کد خبر: ۲۶۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸

تحلیل بازار بورس امروز سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

روز سه‌شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام برای دومین روز معاملاتی متوالی منفی شد.
تحلیل بازار بورس امروز سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

مخاطب 24- در معاملات روز سه‌شنبه بیست و هشتم شهریور ۱۴۰۲، شاخص کل  بورس تهران  ۵ هزار و ۲۹ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۴۶۱ واحد رسید. 

شاخص کل هم وزن  بورس  نیز با ریزش هزار و ۵۴۴ واحد در رقم ۷۲۲ هزار و ۴۳۴ واحدی ایستاد. 
شاخص کل  فرابورس  با افت ۱۸۳ واحدی به رقم ۲۶ هزار و ۲۹۵ واحد رسید. همچنین  شاخص هم وزن  فرابورس با کاهش ۷۱۵ واحدی به سطح ۱۲۹ هزار و ۴۷۴  واحد رسید. 

کاهش ۳۴۳ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی‌ها!

روز سه‌شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی  بازار سهام  برای دومین روز معاملاتی متوالی منفی شد و در حالی که روز یکشنبه این معیار به مثبت ۱۰۹ میلیارد تومان رسیده بود و دیروز منفی ۴۰۲ میلیارد تومان بود؛ امروز ۳۴۳ میلیارد تومان پول حقیقی از  بازار سهام  خارج شد.

ضعف نمادهای پیشران بازار سهام

امروز نمادهای فولاد،  فملی  و کویر نمادهای سبزپوش  بورس  بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل  بورس  داشتند. دو نماد  فولاد  و  فملی  با این وجود که بیشترین اثرگذاری را بر  شاخص کل بورس  تهران داشتند؛ نتوانستند در برابر ریزش یک‌دست و بی‌رمق دیگر شاخص‌سازان مقاومت کنند.

در مقابل شپنا، وبملت و پارس از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در  فرابورس  نیز نمادهای شاروم، ودی و رافزا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای آریا،  صبا  و وسپهر بیشترین اثر کاهنده را بر  شاخص کل  فرابورس داشتند. 

در بین نمادهای پرتراکنش  بورس امروز  نماد تکاردان بیشترین تراکنش را داشت و شستا، شسینا و خگستر در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز دی، بمولد و فن‌افزار بیشترین تراکنش را داشتند.  

افت ۲۱ درصدی  ارزش معاملات  خرد

امروز  ارزش معاملات  کل  بازار سهام  به ۱۶ هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان رسید.  ارزش معاملات  اوراق بدهی در بازار ثانویه ۸ هزار و ۵۹۸ میلیارد تومان بود که ۵۳ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می‌شود.

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۲۱ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۵۵ میلیارد تومان رسید. 

امروز نماد خودرو بیشترین خروج  پول حقیقی  را داشت که ارزش آن ۲۹ میلیارد تومان بود. پس از خودرو، نمادهای فولاد، فملی، وبملت و وکغدیر بیشترین خروج  پول حقیقی  را داشتند.

در سوی دیگر، بیشترین  ورود پول حقیقی  به نمادهای رتاب و کالا تعلق داشت و پس از این دو، نمادهای قچار، فکمندح و انرژی بیشترین ورود را داشتند.

پس از فیروزا، افران بیشترین  ارزش معاملات  را داشت و کمند رتبه سوم بیشترین  ارزش معاملات  را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد سپر و افران در رتبه‌های بعدی بیشترین  ارزش معاملات  قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۶۶ سهم در صدر قرار گرفته است. البرز در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به کمند تعلق داشت. دو نماد خودرو و افران نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

افزایش عرضه در بورس  

در معاملات دوشنبه، ۶۷ نماد صف خرید داشتند و ۳۷ نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۴۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۳۶ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۶ درصدی به ۱۸۱ میلیارد تومان رسید.

 

منبع: خبر فوری

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر