کد خبر: ۲۶۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸

ورزشگاه آزادی بزودی برای بازی پرسپولیس و النصر رونمایی می‌شود

سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی از آمادگی ورزشگاه آزادی برای میزبانی دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس ایران و النصر عربستان خبر داد.
ورزشگاه آزادی بزودی برای بازی پرسپولیس و النصر رونمایی می‌شود

مخاطب 24- کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان صبح امروز جمعه همراه با تعدادی از مسئولان فدراسیون فوتبال از ورزشگاه آزادی بازدید کرد تا در جریان آخرین وضعیت بازسازی و آماده سازی این ورزشگاه قرار بگیرد.

مهیار عسگریان سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در جریان بازدید هاشمی از آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی قبل از برگزاری بازی روز سه‌شنبه بین پرسپولیس و النصر عربستان گفت: خوشبختانه وضعیت ورزشگاه روز به روز در حال بهتر شدن است. وزیر ورزش از تمامی امکانات و اتفاقاتی که در این استادیوم افتاده است بازدید کرد. اتاق VAR و همچنین محل حضور دوربین‌های تلویزیونی نیز مشخص شد. وضعیت ورزشگاه کاملا آماده بازی پرسپولیس با النصر عربستان است.

او در خصوص کیفیت نامطلوب چمن ورزشگاه نیز تاکید کرد: اقدامات خوبی در این چند روز انجام شد. همین امروز هم در حال رفع مشکلات چمن هستیم تا در شرایط ایده‌آل برای بازی پرسپولیس و النصر قرار بگیرد.

سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی درباره مسیر حضور خبرنگاران، مربیان و بازیکنان برای نشست‌های خبری یادآور شد: مسیرها درست شده است و رونمایی از این وضعیت را احتمالا شنبه یا یکشنبه داشته باشیم.

او در پاسخ به اینکه سیستم کمک داور ویدئویی تا چه زمانی در آزادی باقی خواهد ماند، تصریح کرد: این سوال را فدراسیون باید پاسخ بدهد اما فکر می‌کنم تا پایان بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا در استادیوم فعلا بماند.

 
منبع: خبر ورزشی
آخرین اخبار
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر