کد خبر: ۲۶۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶

موکب ذوب‌آهن اصفهان پذیرای جاماندگان اربعین حسینی

به مناسبت فرارسیدن اربعین، ذوب‌آهن اصفهان امروز چهارشنبه ۱۵ شهریور اقدام به برپایی موکب نمود. موکب این مجتمع عظیم صنعتی در گلستان شهدای اصفهان برپا و پذیرای شرکت کنندگان در اجتماع عظیم جاماندگان اربعین حسینی است.
موکب ذوب‌آهن اصفهان پذیرای جاماندگان اربعین حسینی

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهانعزاداران حسینی در مسیرهای منتهی به گلستان شهدا حاضر شدند و در اجتماع عظیم جاماندگان اربعین حسینی حضور یافتند.

چندین موکب در طول این مسیرها پذیرایی عزاداران را بر عهده دارند. موکب ذوب آهن اصفهان مقابل درب ورودی گلستان شهدا پذیرای انبوه عزاداران حسینی است.
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
امیرحسن فقهی معاون سازمان انرژی اتمی شهید شد امیرحسن فقهی معاون سازمان انرژی اتمی شهید شد
شهید سید امیرحسن فقهی، معاون سازمان انرژی اتمی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی که استاد تمام فیزیک هسته‌ای و از دانشمندان برجسته این حوزه بود، در زمینه رادیو دارو‌ها که عمدتا برای درمان سرطان به کار می‌روند، فعالیت داشت.
طهرانچی و همسر ایشان به همراه ۴ تن از اعضای تیم حفاظت به شهادت رسیدند طهرانچی و همسر ایشان به همراه ۴ تن از اعضای تیم حفاظت به شهادت رسیدند
محمدمهدی طهرانچی و همسر ایشان به همراه ۴ تن از اعضای تیم حفاظت به شهادت رسیدند.
گروسی: تاسیسات فردو و اصفهان هدف حملات قرار نگرفته‌اند گروسی: تاسیسات فردو و اصفهان هدف حملات قرار نگرفته‌اند
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید تاسیسات هسته‌ای فردو و اصفهان تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی قرار نگرفته‌اند.
هیچ آلودگی هسته‌ای در نطنز نیست هیچ آلودگی هسته‌ای در نطنز نیست
معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان گفت: در اثر حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به سایت هسته‌ای نطنز هیچ‌گونه آلودگی هسته‌ای در این سایت رخ نداده است.
سخنگوی دولت: ایران برابر تجاوز سکوت نمی‌کند سخنگوی دولت: ایران برابر تجاوز سکوت نمی‌کند
سخنگوی دولت با اشاره به حمله سحرگاه امروز رژیم اسرائیل، گفت: ایران با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست و پاسخش، قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود.
درخواست آذری جهرمی برای پاسخ مقتدرانه به اسرائیل درخواست آذری جهرمی برای پاسخ مقتدرانه به اسرائیل
وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، در یادداشتی تاکید کرد: رژیم غاصب و حامیان بی آبروی او، مسیری را آغاز کردند که سرانجام آن، جز پشیمانی برای آنان نخواهد بود؛ ان‌شالله.
واکنش پریناز ایزدیار به حمله امشب اسرائیل به ایران واکنش پریناز ایزدیار به حمله امشب اسرائیل به ایران
پریناز ایزدیار با انتشار تصویری از کودک جا مانده زیر آوار انفجار حمله اسرائیل نوشت: فقط میتوانم بمیرم برات.
صفحه خبر بالای تصاویر