کد خبر: ۲۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
پیش‌بینی بورس فردا 29 شهریور ماه 1402؛
شاخص بورس در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است.

مخاطب 24- فردا چهارشنبه آخرین روز کاری بورس  اوراق بهادار  تهران در نیمه اول سال ۱۴۰۲ است و بازدهی  بورس تهران  تا به اینجا از ابتدای سال جاری در حدود ۷ درصدی ثبت شده است. اما بازدهی سه سال اخیر بازار چندان جالب نیست.

فعالان بازار معتقد هستند کنترل شاخص در طی ماه‌های اخیر و تشدید بی‌اعتمادی در بازار از عواملی است که مانع جذابیت بازار شده است و فعالیت در بازار سرمایه را به امری کسالت‌آور تبدیل کرده است.ارزش معاملات در روز جاری روی رقم ۲۴۰۰ میلیارد تومان برای معاملات نقد بازار  بورس  بوده است و در مجموع می‌توان به رقم ۴۳۰۰ میلیارد تومانی برای کل بازار اشاره کرد.  شاخص کل  نیز با وجود اینکه منفی بود و افت ۵ هزار واحدی را به خود دیده بود؛ اما باید گفت که شاخص تغییر جدی را به خود ندیده است.

نمادهای  فملی  و  فولاد  نمادهایی بودند که بازار را مثبت کرده‌اند و شپنا، بانک ملت، پارس و شتران که در روزهای گذشته به عنوان مثبت‌های بازار عمل کرده بودند حالا در سمت منفی حاضر شدند و بازار را به سرخ رنگی کشیدند.

ارزش پایین معاملات

ارزش معاملات گروه‌های بورسی نیز به طبع روی اعداد و ارقام پایینی قرار داشت به طوری که  گروه خودرویی  تنها ۲۵۸ میلیارد تومان ارزش معاملاتی به خود گرفت و  گروه فلزات اساسی  نیز با ۲۴۳ میلیارد تومان ارزش معاملاتی در رتبه دوم جای گرفت که این میزان ارزش معاملاتی برای این گروه‌ها که به عنوان لیدرهای بازار نیز شناخته می‌شوند بسیار پایین است.

سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: بیش از ۷۹۰۰ میلیارد تومان سود در هفته چهارم شهریور توسط سپرده‌گذاری مرکزی از طریق اطلاعات سامانه سجام به حساب سهام‌داران واریز شد. کاظمی، معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا گفت: خوشبختانه گروه خودروسازی سایپا با برنامه تدوین شده موفق شد از ابتدای سال جاری تاکنون تولید خودروی شاهین را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۶ درصد افزایش دهد.

مرتضی چشان، رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار بدهی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هیئت مدیره  سازمان بورس و اوراق بهادار  در راستای تسهیل، تسریع و کاهش هزینه‌های تامین مالی شرکت‌ها، دستورالعمل جدید انتشار اوراق با استفاده از رتبۀ اعتباری و بدون استفاده از ضامن را در تاریخ ۱۶ مرداد امسال تصویب و ابلاغ کرد.

از جمله تغییرات مثبت دستورالعمل جدید نسبت به ضوابط قبلی، افزایش سقف تامین مالی شرکت‌ها بدون استفاده از رکن ضامن و همچنین اعطای تخفیف بیشتر در حجم وثایق مورد نیاز در حالتی که جهت تضمین اوراق از وثایق استفاده می‌گردد، است.

ایسنا هم نوشت که دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت نقل‌قول منتشرشده در برخی کانال‌های خبری از رئیس‌جمهوری درباره آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در حاشیه اجلاس سازمان ملل را تکذیب کرده است.

بررسی تکنیکالی  شاخص کل بورس  تهران

شاخص بورس تهران از ابتدای سال جاری تا به امروز حوالی ۱۲۰ هزار واحدی رشد را به خود دیده است که حدود ۷ درصد بازدهی برای شاخص محسوب می‌شود. شاخص در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است. بازدهی سه سال اخیر شاخص نیز چنگی به دل نمی‌زند و نباید انتظار زیادی از بازار داشت که برای فردا چهارشنبه آخرین روز کاری هفته و آخرین روز کاری نیمه اول سال ۱۴۰۲ اتفاقات هیجان انگیزی برای بازار رخ دهد.

بازار چشم انتظار گزارش‌های شش ماه شرکت‌ها خواهد ماند از سویی نیم نگاهی نیز به صحبت‌های ابراهیم رییسی در سازمان ملل خواهد داشت و نشست‌های حاشیه‌ای آن را بررسی می‌کند. از طرفی هم در انتظار بودجه سال ۱۴۰۳ نیز خواهد بود.

کل

منبع: تجارت نیوز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بنیانگذار ساندویچی هایدا درگذشت title
جاوید فرزامی که به همراه برادرش علی فرزامی صاحب برند هایدا معروف به ساندویچی هایدا بود به دلیل آمبولی ریه درگذشت.
فیلم | گاف سریال زخم‌کاری؛ کشیدن ترمز دستی با BMW سری ۵! title
در جدیدترین قسمت سریال زخم‌کاری بازیگر نقش میثم با کشیدن ترمز دستی BMW سری ۵، لحظه عجیبی را رقم زد.
سوتی پیمان یوسفی روی آنتن زنده شیر پدر و نان مادر! title
سوتی وحشتناک پیمان یوسفی، گزارشگر سیما روی آنتن زنده در گفتگو با هادی عامل خبرساز شد.
دلیل واقعی ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ سرانجام مشخص شد title
ارزبری بالا و عمل متقابل نسبت به تحریم‌ها به عنوان مهم‌ترین دلایل عدم ورود این گوشی‌ها به ایران محسوب می‌شوند.
دیدار هوادار کوچک ایرانی با رونالدو + فیلم title
هوادار نوجوان ایرانی که آرزوی دیدن رونالدو را داشت در هتل با ستاره پرتغالی دیدار کرد.
برگزیده
برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۳ معرفی شدند title
جایزه نوبل فیزیک ۲۰۲۳ به «پیر آگوستینی»، «فرنس کراوس» و «آن لوهولیر» اهدا شد.
فوری | اعلام جزئیات روش جدید فروش خودرو، سامانه یکپارچه خودرو حذف شد title
حذف سامانه یکپارچه خودرو، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت:فروش خودرو دیگر به روش قبل انجام نخواهد بود
فروش آنلاین نان قاعده‌مند می‌شود title
قاعده‌مند کردن هزینه‌هایی که اپلیکیشن‌ها در قالب فروش آنلاین نان دریافت می‌کنند در برنامه‌های دولت قرار دارد.
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ title
برندگان و تصاویر منتخب مسابقه عکاسی نجوم سال ۲۰۲۳ معرفی شدند. در ادامه می‌توانید عکس‌های برگزیده این دوره از مسابقات عکاسی نجوم را مشاهده کنید.