کد خبر: ۲۶۵۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵

​توضیحات بانک صادرات ایران درباره خبر مصادره فرهنگسرای سرو

در پی انتشار خبری از سوی رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران، مبنی بر مصادره فرهنگسرای سرو از سوی بانک صادرات ایران، این بانک ضمن ارائه توضیحاتی، برای حل و فصل این موضوع از طریق مذاکره اعلام آمادگی کرد.
​توضیحات بانک صادرات ایران درباره خبر مصادره فرهنگسرای سرو

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: محلی که به عنوان فرهنگسرای سرو مورد بهره‌برداری بوده، به عنوان پشتوانه تسهیلات پرداختی به شرکتی به نام «کتام» در رهن بانک صادرات ایران قرار داشته است که به علت عدم بازپرداخت بدهی از سوی مدیونین، پلاک موصوف در سال 1350 از طریق مراجع قانونی ذی‌صلاح به بانک انتقال یافته است. اما از همان بدو امر به دلیل تصرف شهرداری، تحویل ملک با مشکل مواجه و ناگزیر پس از طرح دعوا، حکم خلع ید شهرداری از محل موصوف در سال 1362 صادر شده و در 40 سال گذشته، مذاکرات، جلسات و مساعدت‌ها با مجموعه شهرداری نتیجه‌ای در بر نداشته و کماکان شهرداری به حکم صادره تمکین نکرده و محل مذکور تحویل بانک نشده است.
بانک صادرات ایران با هدف مولدسازی منابع نقد و غیرنقد خود و تزریق دوباره این منابع به چرخه تولید و همچنین گره‌گشایی از معیشت مردم در وصول مطالبات به ویژه مطالبات مشکوک‌الوصول تلاش می‌کند با حمایت قوای محترم مجریه و قضاییه، به صورت قانونی و از مجاری قانونی مطالبات خود را پیگیری کند.
بی‌گمان پیگیری مطالبات بانک صادرات ایران به مثابه پیگیری حق‌الناس است، ضمن این که در سال جاری که مزین به نام «مهار تورم، رشد تولید» است، مولدسازی منابع با هدف گردش چرخ‌های تولید از طریق اعطای تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی و مراکز صنعتی در راستای منویات مقام معظم رهبری ارزیابی می‌شود.
در همین چارچوب، بانک صادرات ایران طی پنج ماهه سال جاری، از ایجاد 31 هزار شغل با پرداخت 38 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پشتیبانی کرد و با پرداخت بیش از 130هزار فقره وام قرض‌الحسنه و حمایتی در سال جاری، نقش ویژه خود در کمک و پشتیبانی از معیشت مردم، تشکیل خانواده، فرزندآوری، اشتغال، مسکن و درمان و سایر نیازهای ضروری را ایفا کرده است.
در عین حال بانک صادرات ایران آمادگی خود را برای حل و فصل موضوع یادشده از طریق مذاکرات فی‌مابین و تهاتر ملک موصوف اعلام می‌دارد.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.