کد خبر: ۲۶۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
در اجلاس بین‌المللی گرد و غبار مطرح شد:

نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو در اجلاس بین‌المللی مقابله با گرد و غباربر نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار تاکید و سفیر ژاپن در ایران نیز به حمایت ژاپن از کشورمان برای مقابله با این پدیده جوی اشاره کرد.
نقش راهبردی ایران در مقابله با توفان‌های گرد و غبار

مخاطب 24-  «اوا بازایبا» در دومین روز اجلاس بین‌المللی مقابله با توفان‌های ماسه و گرد وغبار که امروزدر سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهارکرد: اقدامات عملی باید برای مقابله با پدیده‌هایی که محیط زیست را به خطر انداخته است، انجام داد. دانشمندان در مورد شرایط محیط زیستی در نقاط مختلف جهان هشدار داده‌اند و نباید نسبت به این قضیه بی‌توجه بود.او افزود: آفریقا فقط مسئول چهار درصد آلودگی جهان است و ۸۰ درصد

آلودگی از طرف کشورهای گروه ۲۰ تولید می‌شود. با وجود اینکه ۵۵ میلیون هکتار از جنگل‌های دنیا در کشور ما وجود دارد و بیشترین میزان جذب گاز کربنیک را داریم اما از قربانی‌های آلودگی زیست محیطی در جهان شده‌ایم.

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو تاکید کرد: مسئولیت مبارزه با تغییرات اقلیمی و توفان‌های گرد و غبار جمعی است و همه باید به تعهدات زیست محیطی‌مان عمل کنیم. نباید بگذاریم زمان را از دست دهیم چون میزان خسارت‌های ناشی از این موضوع بسیار افزایش می‌یابد.

او تاکید کرد: اراده سیاسی در جهان برای مقابله با تغییرات اقلیمی و توفان‌های گرد و غبار لازم است و همه باید علیه این تغییرات گام‌های موثر برداریم همچنین راه‌اندازی صندوق مشترک در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

وزیر محیط زیست جمهوری دموکراتیک کنگو در پایان گفت: ایران نقش موثری در مقابله با توفان‌های گرد و غبار دارد و ما از این کشور و سازمان ملل بابت برگزار این اجلاس قدردانی می‌کنیم.

«آیکاوا کازو توشی» - سفیر ژاپن در ایران - در این اجلاس با تاکید بر اینکه از اقدامات ایران در حوزه محیط زیست از جمله مقابله با توفان‌های گرد و غبار حمایت می‌کنیم، گفت: برگزاری اجلاس مقابله با گرد و غبار نتایج موثری را به همراه خواهد داشت.

او در ادامه افزود: همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت مقابله با توفان‌های گرد و غبار بسیار حائز اهمیت است و مشارکت فعال بسیاری از کشورها در اجلاس امروز هم موید همین مطلب است.

سفیر ژاپن در ایران افزود: در سال جاری شاهد توفان‌های بیشماری در شرق دور بوده‌ایم و در ژاپن برنامه کنترل گرد و غبار از سال ۲۰۰۲ آغاز شده است و ما برنامه‌هایی با کشورهایی همچون چین، کره و مغولستان داشته‌ایم همچنین سه برنامه عمل با کره و چین امضا کرده‌ایم و در حال حاضر هم انجام برنامه‌های مشترک با کشورهایی از جمله ایران برایمان بسیار حائز اهمیت است.

کازوتوشی با تاکید بر اینکه از اقدامات ایران در زمینه مقابله با توفان‌های گرد و غبار حمایت می‌کنیم، گفت: در سال ۲۰۱۴ نیز تفاهمنامه میان جمهوری اسلامی ایران و محیط زیست ژاپن منعقد شد و ما به دنبال برگزاری کارگاه‌ها و جلسات فنی مشترک بوده‌ایم.

سفیر ژاپن در ایران با بیان اینکه توفان‌های گرد و غبار باعث ابتلای افراد به بیماری‌های زیادی شده است، گفت: دولت ژاپن متعهد شده یک میلیارد دلار برای مقابله با توفان اختصاص دهد که هر ساله این میزان را افزایش خواهیم داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، کازوتوشی در پایان خاطرنشان کرد: قطعنامه پیشنهادی که در این اجلاس مطرح شده در مورد اقدامات پیشگیرانه و همکاری‌ها برای مقابله با توفان‌های گرد و غبار بسیار حائز اهمیت است و برگزاری چنین اجلاسی در ایران می‌تواند نتایج موثری را در جهت حفاظت از محیط زیست به همراه داشته باشد.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: توفان گردوخاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر