کد خبر: ۲۷۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۱
ویرانه‌ای به نام استقلال؛

نمی‌گذاریم سرمربی استقلال را فراری بدهید

داستان تقابل بازیکنان استقلال با کادر مدیریتی این باشگاه همچنان ادامه دارد.
نمی‌گذاریم سرمربی استقلال را فراری بدهید

مخاطب 24- بازیکنان استقلال شامگاه پنجشنبه با انتشار یک متن مشترک در فضای مجازی به شدت علیه کادر مدیریتی باشگاه موضع گرفتند و حالا صحبت‌های بسیار جدی پیرامون اعتصاب مجدد آنها به گوش می‌رسد.

 
 

نکته اینجاست که چند سال قبل و اگر دقیق بخواهیم بگوییم، در زمستان سال ۹۸ هم درگیری علی خطیر با فرهاد مجیدی در فضای مجازی موجب شد تا بازیکنان آن زمان استقلال یک پست مشترک را منتشر کنند و این پست هنوز در اینترنت قابل رویت است. مجیدی در روزهای آغازین حضورش در استقلال تحت عنوان سرمربی و جانشینی به جای استراماچونی، نکاتی را در مورد مذاکرات دوحه مطرح کرد که با واکنش علی خطیر مواجه شد.

دقیقاً پس از همین مسئله بود که تعداد زیادی از بازیکنان وقت استقلال با انتشار یک پست مشترک به حمایت از سرمربی خودشان پرداختند و البته بدون اسم آوردن از شخص خاصی، متنی را با این مضمون به صورت مشترک منتشر کردند: آقای آویزان! دست از سر استقلال بردار. خانه‌ای که با خون دل و عرق جبین ساختیم را به ویرانه تبدیل کردید. تیمی که بوی قهرمانی می‌داد را تبدیل کردید به تیمی که با نگاه به آینده جز استرس و ناامیدی نمی‌بیند. ما  همیشه پشت سرمربی خودمان بوده‌ایم اما نمی‌گذاریم او را فراری بدهید. ما به عنوان سربازان استقلال از جان مایه می‌گذاریم و برای سربلندی استقلال می‌جنگیم.

موضع‌گیری تند و تاریخی بازیکنان استقلال علیه مدیران باشگاه: نمی‌گذاریم سرمربی استقلال را فراری بدهید/ کاری کردید که استقلال چیزی جز استرس و ناامیدی نمی‌بیند

 

 

منبع: خبر ورزشی 

برچسب ها: استقلال
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد
باشگاه استقلال جدایی وریا غفوری را تأیید کرد؛ بازیکنی که طی سال‌های اخیر یکی از چهره‌های تأثیرگذار و مورد احترام هواداران بود و اکنون مسیر تازه‌ای را در فوتبال دنبال خواهد کرد.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.