کد خبر: ۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۶
شهردار تهران گفت :

باشگاه های استقلال و پرسپولیس از یک جایگاه برخوردار هستند و فرقی بین آنها نیست.

محمدباقر قالیباف در حاشیه واگذاری دو ورزشگاه امام رضا (ع) و شهید کاظمی به تیم های استقلال و پرسپولیس، گفت: خوشحال هستیم از اینکه این دو ورزشگاه را در اختیار پرسپولیس و استقلال قرار می دهیم
src="/files/fa/news/"> شهردار تهران گفت باشگاه های استقلال و پرسپولیس برای وی از یک جایگاه برخوردار هستند و فرقی بین آنها نیست.

 این دو باشگاه افتخار فوتبال ایران هستند و امیدوارم بتوانند از این ورزشگاه به نحو مطلوب استفاده کنند. امیدوارم همانطور که از گذشته ورزشکاران بزرگ از جنوب شهر معرفی شدند و مایه افتخار ورزش بودند این دو ورزشگاه بتوانند استعدادهای بزرگی را پرورش دهند.

وی افزود: ما به دنبال این هستیم که این روند را پیش ببریم و بتوانیم امکانات خود را در اختیار جوانان قرار دهیم و شاهد شکوفایی جوانان بیشتری در ورزش کشورمان باشیم. امیدوارم که این اتفاق در تهران و سایر استان ها رخ بدهد. در حال حاضر شهرداری تهران بیش از ۸۰۰ زمین چمن آماده کرده که این نشان می دهد ما علاقمند به توسعه ورزش در شهر تهران هستیم. 

شهردار تهران گفت: باشگاه های ما باید حرفه ای باشند اما حرفه ای و مردمی. من امیدوارم که این حرکت امروز آینده روشنی را در ورزش کشور ما رقم بزند. 

قالیباف ادامه داد: ورزشی مثل فوتبال درست است که وزش وارداتی است اما مناسب جوانان است و با اقبال گسترده ای مواجه شده است.

شهردار تهران در ادامه در خصوص حمایت مالی از این دو باشگاه گفت: ببینید شهرداری آمادگی دارد که از هر دو باشگاه حمایت کند و امیدواریم این حمایت گام نهایی ما باشد برای بهتر شدن دو باشگاه  هم از جهت کارآمدی و هم به جهت قوانین و مقررات که به مردم و نهادهای غیردولتی تکیه زده و بتوانند مسیر خود را ادامه دهند. ما برای حمایت مالی هر دو باشگاه آماده ایم مگر اینکه یکی از این دو باشگاه خودش نخواهد ما اسپانسر باشیم. استقلال و پرسپولیس اگرچه برای شهر تهران هستند اما جنبه ملی دارند. 

قالیباف با بیان اینکه به هر دو تیم علاقمند است گفت: من هر دو تیم را به یک اندازه دوست دارم اما از آنجایی که خودم خراسانی هستم و دوران جوانی ام را با ابومسلم سپری کردم، این تیم در قلب من جای دارد. 

قالیباف در پاسخ به این سئوال که تفاهمنامه ای که بین دو باشگاه با شهرداری تهران منعقد شده، می تواند به ورزش محلات کمکی هم بکند؟ گفت: این دو ورزشگاه در جنوب تهران واقع شده و همین که می تواند جوانان بسیاری را جذب خود کند خودش بزرگ ترین کمک است. بسیاری از افرادی که در جنوب شهر زندگی می کنند امکانات مالی مناسبی ندارند و این ورزشگاه ها می توانند منجر به کشف استعداد شوند. ضمن اینکه فرصتی است برای جوانان این منطقه تا اوقات فراغت خود را به جای حضور در محیط های آسیب پذیر در این ورزشگاه ها سپری کنند که این خود بهترین سود خواهد بود. 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر