کد خبر: ۱۹۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷

بیرانوند همسایه رونالدو در عربستان

دروازه‌بان شماره یک و تاثیرگذار پرسپولیس و تیم ملی با پیشنهاد وسوسه کننده‌ای از لیگ عربستان مواجه شده است.
بیرانوند همسایه رونالدو در عربستان

بیرانوند همسایه رونالدو در عربستان

مخاطب۲۴ : به نقل از ورزش سه ؛ دروازه‌بان شماره یک و تاثیرگذار پرسپولیس و تیم ملی با پیشنهاد وسوسه کننده‌ای از لیگ عربستان مواجه شده است.

بعد از شوک مربوط به خبری که یحیی گل‌محمدی بابت خستگی‌اش از فصل پرماجرای لیگ بیست و دوم مبنی بر احتمال استراحتش داد تا هواداران این تیم بعد از دستیابی به سه گانه، در شوک فرو بروند، اکنون آن‌ها باید در انتظار شوک دیگر و شاید بزرگ‌تری هم باشند.

بیرانوند که بعد از دو فصل جدایی از پرسپولیس راهی اروپا شده بود و در دو لیگ بلژیک و پرتغال کار را دنبال کرده بود، در ابتدای فصل بیست و دوم بار دیگر به جمع سرخپوشان بازگشت. بازگشتی پرماجرا که او را در بطن اتفاقات شیرین هواداران این تیم در این فصل قرار داد. بیرانوند که با دستیابی به ۱۸ کلین شیت برترین گلر فصل لقب گرفت، فارغ از واکنش‌هایش و موفقیت‌هایی که در مسیر قهرمانی این تیم در لیگ برتر و جام حذفی داشت، یک مهره تاثیرگذار خارج از زمین نیز محسوب می‌شد که با قدرت رهبری‌اش رختکن تیم را نیز تا حد زیادی در اختیار داشت و باعث اتحاد بزرگی بین بازیکنان می‌شد.

 

خیلی از هواداران این تیم نیز عقیده دارند اگر اتفاقات بازی پایانی و فینال جام حذفی و هجمه‌ای که علیه گلر شماره یک و ملی‌پوش تیم‌شان اتفاق افتاد نبود و باعث انگیزه بیشتر و اتحاد بزرگ سرخ‌ها نمی‌شد، شاید جام حذفی از دست آن‌ها سر می‌خورد و به رقیب می‌رسید. بیرانوند در بازی دربی، اما تمام فشار تیم را متحمل شد تا دیگر نفرات تیمش نیز با انگیزه و روحیه بالا به دنبال دستیابی به افتخار قهرمانی باشند. همین عاملی بود که تنها ثانیه‌ای بعد از سوت پایان بازی، یحیی گل‌محمدی فارغ از جشن بازیکنانش، تنها مسیر دروازه بیرانوند را طی کرده و گلر تیمش را در آغوش گرفته و سر در گریبان هم برای ثانیه‌هایی شاهد بغض او باشد.
بیرانوند همسایه رونالدو در عربستان.

اما اکنون شوک بزرگی در انتظار پرسپولیسی‌هاست؛ قانون عجیب سقف قرارداد و در نظر گرفتن بودجه ۳۰۰ میلیاردی باعث شده تا بازیکنان مواضع تندی علیه آن بگیرند. خصوصا اینکه با کمترین پیشنهاد دلاری و خارجی از تیم‌های حتی حوزه خلیج فارس می‌توانند با عددی بزرگ‌تر و چند برابری این پیشنهاد مواجه شوند.

لیگ عربستان که از فصل گذشته انقلاب خود برای جذب ستاره‌های دنیای فوتبال را با انتقال کریس رونالدو آغاز کرده و طی ماه‌های اخیر بحث جذب دیگر بازیکنان نامدار نیز قوت گرفته، اکنون پیشنهادی اغواکننده به گلر شماره یک ایران داده است.

بیرانوند با دو پیشنهاد عربستانی از تیم‌های لیگ این کشور مواجه شده و به همین منظور قرار است تیم‌های خواهان او که هفته‌های پایانی لیگ را نیز زیر نظر گرفته‌اند، به زودی نمایندگان خود را برای مذاکره نهایی راهی تهران کنند. اتفاقی که در صورت نهایی شدن و انتقال این گلر ملی‌پوش می‌تواند شوک بزرگی به هواداران این تیم و حتی باشگاه پرسپولیس وارد کند و باید دید در ادامه شرایط به چه شکل خواهد شد.

بیرانوند با باشگاه پرسپولیس قرارداد دارد، اما بند جدایی پیشنهاد خارجی ۲۵۰ هزار دلاری قطعا در صورت نهایی شدن مذاکرات نمی‌تواند مانع بزرگی برای انتقال وی به لیگ عربستان محسوب شود.

برچسب ها: پرسپولیس عربستان
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر