کد خبر: ۲۶۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲
انگیزه بالایی داریم؛

به بازیکنانم گفته‌ام چطور رونالدو رامهار کنند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این که تیمش برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا آماده است، در مورد دیدار با النصر گفت: آماده هستیم تا در ورزشگاه آزادی سه امتیاز را از حریف بگیریم.
به بازیکنانم گفته‌ام چطور رونالدو رامهار کنند

مخاطب 24- نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و النصر عربستان که ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، بعدازظهر امروز دوشنبه در سالن کنفرانس این ورزشگاه برگزار شد.

یحیی گل محمدی در این نشست خبری با اشاره به حضورش درترکیب تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ مقابل رونالدو در بازی با پرتغال تاکید کرد: رونالدو بازیکن افسانه‌ای در فوتبال دنیاست و خوشحالم به ایران سفر کرده است.

او ادامه داد: این بازیکن باعث خوشحالی و انگیزه خیلی از جوان‌های ایرانی شده است. او نابغه فوتبالی است و مهار چنین بازیکنی سخت است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ارزیابی اش از تیم عربستانی گفت: النصر فقط رونالدو نیست. بازیکنان شاخص دیگری هم دارد که باید آنها را هم مهار کنیم.

گل محمدی ادامه داد: به بازیکنانم گفتم باید دفاع تیمی داشته باشیم و فضا ندهیم. باید دفاع فشرده داشته باشیم. در تقابل‌های یک در مقابل یک انگیزه زیادی داشته باشیم. بازیکنانی مثل رونالدو اگر فضا نداشته باشند کارایی کمتری خواهند داشت.

منبع: مهر 

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: هر اتفاقی بیفتد انگیزه بازیکنانم کم نمی‌شود. من گفتم ستاره‌ها و نابغه‌ها به ایران آمده اند خوب است. باید از کسانی که این ستاره‌ها را به آسیا آوردند تشکر کرد. همین‌ها الان ایران هستند. حضور آنها ارزشمند است. بعضی بازیکنان ما با همین چهره‌ها بازی کردند. می‌دانند چگونه تمرکز کنند و بازی انجام دهند.

گل محمدی در مورد وضعیت زمین چمن ورزشگاه آزادی و تأثیر آن بر روی عملکرد دو تیم گفت: با مسئول زمین که صحبت کردم تاکید کرد شرایط بهتر شده و زمین کیفیت خوبی دارد.

 

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
خرس زخمی دنا تلف شد خرس زخمی دنا تلف شد
یگان حفاظت پارک ملی دنا با پایش شبانه منطقه سی سخت، متاسفانه به یک قلاده خرس قهوه‌ای برخورد می‌کنند که بر اثر شلیک گلوله در جدول آب باغ‌های انگور افتاده و توان بلند شدن ندارد.
اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند! اتباع دستفروش از مترو هم طرد شدند!
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از ساماندهی دستفروشان پایتخت با اولویت متروی تهران خبر داد و گفت: اتباع دستفروش از مترو و سطح شهر طرد می‌شوند.
ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان
با همت مسئولین روند بازگرداندن اتباع بیگانه شدت گرفته است. ویدیویی از خروج گسترده اتباع غیرمجاز از اصفهان را می‌بینید.
ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد! ترامپ: به ایران اجازه غنی سازی اورانیوم نداده‌ام و نخواهم داد!
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ادعا کرد: «در طول مذاکرات، ایران خواستار ادامه یافتن برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود شد. اما من اجازه آن را ندادم و نخواهم داد.»
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر