کد خبر: ۲۶۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۴
مدیرعامل گروه سایپا در حاشیه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و اقدامات دولت سیزدهم عنوان کرد:

تحویل نمادین اولین سری از خودرو‌های وارداتی به منتخبان سامانه یکپارچه خودرو

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: اولین سری از خودرو‌های وارداتی چانگان شماره‌گذاری شده و آماده تحویل به منتخبان سامانه یکپارچه خودرو است.
تحویل نمادین اولین سری از خودرو‌های وارداتی به منتخبان سامانه یکپارچه خودرو

مخاطب۲۴ :‌ به گزارش سایپانیوز: محمدعلی تیموری در حاشیه اولین نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دولت سیزدهم و تحویل نمادین خودروهای صفر کیلومتر وارداتی به منتخبان سامانه یکپارچه خودرو،‌ درباره روند واردات خودرو به کشور و فرایندی که در این خصوص طی شده است،‌اظهارداشت:خردادماه سال گذشته، اولین نمونه‌های خودروهای چانگان (چانگان CS35 پلاس،‌ چانگان CS35 پلاس،‌ چانگان CS55 پلاس و چانگان یو نی تی) وارد کشور شد تا فرایند آزمون این خودروها در داخل کشور طی و تاییدهای سازمان ملی استاندارد اخذ شود. خودروهای یاد شده پیش از این به کشورهای عربستان، امارات و روسیه صادر می‌شد ولی برای آنکه با استانداردهای ایران مطابقت داده شود،‌ انواع چانگان‌ها به صورت نمونه وارد کشور شد. 
او گفت: گروه خودروسازی سایپا موفق شد، بهمن ماه سال گذشته ثبت سفارش خودروهای وارداتی را بعد از 4 سال ممنوعیت واردات خودرو، انجام دهد. از اینرو اردیبهشت‌ماه سال جاری و با تایید سازمان ملی استاندارد، خودروهای چانگان وارد کشور و امروز به صورت نمادین اولین سری از خودروهای وارداتی کشور،‌تحویل منتخبان سامانه یکپارچه خودرو شد. 
او با بیان اینکه انواع خودروهای وارداتی چانگان،‌ مرحله شماره‌گذاری را طی می‌کند و با فوریت تحویل منتخبان سامانه یکپارچه خودرو می‌شود، افزود: در گام اول، هزار و 108 خودروی چانگان وارد کشور شد که اولین سری آن در مرحله تحویل است. در این میان هزار و 200 دستگاه چانگان از مدل های یاد شده اکنون در مرحله حمل ( روی کشتی) و 2هزار دستگاه از خودروهای چانگان با استانداردهای ایران در مبدا (کشور چین) در حال تولید است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با یادآوری اینکه خودروهای وارداتی چانگان بنزینی است و قرار است خودروهای برقی هم وارد کشور شود، افزود: در حال حاضر نمونه‌های خودروهای برقی ثبت سفارش (اکنون در مرحله تخصیص ارز است)‌ و مشخصات فنی این خودروها تایید شده و طرف قرارداد ما برای این خودروها،‌شهرداری است. با فرایند فعلی پیش بینی این است که نیمه دوم سال جاری خودروهای برقی وارداتی سایپا در سطح شهر تردد خواهند کرد.
تیموری با بیان اینکه تولید خودرو در 5 ماهه سال جاری در قیاس با سال گذشته، 25 درصد و 5 ماهه سال 1401 نسبت به سال 1400 (دولت گذشته) 30 درصد افزایش یافته است،‌ گفت:رشد تولید خودرو در شرایطی حاصل شده که خودروهای ساینا و تیبا 1و 2 از خطوط تولید کنار گذاشته شده‌اند. در کنار افزایش تولید و واردات خودرو،‌مونتاژ خودروهای وارداتی از نیمه دوم سال جاری آغاز خواهد شد.
او  در خصوص تامین ارز برای واردات خودرو و قطعات خودرو،‌گفت: گروه خودروسازی سایپا، ارز مورد نیاز خود را از محل صادرات خودرو و قطعات و همچنین منابع ارزی بانک مرکزی تامین می‌کند. 
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با حضور در غرفه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نمایشگاه هفته دولت، سطح تعامل شرکت سایپا با وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی را بسیار مثبت عنوان و تصریح کرد: گروه سایپا در راستای گسترش تعامل با وزارت کار و سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه، برای اولین بار جذب نیروی کار موردنیاز خود را از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای انجام داده است.
او بیان کرد: شرکت سایپا با امضای قرارداد با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تا به حال تعداد ۳۰۰ نفر از نیروی کار تخصصی و ماهر موردنیاز خود را از این سازمان تامین کرده است.
گفتنی است، اولین نمایشگاه دستاوردها و اقدامات دولت سیزدهم با عنوان روایت خدمت و با شعار وعده، وفا از چهارم شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز به کار کرده و تا هفتم شهریورماه پذیرای بازدیدکنندگان است.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود
نایب رئیس مجلس گفت حقوق نیرو‌های شرکتی باید مستقیم توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود و شرکت‌های واسطه‌ای و حجمی حذف شوند.
ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد
سیاستمدار لبنانی می‌گوید جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت سیاسی و راهبردی خود در منطقه، شروط سختی به آمریکا تحمیل کرده و از موضع قدرت مذاکره می‌کند.
طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت
طوفان «کالماگی» در فیلیپین و سیلاب‌های شدید در اندونزی تاکنون جان حداقل ۸۱ نفر را گرفته و ده‌ها نفر همچنان مفقود هستند.
آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد
آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت ارائه کرده که هدف آن لغو تحریم‌ها علیه «ابو محمد جولانی»، رهبر دولت موقت سوریه است.
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد
تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد روز سی و ششم شد و رکورد طولانی‌ترین توقف فعالیت دولت در تاریخ این کشور را شکست؛ اختلافات بر سر یارانه‌های سلامت ادامه دارد.
پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک
صادق زیباکلام پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک را تبریک گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر