری شهرستان شمیرانات گفت: شهرستان شمیرانات یکی از شهرستان‌های مهم استان تهران محسوب می‌شود و از چندین بعد الگوساز برای استان تهران و حتی کشور قلمداد می‌شود. در حقیقت این شهرستان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی برای تهران و کشور الگو ساز است. باید سیاست‌های اصلی خود را در این شهرستان مشخص کنیم و همه برنامه‌ها و منابع مالی را در این جهت هدایت و اجرایی کنیم.

در دولت آقای رئیسی مسئول اشرافی جایی ندارد

وی افزود: اگر از من پرسیده شود ماموریت شما در دولت آقای رئیسی چه چیز است قطعا افزایش سرمایه اجتماعی نظام را عنوان خواهم کرد. اگر این مهم محقق شود قطعا در همه زمینه‌ها شاهد رشد و توسعه خواهیم بود و شهرستان شمیرانات ظرفیت‌های متعددی برای ارتقای سرمایه اجتماعی دارد.

منصوری ادامه داد: بعضا در خصوص شهرستان شمیرانات عنوان‌هایی همچون مرفحین بی درد و خوش نشین هاعنوان می‌شود که من این عبارات را نمی‌پذیرم و قبول ندارم. شهرستان شمیرانات با ۳۵۰۰ شهیدی که به نظام داده است به نسبت جمعیت این شهرستان در زمان جنگ واقعا شاخص بالایی است که گواه ریشه دار بودن مردم این منطقه و تدین آن‌ها است که باید از این ظرفیت‌ها بهره مناسب را گرفت.

وی تاکید کرد: با کار و حرکت جهادی و کار شبانه روزی باید سرمایه اجتماعی را افزایش دهیم. وقتی برای بدون برنامه کار کردن و کور کار کردن نداریم. باید با افزایش خدمات اجتماعی سرمایه اجتماعی را افزایش دهیم. ما مکلف هستیم تا روزی که مسئولیت داریم در جمهوری اسلامی ایران کار‌ها را جامع و متقن پیگیری کنیم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این که امروز به مدیریت علمی نیاز داریم چراکه جنس نیاز‌های مردم متفاوت شده است، گفت: باید امروز به مراکز علمی متصل شویم و نباید تناقضی میان رفتار و گفتار مسئولان وجودداشته باشد چرا که این موضوع یک آفت قلمداد و موجب سرمایه سوزی می‌شود. این امر در سطح شهرستان شمیرانات باید مورد توجه جدی قرار گیرد و رفتار و گفتار مسئولان یکسان باشد. گاهی مشخص است برخی سرمایه‌ها با عرق جبین به دست نیامده که مردم این موارد را می‌بینند و دلسرد می‌شوند؛ لذا باید مراقبت کنیم به ویژه در دولت حضرت آیت‌الله رئیسی مسئول اشرافی جایی ندارد باید محیط به لحاظ گفتمانی و فرهنگی برای سبک اشرافی مسئولین ناامن شود.

وی ادامه داد: عامل دیگر درافزایش سرمایه اجتماعی که خود منجر به افزایش سرمایه سیاسی و اقتصادی و ... می‌شود، استفاده از ظرفیت‌های نخبگانی و مردمی در درون شهرستان است که خوشبختانه شمیرانات در سطح استان تهران از این حیث نمونه است. یک نمونه از این ظرفیت‌ها حضور امام زاده صالح در این شهرستان است. در حقیقت امام زاده صالح پناه مردم تهران است.

منصوری تاکید کرد:‌رهبر معظم انقلاب بار‌ها تاکید کرده‌اند که هر جا کار به مردم سپرده شود، موفق خواهیم بود. باید مدل این کار را پیدا کنیم چرا که حساس‌ترین و پیچیده‌ترین مسائل را اگر به مردم بسپاریم کار به بهترین شکل ممکن به پیش می‌رود حتی امنیت را نیز به مردم می‌توان سپرد و آن را تقویت کرد که تجلی آن بسیج است. در کرونا هم با رهبری حضرت آقا که خداوند به ایشان سلامتی بدهند مدلی در کشور پیاده شد که در سطح دنیا زبانزد شد.

وی تاکید کرد: نیاز نیست کشور را خیلی اقتصادی اداره کنید یا آن را امنیتی اداره کنیم بلکه مدل اداره کشور را باید به سمت اداره اجتماعی ببریم.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.