کد خبر: ۲۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱

پرسپولیس با چقدر این ستاره را از چنگ استقلال درآورد؟

رضا درویش می‌گوید یاسین سلمانی حتی سقف قرارداد پرسپولیس را نیز دریافت نکرده است.
پرسپولیس با چقدر این ستاره را از چنگ استقلال درآورد؟

مخاطب 24- یاسین سلمانی یکی از معماهای مهم نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران بود. شماره هشت و یکی از کاپیتان‌های سپاهان، خیلی زود تکلیفش را با زردپوشان برای جدایی مشخص کرد تا تیم‌های دیگر به جذب او امیدوار شوند.

در شرایطی‌که سلمانی با طمانینه عجیبی تیم بعدی خود را انتخاب کرد و از علاقه‌اش به لژیونر شدن و بازی در خارج از ایران می‌گفت اما پرسپولیس و استقلال نیز برای جذب او رقابت داشتند.

در نهایت پس از گذشت دو هفته از لیگ برتر، یاسین سلمانی سرانجام با پیراهن پرسپولیس رویت شد و طی دو هفته به‌عنوان بازیکن تعویضی خوب کار کرد و حتی گل هم زد.

حال رضا درویش در مورد مبلغ قرارداد او ادعا کرد: «قرارداد یاسین سلمانی ۱۰-۱۲ میلیارد است. ما به بیرانوند استثنا بیشتر دادیم. ۱۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پرداخت کردیم با ۲۰ درصد آپشن.»

این درحالی است که تصور می‌شد ستاره تیم ملی امید حداقل سقف قرارداد پرسپولیس را دریافت می‌کند اما مدیرعامل سرخ‌ها از پایین‌تر از سقف بودن قرارداد یاسین خبر داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده
یک عضو جنبش حقوق عراق با هشدار نسبت به تحرکات مداخله‌جویانه ترکیه، تأکید کرد دولت آینده باید صرفاً بر پایه اراده ملی تشکیل شود و با هرگونه دخالت خارجی مقابله کند.
فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس
با بسته شدن فرودگاه دبی بر اثر کاهش شدید دید، هفت پرواز خارجی از روسیه و جمهوری چک ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه بندرعباس شدند و روند پذیرش همچنان ادامه دارد.
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر