کد خبر: ۲۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
پیش‌بینی بورس فردا 29 شهریور ماه 1402؛

سکوت معنادار ارزش معاملاتی بازارسهام

شاخص بورس در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است.
سکوت معنادار ارزش معاملاتی بازارسهام

مخاطب 24- فردا چهارشنبه آخرین روز کاری بورس  اوراق بهادار  تهران در نیمه اول سال ۱۴۰۲ است و بازدهی  بورس تهران  تا به اینجا از ابتدای سال جاری در حدود ۷ درصدی ثبت شده است. اما بازدهی سه سال اخیر بازار چندان جالب نیست.

فعالان بازار معتقد هستند کنترل شاخص در طی ماه‌های اخیر و تشدید بی‌اعتمادی در بازار از عواملی است که مانع جذابیت بازار شده است و فعالیت در بازار سرمایه را به امری کسالت‌آور تبدیل کرده است.ارزش معاملات در روز جاری روی رقم ۲۴۰۰ میلیارد تومان برای معاملات نقد بازار  بورس  بوده است و در مجموع می‌توان به رقم ۴۳۰۰ میلیارد تومانی برای کل بازار اشاره کرد.  شاخص کل  نیز با وجود اینکه منفی بود و افت ۵ هزار واحدی را به خود دیده بود؛ اما باید گفت که شاخص تغییر جدی را به خود ندیده است.

نمادهای  فملی  و  فولاد  نمادهایی بودند که بازار را مثبت کرده‌اند و شپنا، بانک ملت، پارس و شتران که در روزهای گذشته به عنوان مثبت‌های بازار عمل کرده بودند حالا در سمت منفی حاضر شدند و بازار را به سرخ رنگی کشیدند.

ارزش پایین معاملات

ارزش معاملات گروه‌های بورسی نیز به طبع روی اعداد و ارقام پایینی قرار داشت به طوری که  گروه خودرویی  تنها ۲۵۸ میلیارد تومان ارزش معاملاتی به خود گرفت و  گروه فلزات اساسی  نیز با ۲۴۳ میلیارد تومان ارزش معاملاتی در رتبه دوم جای گرفت که این میزان ارزش معاملاتی برای این گروه‌ها که به عنوان لیدرهای بازار نیز شناخته می‌شوند بسیار پایین است.

سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: بیش از ۷۹۰۰ میلیارد تومان سود در هفته چهارم شهریور توسط سپرده‌گذاری مرکزی از طریق اطلاعات سامانه سجام به حساب سهام‌داران واریز شد. کاظمی، معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا گفت: خوشبختانه گروه خودروسازی سایپا با برنامه تدوین شده موفق شد از ابتدای سال جاری تاکنون تولید خودروی شاهین را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۶ درصد افزایش دهد.

مرتضی چشان، رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار بدهی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هیئت مدیره  سازمان بورس و اوراق بهادار  در راستای تسهیل، تسریع و کاهش هزینه‌های تامین مالی شرکت‌ها، دستورالعمل جدید انتشار اوراق با استفاده از رتبۀ اعتباری و بدون استفاده از ضامن را در تاریخ ۱۶ مرداد امسال تصویب و ابلاغ کرد.

از جمله تغییرات مثبت دستورالعمل جدید نسبت به ضوابط قبلی، افزایش سقف تامین مالی شرکت‌ها بدون استفاده از رکن ضامن و همچنین اعطای تخفیف بیشتر در حجم وثایق مورد نیاز در حالتی که جهت تضمین اوراق از وثایق استفاده می‌گردد، است.

ایسنا هم نوشت که دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت نقل‌قول منتشرشده در برخی کانال‌های خبری از رئیس‌جمهوری درباره آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در حاشیه اجلاس سازمان ملل را تکذیب کرده است.

بررسی تکنیکالی  شاخص کل بورس  تهران

شاخص بورس تهران از ابتدای سال جاری تا به امروز حوالی ۱۲۰ هزار واحدی رشد را به خود دیده است که حدود ۷ درصد بازدهی برای شاخص محسوب می‌شود. شاخص در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است. بازدهی سه سال اخیر شاخص نیز چنگی به دل نمی‌زند و نباید انتظار زیادی از بازار داشت که برای فردا چهارشنبه آخرین روز کاری هفته و آخرین روز کاری نیمه اول سال ۱۴۰۲ اتفاقات هیجان انگیزی برای بازار رخ دهد.

بازار چشم انتظار گزارش‌های شش ماه شرکت‌ها خواهد ماند از سویی نیم نگاهی نیز به صحبت‌های ابراهیم رییسی در سازمان ملل خواهد داشت و نشست‌های حاشیه‌ای آن را بررسی می‌کند. از طرفی هم در انتظار بودجه سال ۱۴۰۳ نیز خواهد بود.

کل

منبع: تجارت نیوز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر