کد خبر: ۲۶۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵

پرداخت وام ازدواج بانک ملی ایران طی پنج ماه به بیش از ۳۵ هزار زوج

کمک به ازدواج جوانان از مهم‌ترین سیاست‌های اعتباری بانک ملی ایران محسوب می‌شود و براین اساس طی پنج ماه نخست امسال بیش از ۳۵ هزار جوان ایرانی، زندگی مشترک خود را با تسهیلات بانک ملی ایران آغاز کردند.
پرداخت وام ازدواج بانک ملی ایران طی پنج ماه به بیش از ۳۵ هزار زوج

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: وام قرض الحسنه ازدواج در تمامی شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور با رویکرد تسریع و تسهیل در راستای ترویج سنت حسنه و امر مقدس ازدواج جوانان بی وقفه پرداخت می شود که براین اساس بانک ملی ایران با رویکرد حمایت از ازدواج جوانان از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه تعداد 70 هزار و 581 فقره وام ازدواج به متقاضیان پرداخت کرده است.

از این رو، این تسهیلات به ارزشی بالغ بر 143 هزار و 470 میلیارد ریال پرداخت شده و با احتساب تعداد فقره تسهیلات اعطایی، بانک ملی ایران به طور متوسط 470 فقره وام ازدواج در هر روز پرداخت کرده است.

همچنین بانک ملی ایران در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود و همسویی با برنامه های دولت مبنی بر حمایت از فرزند آوری خانواده ها، در همین مدت 53 هزار و 364 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری به 86 هزار و 313 متقاضی پرداخت کرده است.

گفتنی است، این بانک تاکنون به تمامی پرداخت تسهیلات تکلیفی خود عمل کرده و طی سال گذشته نیز سهم عمده ای در پرداخت وام های قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان در شبکه بانکی داشته است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
مهاجم جدید استقلال از هاییتی مهاجم جدید استقلال از هاییتی
رسانه ترکیه‌ای از انعقاد قرارداد ستاره اهل هاییتی کایسری اسپور با باشگاه استقلال خبر داد.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر