کد خبر: ۲۶۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲

ورود تار ایرانی در فصل هنری موسیقی کلاسیک ترکیه

آیدین علیانسب و مهسا خراطیان در فصل جدید هنری موسیقی کلاسیک آنتالیا روی صحنه خواهند رفت.
ورود تار ایرانی در فصل هنری موسیقی کلاسیک ترکیه

علی رهبری که اکنون رهبر میهمان دائم اپرای مارینسکی است و رهبری ۵ ارکستر سمفونیک در چین را به عهده دارد، اکنون با ۲ نوازنده تار جوان ایرانی، آیدین علیانسب و مهسا خراطیان در این فصل هنری موسیقی کلاسیک آنتالیا برای اجرای کنسرتو ۲ تار و ارکستر در روز جمعه (۲۴ آذرماه) همراه با ارکستر سمفونیک دولتی آنتالیا روی صحنه خواهند رفت.

کنسرتو پارسی برای ۲ تار که از آخرین آثار علی رهبری به شمار می‌آید، دارای ۳ قسمت است و  موومان اول (کرشمه)، موومان دوم (رقص لوتی) و موومان سوم (سرمست) بخش‌های مختلف این اجرا خواهد بود. قسمت سوم این اثر بر پایه زنگ شتر استاد صبا نوشته شده و به آیدین علیانسب هدیه شده است.

علی رهبری، مدیر هنری سابق ارکستر سمفونیک شهرهای بروکسل، مالاگا، زاگرب و پراگ است و فارغ‌التحصیل هنرستان عالی موسیقی ملی نیز محسوب می‌شود. این هنرمند اثر دیگری هم برای تار و ارکستر نوشته است که نوحه‌خوان نام دارد و در سن ۲۰ سالگی برای ویلن و ارکستر نوشته شده است. او قطعه «نوحه‌خوان» ذت نیز به حسین علیزاده هدیه کرده است.

برچسب ها: موسیقی تار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
هنرپیشه زن ایرانی در جنگ آسیب دید هنرپیشه زن ایرانی در جنگ آسیب دید
مریم معترف که خانه‌اش در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی دچار آسیب شده، با تشریح خساراتی که به خانه وارد شده، از تلاش کارکنان آتش‌نشانی قدردانی کرد و در عین حال گفت: دلم پیش همسایه‌هاست.
ترامپ و ماسک الهام‌بخش شخصیت‌های بی‌رحم اسکویید گیم ترامپ و ماسک الهام‌بخش شخصیت‌های بی‌رحم اسکویید گیم
خالق سریال اسکویید گیم فاش کرد شخصیت‌های بی‌رحم VIP با الهام از قدرت بی‌پرده میلیاردر‌های دنیای واقعی مانند ایلان ماسک و ترامپ خلق شده‌اند.
تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی
اسرائیل این‌بار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سال‌ها علی‌رغم تمام بالا و پایین شدن‌ها و کم و کاستی‌ها و بی‌مهری‌ها، سازمان‌های فرهنگی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بی‌بهره نماند.
صفحه خبر بالای تصاویر