کد خبر: ۲۶۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵

ارمنستان: آذربایجان «تجاوز در مقیاس وسیع» را آغاز کرده است

وزارت امور خارجه ارمنستان پس از اعلام «اقدامات ضد تروریسم» محلی باکو در منطقه مورد مناقشه، آذربایجان را به «تجاوز گسترده دیگری به مردم قره‌باغ کوهستانی» متهم کرد.
ارمنستان: آذربایجان «تجاوز در مقیاس وسیع» را آغاز کرده است

مخاطب 24- در بیانیه منتشر شده اشاره شده است که تشدید تنش در سال ۲۰۲۰ بر سر منطقه مورد مناقشه نیز از از ماه سپتامبر آغاز شده بود.ارمنستان همچنین جمهوری آذربایجان را به خاطر آخرین تحولات و هم به خاطر «جنایت‌های جمعی» که ادعا می‌کند باکو در جریان جنگ‌های سه سال پیش مرتکب شده است، محکوم کرد.

این وزارتخانه ادعا کرد که آذربایجان «پاکسازی قومی» ارامنه ساکن در قره‌باغ کوهستانی را دنبال کرده است.

این سازمان مدعی شد که باکو با توجه به اینکه آشکارا اقدامات خود را پذیرفته است، احساس «مصونیت» می کند.

پیش از این، وزارت دفاع آذربایجان آغاز عملیاتی را علیه آنچه که ادعا می کرد دارایی‌های نظامی ارمنستان در قره‌باغ کوهستانی است، آغاز کرد. در همین حال، وزارت دفاع ارمنستان، حضور هر واحدی در منطقه را تکذیب کرد.

باکو متعهد شده است که فقط به اهداف نظامی حمله خواهد کرد و مدعی شده است که به دنبال «خنثی کردن تحریکات گسترده» توسط طرف ارمنی است.

قره‌باغ کوهستانی در آخرین روزهای اتحاد جماهیر شوروی از باکو جدا شد. جمعیت عمدتاً ارمنی منطقه در دهه ۱۹۹۰ برای استقلال جنگی تمام عیار داشتند و روابط نزدیکی با ایروان دارند. درگیری ۲۰۲۰ دومین درگیری بزرگ بر سر قره باغ کوهستانی بود. با به دست آوردن کنترل آذربایجان بر بخش قابل توجهی از مناطقی که قبلاً از دست داده بودند، به پایان رسید.

آتش‌بس با میانجیگری روسیه که به خصومت ها پایان داد، راه را برای استقرار نیروهای حافظ صلح روسیه در منطقه مورد مناقشه هموار کرد. باکو مدعی شده است که در حال حاضر به دنبال اجرای مفاد توافقنامه سه جانبه با ایروان و مسکو در رابطه با ماموریت حفظ صلح است و فرماندهان نیروهای روسیه مستقر در منطقه از مقاصد آن مطلع شده‌اند. ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت این هشدار "دقایقی قبل از شروع عملیات نظامی" صادر شده است.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر