کد خبر: ۲۶۲۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
خبر خوش برای متقاضیان خرید خودرو؛

سامانه یکپارچه خودرو دوباره باز می‌شود

از روز دوشنبه (٢٠ شهریور ماه) مجدد سایت سامانه فروش یکپارچه خودرو‌ها بازگشایی و فعال می‌شود تا امکان ویرایش اولویت‌بندی برای متقاضیان خودرو در اولین و دومین دوره سامانه یکپارچه که موعد تحویل ١۴٠٣ دارند، فراهم شود؛ براین اساس پرونده مرحله دوم فروش یکپارچه خودرو‌ها که تصور می‌شد با تخصیص به سه درصد جاماندگان بسته شد، بدین ترتیب مجدد بازگشایی خواهد شد.
سامانه یکپارچه خودرو دوباره باز می‌شود

مخاطب۲۴- از ششم شهریور ماه، در پی ظرفیت ایجاد شده توسط خودروسازان که به دنبال افزایش تولید ایجاد شده بود، برای سه درصد متقاضیانی که در مرحله دوم سامانه فروش یکپارچه و نوبت‌دهی، خودرویی به آن‌ها تخصیص داده نشده بود سایت سامانه یکپارچه تا ۹ شهریور ماه با عرضه ۹ مدل خودرو از محصولات دو شرکت‌ خودروساز، بازگشایی شد و بدین ترتیب جاماندگان مرحله دوم با حفظ اولویت نوبت، نیز ثبت‌نام خود را نهایی کردند.

در این بازگشایی مجدد، همه متقاضیان محصولات دو شرکت خودروساز خصوصی که موعد تحویل آن‌ها در فصول آتی یا سال ۱۴۰۳ بود نیز می‌توانستند برای تغییر نوع خودرو با خودرویی از همان شرکت اقدام کنند؛ در نهایت هم نتایج تخصیص این افراد که در این بازگشایی مجدد، خودروی خود را انتخاب کرده بودند؛ شنبه هفته گذشته (۱۱ شهریور ماه) مشخص و اعلام شد تا خودروها بر اساس اولویت گذشته و طبق فراخوان خودروسازان در قالب فوق‌العاده (سه ماهه) تحویل مشتریان شود.

به نظر می‌رسید با مشخص شدن نتایج این سه درصد متقاضی باقیمانده از مرحله دوم، در نهایت پس از حدود چهار ماه از آغاز فرآیند مرحله دوم، بالاخره پرونده این مرحله بسته شده است، اما حال سامانه یکپارچه فروش خودروها، اطلاعیه‌ای منتشر کرده که براساس آن امکان ویرایش اولویت‌بندی برای متقاضیان دومین دوره (و اولین دوره) سامانه یکپارچه که موعد تحویل ١۴٠٣ دارند، فراهم شود.

پس از آنکه اعلام شد اکثر ظرفیت محصولات سه خودروساز خصوصی و شرکت سایپا که در دومین مرحله از فروش یکپارچه خودروها حضور داشتند، برای سال جاری خالی مانده است و همچنین تعداد زیادی از متقاضیان که انصراف داده‌اند، امکان تغییر اولویت دریافت خودرو برای متقاضیان در اولین و دومین دوره ثبت‌نام در سامانه یکپارچه که موعد تحویل خودرو انتخابی آن‌ها سال آینده است، فراهم خواهد شد.

طبق اطلاعیه جدیدی که سامانه یکپارچه فروش خودروها منتشر کرده است، ظرفیت‌های خالی موجود خودروسازان مجددا با شرایط جدید و از طریق این سامانه از روز دوشنبه (۲۰ شهریور) الی پنجشنبه ۲۳ شهریور عرضه خواهد شد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

«با توجه به اجرای تخصیص خودرو از محل ظرفیت‌های خالی موجود برخی شرکت‌های خودروساز و نظر به عدم استقبال و تکمیل نشدن ظرفیت‌های موجود، در راستای اجرای تصمیم کارگروه خودروی شورای رقابت و با هدف تسهیل شرایط برای متقاضیانی که در سامانه ثبت‌نام کرده و دارای پروفایل کاربری هستند، ظرفیت‌های خالی موجود خودروسازان مجددا با شرایط جدید و از طریق سامانه یکپارچه عرضه خواهد شد.

در این مرحله، با توجه به اعلام شرکت‌های کرمان‌موتور و مدیران‌خودرو مبنی بر امکان تحویل خودرو در سال ۱۴۰۲ ازمحل این ظرفیت‌ها، متقاضیان دارای شرایط به شرح ذیل می‌توانند نسبت به ثبت‌نام درسامانه اقدام کنند:

۱- متقاضیان محصولات تمامی شرکت‌های حاضر در طرح (اول و دوم) که موعد زمانی تحویل آن‌ها در سال ۱۴۰۳ تعیین شده است، می‌توانند نسبت به تغییر خودروی اعلام شده قبلی به محصولات عرضه شده توسط شرکت‌های مذکور و تکمیل وجه آن طی فرآیند ذیل اقدام کنند:

* در ابتدا متقاضی با ورود به پروفایل کاربری خود باید گزینه لغو سفارش خود را از قسمت جزئیات سفارش انتخاب کنند تا خودرو قبلی حذف شود .

* پس از لغو سفارش برای هر متقاضی از سبد محصولات اعلامی در سایت، امکان انتخاب محصول مهیا شده و می‌بایست خودروی جدید خود را انتخاب کنند.

* پس از پایان مهلت تغییر خودرو، به سایت خودروساز مراجعه و نسبت به واریز وجه اقدام کرده تا فرآیند ثبت نام نهایی شود.

تبصره ۱: در صورت انتخاب خودرو بیش از ظرفیت موجود در فصول اعلام شده ،تخصیص به ترتیب اولویت‌های تعیین شده قبل صورت خواهد گرفت.

تبصره ٢ : درصورتیکه متقاضی سفارش قبلی را لغو و امکان انتخاب خودروی جایگزین فراهم نشود، کماکان اولویت قبلی آن‌ها محفوظ خواهد ماند.

تبصره ۳ : در صورتیکه متقاضی، خودروی جدید را انتخاب کند اما در زمان مشخص شده توسط خودروساز مبالغ تعیین شده را به حساب خودروساز واریز وجه نکنند، از اولویت‌بندی حذف می‌شوند.

۲- متقاضیانی که در دور دوم سامانه نوبت‌دهی هیچ خودرویی به آن‌ها تخصیص داده نشده است، نیز امکان انتخاب تمامی محصولات عرضه شده دو شرکت مذکور برای آن‌ها فراهم خواهد بود؛ بدیهی است ظرفیت قابل عرضه به آن‌ها از محل عدم تکمیل ظرفیت پس از تخصیص به متقاضیان بند ۱ خواهد بود.

٣- مدت زمان جابه‌جایی یا انتخاب خودرو ۴ روز خواهد بود.

۵- پس از ارسال فهرست اولویت‌بندی شده به شرکت‌های خودروساز و اطلاع‌رسانی به متقاضیان، امکان تکمیل وجه به مدت ۵ روز فراهم خواهد شد.

۶- کلیه افرادی که تاکنون دعوتنامه برای ایشان صادر شده یا خرید خودرو داشته‌اند مشمول این طرح نیستند.

در انتهای این اطلاعیه ذکر شده است که به جهت تسهیل در فرآیند انجام کار پیشنهاد می‌شود، متقاضیان جهت مشاهده محصولات و اطلاع از جزئیات برنامه فروش خودروسازان به سایت شرکت‌های مذکور مراجعه کنند؛ زمان اجرای شروع تا پایان طرح از روز دوشنبه ( ۱۴۰۲/۰۶/۲۰) تا روز پنجشنبه (مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۳) تعیین شده است.

 

منبع: اقتصاد انلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر