کد خبر: ۲۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
پیش‌بینی بورس فردا 29 شهریور ماه 1402؛

سکوت معنادار ارزش معاملاتی بازارسهام

شاخص بورس در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است.
سکوت معنادار ارزش معاملاتی بازارسهام

مخاطب 24- فردا چهارشنبه آخرین روز کاری بورس  اوراق بهادار  تهران در نیمه اول سال ۱۴۰۲ است و بازدهی  بورس تهران  تا به اینجا از ابتدای سال جاری در حدود ۷ درصدی ثبت شده است. اما بازدهی سه سال اخیر بازار چندان جالب نیست.

فعالان بازار معتقد هستند کنترل شاخص در طی ماه‌های اخیر و تشدید بی‌اعتمادی در بازار از عواملی است که مانع جذابیت بازار شده است و فعالیت در بازار سرمایه را به امری کسالت‌آور تبدیل کرده است.ارزش معاملات در روز جاری روی رقم ۲۴۰۰ میلیارد تومان برای معاملات نقد بازار  بورس  بوده است و در مجموع می‌توان به رقم ۴۳۰۰ میلیارد تومانی برای کل بازار اشاره کرد.  شاخص کل  نیز با وجود اینکه منفی بود و افت ۵ هزار واحدی را به خود دیده بود؛ اما باید گفت که شاخص تغییر جدی را به خود ندیده است.

نمادهای  فملی  و  فولاد  نمادهایی بودند که بازار را مثبت کرده‌اند و شپنا، بانک ملت، پارس و شتران که در روزهای گذشته به عنوان مثبت‌های بازار عمل کرده بودند حالا در سمت منفی حاضر شدند و بازار را به سرخ رنگی کشیدند.

ارزش پایین معاملات

ارزش معاملات گروه‌های بورسی نیز به طبع روی اعداد و ارقام پایینی قرار داشت به طوری که  گروه خودرویی  تنها ۲۵۸ میلیارد تومان ارزش معاملاتی به خود گرفت و  گروه فلزات اساسی  نیز با ۲۴۳ میلیارد تومان ارزش معاملاتی در رتبه دوم جای گرفت که این میزان ارزش معاملاتی برای این گروه‌ها که به عنوان لیدرهای بازار نیز شناخته می‌شوند بسیار پایین است.

سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: بیش از ۷۹۰۰ میلیارد تومان سود در هفته چهارم شهریور توسط سپرده‌گذاری مرکزی از طریق اطلاعات سامانه سجام به حساب سهام‌داران واریز شد. کاظمی، معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا گفت: خوشبختانه گروه خودروسازی سایپا با برنامه تدوین شده موفق شد از ابتدای سال جاری تاکنون تولید خودروی شاهین را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۶ درصد افزایش دهد.

مرتضی چشان، رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار بدهی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هیئت مدیره  سازمان بورس و اوراق بهادار  در راستای تسهیل، تسریع و کاهش هزینه‌های تامین مالی شرکت‌ها، دستورالعمل جدید انتشار اوراق با استفاده از رتبۀ اعتباری و بدون استفاده از ضامن را در تاریخ ۱۶ مرداد امسال تصویب و ابلاغ کرد.

از جمله تغییرات مثبت دستورالعمل جدید نسبت به ضوابط قبلی، افزایش سقف تامین مالی شرکت‌ها بدون استفاده از رکن ضامن و همچنین اعطای تخفیف بیشتر در حجم وثایق مورد نیاز در حالتی که جهت تضمین اوراق از وثایق استفاده می‌گردد، است.

ایسنا هم نوشت که دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت نقل‌قول منتشرشده در برخی کانال‌های خبری از رئیس‌جمهوری درباره آمادگی ایران برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در حاشیه اجلاس سازمان ملل را تکذیب کرده است.

بررسی تکنیکالی  شاخص کل بورس  تهران

شاخص بورس تهران از ابتدای سال جاری تا به امروز حوالی ۱۲۰ هزار واحدی رشد را به خود دیده است که حدود ۷ درصد بازدهی برای شاخص محسوب می‌شود. شاخص در طی ماه‌های اخیر بدترین وضعیت را تجربه کرده است و سکوت ارزش معاملاتی نشان از بی‌اعتمادی در بازار است. بازدهی سه سال اخیر شاخص نیز چنگی به دل نمی‌زند و نباید انتظار زیادی از بازار داشت که برای فردا چهارشنبه آخرین روز کاری هفته و آخرین روز کاری نیمه اول سال ۱۴۰۲ اتفاقات هیجان انگیزی برای بازار رخ دهد.

بازار چشم انتظار گزارش‌های شش ماه شرکت‌ها خواهد ماند از سویی نیم نگاهی نیز به صحبت‌های ابراهیم رییسی در سازمان ملل خواهد داشت و نشست‌های حاشیه‌ای آن را بررسی می‌کند. از طرفی هم در انتظار بودجه سال ۱۴۰۳ نیز خواهد بود.

کل

منبع: تجارت نیوز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر