کد خبر: ۲۶۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
پیام مهم باکو به تهران؛

تجمع نیرو‌های نظامی ایران در مرز‌های شمالی؟

سخنگوی وزارت امور خارجه از پیام باکو به تهران مبنی بر عدم وقوع جنگی دیگر در منطقه بحرانی قفقاز خبر داد.
تجمع نیرو‌های نظامی ایران در مرز‌های شمالی؟

مخاطب 24- در پی بالا گرفتن تنش‌های نظامی در مرزهای مشترک میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان که احتمال جنگی دیگر را میان دو کشور افزایش داده است، مقام‌های ایرانی از مجاری دیپلماتیک و نظامی موضع اصولی جمهوری اسلامی مبنی بر ضرورت عدم تغییر وضعیت مرزهای شمالی‌اش را به مقام‌های آذربایجانی یادآور شده‌اند.

این موضعگیری علیه اهدافی مطرح شده که ایجاد دالانی از غرب ارمنستان تا شرق جمهوری آذربایجان را با عبور از قره‌باغ و مسدود کردن دالان زنگ‌زور و مسیر ترانزیتی ایران به ارمنستان جست‌وجو می‌کند.

این اقدام که در صورت وقوع به ایجاد تهدیدات امنیتی در مرزهای شمال غربی کشور می‌انجامد، جزو خطوط قرمز جمهوری اسلامی به شمار می‌آید و با عبور کشورهای همسایه از آن، با واکنش جدی کشورمان روبه‌رو خواهد شد.

در چنین فضایی ناصر کنعانی در نشست خبری روز گذشته با اشاره به ارتباط مستمر تهران با پایتخت‌های ارمنستان و آذربایجان گفت: «مقامات آذربایجان به ما پیام دادند که قصدی برای حمله نظامی ندارند».

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اینکه قره باغ متعلق به آذربایجان است، بار دیگر فرصت را مناسب دید تا یادآور شود ایران نسبت به امنیت مرزهای مشترک خود با همسایگان شمالی‌اش حساس است و تحولات در این منطقه را با جدیت دنبال می‌کند.

دو روز پیش با قوت گرفتن اخبار جنگ در قفقاز، رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر آمادگی کامل ایران برای ممانعت از هرگونه تغییر ژئوپلیتیک در منطقه تأکید کرده بود.

همزمان با شتاب گرفتن تحولات اخیر ادعاهایی مبنی بر تحرکات نظامی ایران و تصمیم به ورود آن به ارمنستان در صورت جنگ این کشور با آذربایجان مطرح شده بود که معاون همکاری‌های بین‌المللی ستادکل نیروهای مسلح روز گذشته این ادعاها را تکذیب کرد.

امیر سرتیپ محمد احدی در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آپای جمهوری آذربایجان در خصوص تجمع نیروهای نظامی ایران در مرزهای شمالی و احتمال ورود این نیروها به داخل خاک ارمنستان در جنگ احتمالی با جمهوری آذربایجان گفت: «این خبر نادرست است و از زمانی که هیأت عالی‌رتبه نظامی ایران در باکو حضور دارد، چنین اخباری قطعاً بی‌اساس است».

او افزود: «چند روز قبل از آن هم رئیس ستادکل نیروهای مسلح و وزیر دفاع جمهوری آذربایجان گفت‌وگوی صمیمانه تلفنی داشتند و روابط بسیار خوبی بین دو کشور برقرار است.»

منبع: همشهری آنلاین 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر