کد خبر: ۲۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۶
توسط هیئت مدیره شرکت سمیکو اعلام شد؛

اقدامات گروه سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا در یکسال گذشته

گروه سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا از مهرماه سال گذشته تاکنون، اقدامات متعدد اصلاحی و‌توسعه‌ای در جهت حفظ منافع سهامداران خود انجام داده و طی این مدت توانسته است، دستاورد‌های خوبی را کسب کند.
اقدامات گروه سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا در یکسال گذشته

مخاطب۲۴ :‌ به گزارش سایپانیوز: بر اساس گزارش هیئت مدیره گروه سرمایه گذاری کارکنان سایپا از مهر ماه سال گذشته تاکنون با تلاش و پیگیری‌های صورت گرفته توسط اعضای هیات مدیره و کارکنان گروه سمیکو،‌ این شرکت پس از ۱۰ سال توانست شخصیت حقوقی خود را از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل کند که این موضوع مانع اصلی ورود شرکت سمیکو به بازار سرمایه بود.

ورود سمیکو به بازار سرمایه به‌رغم مصوبه مجمع و اعلام رضایت تعداد زیادی از سهامداران به انتشار سهام شرکت سمیکو در بازار توافقی، به جهت عدم تمایل برخی از سهامداران و با هدف ارتقا ارزش ذاتی سهم و شرایط بهتر معامله در بازار اصلی و نیز تامین رضایت حداکثری سهامداران، رایزنی‌ها جهت ورود به بازار اصلی بورس صورت و در دست پیگیری می باشد.

وصول هزار میلیارد ریال از مطالبات معوق از محل کسورات سهامداری است، دریافت ۴۷۰ میلیارد ریال مطالبات ۲ ساله معوق گروه سمیکو، تسویه بدهی ۳۸۰۰ میلیارد ریالی سنواتی ۷ ساله به سایپا و مدیریت ریسک و جلوگیری از تحمیل هزینه های احتمالی، از دیگر اقدامات سمیکو از مهر ماه سال گذشته تاکنون است.

افزایش سرمایه (100درصد) و تبدیل حداکثری مطالبات سهامداران سمیکو، اعطای تسهیلات متناسب با میزان آورده نقدی هر یک از سهامداران اعم از بازنشستگان و شاغلان برای حضور در افزایش سرمایه، تمدید سه مرحله‌ای مهلت استفاده از حق تقدم‌های سهام سهامداران با توجه به درخواست سهامداران و همچنین بازگشایی پنجره نقل و انتقال و برگزاری مزایده حق تقدم برای اولین بار جهت رعایت صرفه و صلاح سهامداران، از اقدامات دیگر سمیکو در این مدت می باشد.

انتقال پورتفوی سرمایه‌گذاری سمیکو به شرکت توسعه مدیریت سرمایه مهر تابان جهت و رفع موانع ورود به بازار سرمایه که بر این اساس به زودی گروه سرمایه‌گذاری کارکنان سایپا وارد بازار سرمایه خواهد شد. همچنین تهیه و تنظیم اساسنامه متناسب با شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهامی عام و جلوگیری از تحمیل هزینه تقریبی ۲۰ میلیارد ریالی به شرکت و سهامداران از طریق پیگیری و مذاکره با مرجع ثبت شرکت‌های استان تهران جهت پذیرش گزارش تقویم اموال سال گذشته به‌عنوان پیش نیاز تغییر شخصیت حقوقی شرکت از سهامی خاص به عام از دیگر فعالیتهای سمیکو در یکسال گذشته است که توسط تیم مدیریتی این شرکت پیگیری و اجرائی شده است.

رفع ۵ بند (رفع وثایق سهام بلند مدت- ایجاد تنوع در سبد سرمایه‌گذاری کوتاه مدت- رفع فعالیت‌های موازی شرکت‌های تابعه با شرکت اصلی- انطباق درآمدهای عملیاتی شرکت با استراتژی‌ها و سیاست‌های راهبردی شرکت‌های هلدینگ- تقویت ساختار و روابط سهامداران شرکت جهت رفع مغایرت با اصول راهبری) از موانع باقیمانده اعلامی از سوی شرکت فرابورس ایران، دریافت بیشترین بازدهی شرکت به میزان ۳۱۴ درصد، نسبت به دوره مشابه سال قبل، تقسیم حداکثری (حدود 100درصد)‌ سود شرکت از محل سود قابل تقسیم به مبلغ 2.500 میلیارد ریال (به ازای هر سهم ۲۰۸ ریال) به نسبت تعداد سهام، از دیگر اقدامات شرکت سمیکو از مهرماه سال گذشته تاکنون بوده است.

بر اساس این گزارش شرکت سرمایه گذاری کارکنان سایپا با تمام تلاش در مسیر خدمت به سهامداران و حفظ و رعایت صرفه و صلاح آنها در حال فعالیت بوده و اجازه نخواهد داد حقوق سهامداران دستخوش مطامع و منافع عده‌ای قرار گیرد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر