کد خبر: ۲۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
شاهکار جوادی با قهرمانی در جهان؛

سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

وزنه‌بردار ملی‌پوش ایران موفق به گرفتن مدال طلای دوضرب و مجموع دسته ۸۹ کیلوگرم قهرمانی جهان ۲۰۲۳ شد و در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد.
سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

مخاطب ۲۴- رقابت گروه A دسته ۸۹ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۳ عربستان برگزار شد و نماینده ایران در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد. مصطفی جوادی وزنه بردار کشورمان با رکورد ۱۶۹ یک‌ضرب، ۲۱۵ دوضرب و مجموع ۳۸۴ کیلوگرم قهرمان جهان شد و طلای دوضرب و مجموع را گرفت. او در یک‌ضرب ششم شد.

جوادی با رکورد ۳۸۴ کیلوگرم وارد رنکینگ ۱۰ نفره المپیک شد و سهمیه المپیک پاریس را در دست دارد. نماینده ایران سابقه نایب‌قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۱ را در کارنامه دارد و نفر سوم آسیاست.

مسابقات قهرمانی جهان، گزینشی کسب سهمیه المپیک است. دسته ۸۹ کیلوگرم نیز المپیکی است و ۱۰ وزنه‌بردار در گروه A وزنه زدند. نماینده عراق و ایتالیا در این دسته اوت شدند.

تیان تائو وزنه‌بردار مطرح چین که رکوردار جهان است، بر خلاف انتظار عملکرد خوبی نداشت و اوت شد.

عملکرد نماینده ایران به شرح زیر است:

حرکت یک‌ضرب

جوادی با توجه به اینکه حریفان قدرتمندی از چین، ونزوئلا و ارمنستان داشت، باید هرچه در توان داشت، می‌گذاشت تا شانس گرفتن مدال را از دست ندهد.

جوادی در حرکت اول، ۱۶۱ کیلوگرم را بالای سر برد اما پیش از آن که کامل زیر وزنه قرار بگیرد، آن را رها و سه چراغ قرمز دریافت کرد.

نواب نصیرشلال، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری، برای حرکت دوم، وزنه را به ۱۶۲ کیلوگرم افزایش داد و نماینده ایران این‌ بار وزنه را مهار کرد.

جوادی در آخرین حرکت یک‌ضرب وزنه ۱۶۹ کیلوگرم را بالای سر برد و داوران دو چراغ سفید و یک قرمز دادند و هیات ژوری این حرکت را پس از بازبینی پذیرفت. این وزنه به گرفتن مدال مجموع کمک زیادی می‌کند.

او با این رکورد ششم یک‌ضرب جهان شد.

حرکت دو ضرب

جوادی برای به دست آوردن مدال دوضرب و مجموع باید تمام وزنه‌ها را به درستی مهار می‌کرد و فرصت هیچ اشتباهی را نداشت. او در حرکت اول وزنه ۲۰۷ کیلوگرم را به‌خوبی مهار کرد.

جوادی در حرکت دوم، پشت وزنه ۲۱۲ کیلوگرم قرار گرفت و موفق به مهار این وزنه باارزش شد. او با مهار این وزنه، با رکورد مجموع ۳۸۱ کیلوگرم، یک کیلوگرم بالاتر از کیانوش رستمی در رنکینگ قرار گرفت و سهمیه المپیک را در دست دارد.

نماینده ایران در حرکت سوم پشت وزنه با ارزش ۲۱۵ کیلوگرم قرار گرفت و مهار این وزنه قهرمان جهان شد و طلای دوضرب را گرفت.

جوادی رکورد مجموع ۳۸۴ کیلوگرم را ثبت کرد و قهرمان شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر