کد خبر: ۲۶۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳

فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی اجتناب کنند

استاندار تهران با تاکید بر اینکه فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی به شدت اجتناب کنند گفت: آن مدیری که دست به انتصاب فامیلی بزند دیگر غم مردم را نمی‌خورد و شخصا به شدت و بدون اغماض با این مورد برخورد می‌کنم.
فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی اجتناب کنند

منصوری در نشست فرمانداران استان تهران گفت: انتخاب بخشدار و معاونین فرمانداری‌ها حتما با انتخاب فرمانداران، اما با هماهنگی استانداری تهران صورت خواهد گرفت و فرماندارا، ن بخشداران و معاونین را ترجیحا از میان جوانان انتخاب کنند.

فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی اجتناب کنند

وی ادامه داد: فرمانداران و شهرداران از انتصابات فامیلی به شدت اجتناب کنند، این قبیل انتصاب‌ها مردم را از دولت دلسرد می‌کنند.

استاندار تهران افزود: یکی از مسائلی که با جدیت پیگیری می‌کنم انتصاب‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان‌ها بدون هماهنگی با فرمانداران است و قطعا اجازه نمی‌دهم که مدیری بدون هماهنگی فرماندار در شهرستان منصوب شود.

منصوری تاکید کرد: در سفر‌های شهرستانی به هیچ عنوان تشریفات نباید باشد و به هیچ عنوان نباید مردم به دردسر بیفتند و در شرایط کرونایی مدیران شهرستانی نامرتبط با موضوع سفر حضور نداشته باشند.

وی ادامه داد: برگزاری مستمر و منظم جلسات اصلی و محوری باید در اولویت فرمانداران باشد و برخی جلسات نظیر جلسه مشترک فرماندار، بخشدار و شهردار به مثابه کمربند هم افزایی اجرایی در شهرستان است و در برخی موارد مشاهده شده که کار مردم به واسطه عدم هماهنگی بین بخشی دچار وقفه شده است.

استاندار تهران افزود: با توجه به حجم مشکلات شهرستان‌های استان می‌توان وزرا یا معاونین وزیر را در نشست فرمانداران دعوت کرد و به فراخور هر شهرستان مشکلات را مطرح کنیم. مصوبات سفر‌های شهرستانی از سوی فرمانداران با جدیت پیگیری شود و فرمانداران موظفند حتما پاسخ نامه‌های مردم حتی منفی هم باشد به صورت شفاهی یا مکتوب بدهند.

وی تاکید کرد: سفر‌های وزیران به شهرستان‌های استان فرصت طلایی و استثنایی برای مطالبه حقوق مردم استان است و باید در این خصوص برنامه ریزی کنیم. در خصوص شبکه مستقل تلویزیونی استان تهران در نشستی که با رئیس سازمان صداوسیما داشتم درخواست کردم تا شبکه پنج سیما به ماهیت اصلی خود که همان پرداختن به موضوعات استان تهران است بازگردد و مقرر شد تا زمان تاسیس شبکه مستقل استانی، شبکه پنج کارکردی استانی داشته باشد.

منصوری تصریح کرد: فرمانداران از ارائه گزارش عملکرد به مردم در فضای مجازی غفلت نکنند البته باید مراقبت کنیم تا اقدامات خدای ناکرده نمایشی نباشد، چراکه مردم بهترین داور هستند.

وی ادامه داد: باید از نحوه حضور مدیران کل استانی در شهرستان‌ها ارزیابی صورت بگیرد که اساسا چه اندازه مدیرکل استان تهران به صورت میدانی و در صحنه در شهرستان‌های استان حضور داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر