کد خبر: ۲۶۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
شاهکار جوادی با قهرمانی در جهان؛

سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

وزنه‌بردار ملی‌پوش ایران موفق به گرفتن مدال طلای دوضرب و مجموع دسته ۸۹ کیلوگرم قهرمانی جهان ۲۰۲۳ شد و در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد.
سهمیه المپیک در دست نماینده ایران

مخاطب ۲۴- رقابت گروه A دسته ۸۹ کیلوگرم وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۳ عربستان برگزار شد و نماینده ایران در یک وزن المپیکی قهرمان جهان شد. مصطفی جوادی وزنه بردار کشورمان با رکورد ۱۶۹ یک‌ضرب، ۲۱۵ دوضرب و مجموع ۳۸۴ کیلوگرم قهرمان جهان شد و طلای دوضرب و مجموع را گرفت. او در یک‌ضرب ششم شد.

جوادی با رکورد ۳۸۴ کیلوگرم وارد رنکینگ ۱۰ نفره المپیک شد و سهمیه المپیک پاریس را در دست دارد. نماینده ایران سابقه نایب‌قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۱ را در کارنامه دارد و نفر سوم آسیاست.

مسابقات قهرمانی جهان، گزینشی کسب سهمیه المپیک است. دسته ۸۹ کیلوگرم نیز المپیکی است و ۱۰ وزنه‌بردار در گروه A وزنه زدند. نماینده عراق و ایتالیا در این دسته اوت شدند.

تیان تائو وزنه‌بردار مطرح چین که رکوردار جهان است، بر خلاف انتظار عملکرد خوبی نداشت و اوت شد.

عملکرد نماینده ایران به شرح زیر است:

حرکت یک‌ضرب

جوادی با توجه به اینکه حریفان قدرتمندی از چین، ونزوئلا و ارمنستان داشت، باید هرچه در توان داشت، می‌گذاشت تا شانس گرفتن مدال را از دست ندهد.

جوادی در حرکت اول، ۱۶۱ کیلوگرم را بالای سر برد اما پیش از آن که کامل زیر وزنه قرار بگیرد، آن را رها و سه چراغ قرمز دریافت کرد.

نواب نصیرشلال، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری، برای حرکت دوم، وزنه را به ۱۶۲ کیلوگرم افزایش داد و نماینده ایران این‌ بار وزنه را مهار کرد.

جوادی در آخرین حرکت یک‌ضرب وزنه ۱۶۹ کیلوگرم را بالای سر برد و داوران دو چراغ سفید و یک قرمز دادند و هیات ژوری این حرکت را پس از بازبینی پذیرفت. این وزنه به گرفتن مدال مجموع کمک زیادی می‌کند.

او با این رکورد ششم یک‌ضرب جهان شد.

حرکت دو ضرب

جوادی برای به دست آوردن مدال دوضرب و مجموع باید تمام وزنه‌ها را به درستی مهار می‌کرد و فرصت هیچ اشتباهی را نداشت. او در حرکت اول وزنه ۲۰۷ کیلوگرم را به‌خوبی مهار کرد.

جوادی در حرکت دوم، پشت وزنه ۲۱۲ کیلوگرم قرار گرفت و موفق به مهار این وزنه باارزش شد. او با مهار این وزنه، با رکورد مجموع ۳۸۱ کیلوگرم، یک کیلوگرم بالاتر از کیانوش رستمی در رنکینگ قرار گرفت و سهمیه المپیک را در دست دارد.

نماینده ایران در حرکت سوم پشت وزنه با ارزش ۲۱۵ کیلوگرم قرار گرفت و مهار این وزنه قهرمان جهان شد و طلای دوضرب را گرفت.

جوادی رکورد مجموع ۳۸۴ کیلوگرم را ثبت کرد و قهرمان شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر