کد خبر: ۲۶۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
در اجلاس بین‌المللی گرد و غبار مطرح شد:

نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو در اجلاس بین‌المللی مقابله با گرد و غباربر نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار تاکید و سفیر ژاپن در ایران نیز به حمایت ژاپن از کشورمان برای مقابله با این پدیده جوی اشاره کرد.
نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار

مخاطب 24-  «اوا بازایبا» در دومین روز اجلاس بین‌المللی مقابله با توفان‌های ماسه و گرد وغبار که امروزدر سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهارکرد: اقدامات عملی باید برای مقابله با پدیده‌هایی که محیط زیست را به خطر انداخته است، انجام داد. دانشمندان در مورد شرایط محیط زیستی در نقاط مختلف جهان هشدار داده‌اند و نباید نسبت به این قضیه بی‌توجه بود.او افزود: آفریقا فقط مسئول چهار درصد آلودگی جهان است و ۸۰ درصد

آلودگی از طرف کشورهای گروه ۲۰ تولید می‌شود. با وجود اینکه ۵۵ میلیون هکتار از جنگل‌های دنیا در کشور ما وجود دارد و بیشترین میزان جذب گاز کربنیک را داریم اما از قربانی‌های آلودگی زیست محیطی در جهان شده‌ایم.

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو تاکید کرد: مسئولیت مبارزه با تغییرات اقلیمی و توفان‌های گرد و غبار جمعی است و همه باید به تعهدات زیست محیطی‌مان عمل کنیم. نباید بگذاریم زمان را از دست دهیم چون میزان خسارت‌های ناشی از این موضوع بسیار افزایش می‌یابد.

او تاکید کرد: اراده سیاسی در جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی و توفان‌های گرد و غبار لازم است و همه باید علیه این تغییرات گام‌های موثر برداریم همچنین راه‌اندازی صندوق مشترک در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو در پایان گفت: ایران نقش موثری در مقابله با توفان‌های گرد و غبار دارد و ما از این کشور و سازمان ملل بابت برگزار این اجلاس قدردانی می‌کنیم.

«آیکاوا کازو توشی» - سفیر ژاپن در ایران - در این اجلاس با تاکید بر اینکه از اقدامات ایران در حوزه محیط زیست از جمله مقابله با توفان‌های گرد و غبار حمایت می‌کنیم، گفت: برگزاری اجلاس مقابله با گرد و غبار نتایج موثری را به همراه خواهد داشت.

او در ادامه افزود: همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت مقابله با توفان‌های گرد و غبار بسیار حائز اهمیت است و مشارکت فعال بسیاری از کشورها در اجلاس امروز هم موید همین مطلب است.

سفیر ژاپن در ایران افزود: در سال جاری شاهد توفان‌های بیشماری در شرق دور بوده‌ایم و در ژاپن برنامه کنترل گرد و غبار از سال ۲۰۰۲ آغاز شده است و ما برنامه‌هایی با کشورهایی همچون چین، کره و مغولستان داشته‌ایم همچنین سه برنامه عمل با کره و چین امضا کرده‌ایم و در حال حاضر هم انجام برنامه‌های مشترک با کشورهایی از جمله ایران برایمان بسیار حائز اهمیت است.

کازوتوشی با تاکید بر اینکه از اقدامات ایران در زمینه مقابله با توفان‌های گرد و غبار حمایت می‌کنیم، گفت: در سال ۲۰۱۴ نیز تفاهمنامه میان جمهوری اسلامی ایران و محیط زیست ژاپن منعقد شد و ما به دنبال برگزاری کارگاه‌ها و جلسات فنی مشترک بوده‌ایم.

سفیر ژاپن در ایران با بیان اینکه توفان‌های گرد و غبار باعث ابتلای افراد به بیماری‌های زیادی شده است، گفت: دولت ژاپن متعهد شده یک میلیارد دلار برای مقابله با توفان اختصاص دهد که هر ساله این میزان را افزایش خواهیم داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، کازوتوشی در پایان خاطرنشان کرد: قطعنامه پیشنهادی که در این اجلاس مطرح شده در مورد اقدامات پیشگیرانه و همکاری‌ها برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار بسیار حائز اهمیت است و برگزاری چنین اجلاسی در ایران می‌تواند نتایج موثری را در جهت حفاظت از محیط زیست به همراه داشته باشد.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: توفان گردوخاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر