کد خبر: ۲۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۶
وزیر مسکن خیال مردم را راحت کرد؛

طرح فروش متری مسکن در دستور کار نیست

وزیر راه و شهرسازی علاوه بر افتتاح چند مدرسه در شهر جدید پرند، تست گرم مترو و حمل و نقل عمومی این شهر به وضعیت مسکن متری پرداخت.
طرح فروش متری مسکن در دستور کار نیست

مخاطب 24- وزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح هفت باب مدرسه و تست گرم مترو شهر جدید پرند درباره طرح فروش متری مسکن اظهار کرد: این طرح فعلاً در دستور کار ما قرار ندارد و اجرا نمی‌شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در شهر جدید پرند به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای جدید عملیات گسترده طرح نهضت ملی مسکن در حال اجرا است.

وی با اشاره به خواست مردم برای تامین زیرساخت‌های شهرهای جدید گفت: امروز هفت مدرسه با ظرفیت ۱۱۳ کلاس در شهر جدید پرند افتتاح شد که یکی از این مدارس مدرسه هوشمند بود. با افتتاحات امروز تعداد کلاس‌های درس در این شهر به حدود ۷۰۰ کلاس رسید.

بذرپاش درباره آخرین وضعیت مترو تهران - پرند نیز گفت: مترو پرند روزهای پایانی عملیات اجرایی را سپری می‌کند و همین امروز بازدیدی را به اتفاق فرمانده قرارگاه خاتم از این پروژه خواهیم داشت. انشالله همین مهر ماه مترو پرند توسط رئیس جمهوری تقدیم مردم عزیز این شهر خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در بحث حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس و تاکسی‌های درون شهری و برون شهری نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است. در خصوص مباحث خدماتی مثل میادین میوه و تره بار و فروشگاه کارهای خوبی صورت گرفته، اما کافی نیست.

به گفته وی امروز در شهر جدید مهستان یا هشتگرد پروژه‌های زیربنایی و روبنایی بسیار خوبی افتتاح شد و ۱۴۷۰ مسکن مهر باقیمانده از سال‌های گذشته به بهره‌برداری رسید.

بنابراین گزارش در هفته‌های اخیر مسئولان سازمان بورس اعلام کردند که دستورالعمل طرح فروش متری مسکن به تصویب هیات مدیره این سازمان می‌رسد. گفته ‌می‌شود که طرح مسکن متری مراحل کارشناسی و فقهی را گذرانده و هم‌اکنون توسط  هیات مدیره بورس در حال بررسی نهایی است. این در حالیست که وزیر راه و شهرسازی امروز اعلام کرد این طرح در دستور کار قرار ندارد.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر