کد خبر: ۲۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۷
پیش‌بینی یک سایت آمریکایی:

طلا باز هم به تیلور می‌رسد؛ یزدانی نقره

یک سایت آمریکایی پیش‌بینی کرد دیوید تیلور بتواند بار دیگر حسن یزدانی را شکست دهد.
طلا باز هم به تیلور می‌رسد؛ یزدانی نقره

به گزارش سایت flowrestling، دیوید تیلور و حسن یزدانی در ۶ سال گذشته خود را از بقیه کشتی‌گیران دسته ۸۶ کیلوگرمی جدا کرده‌اند. یزدانی در سال‌های ۲۰۱۷، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ در وزن ۸۶ کیلوگرم عنوان قهرمانی جهان را به‌دست آورد در حالی که دیوید تیلور در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ و المپیک  توکیو قهرمان شد. هم‌چنین شایان ذکر است که تیلور و یزدانی در این مسابقات به هیچ‌کس دیگری در جهان نباختند.

با در نظر گرفتن این موضوع و با کسب ۶ عنوان قهرمانی اخیر جهانی و المپیک توسط تیلور و یزدانی، آن‌ها مدعیان اصلی برای کسب طلا در بلگراد هستند.

دیوید تیلور مقابل یزدانی در ۴ کشتی از ۵ کشتی خود برتری دارد. اولین برد تیلور مقابل یزدانی در جام جهانی ۲۰۱۷ به دست آمد. سپس تیلور در دور اول مسابقات جهانی ۲۰۱۸ با برتری برابر یزدانی بار دیگر پیروز شد. تیلور در فینال بازی‌های المپیک توکیو با پیروزی مقابل یزدانی باز هم برنده از تشک خارج شد. در آن کشتی تیلور توانست در کم‌تر از ۲۰ ثانیه مانده به پایان مسابقه، برنده شود.

یزدانی بالاخره در فینال مسابقات قهرمانی جهانی ۲۰۲۱ در اسلو توانست تیلور را شکست دهد. با این حال، سال گذشته تیلور در فینال مسابقات جهانی ۲۰۲۲  برنده شد و عنوان نخست را کسب کرد.

پیش‌بینی قهرمانی جهان ۲۰۲۳

همان‌طور که ذکر شد، اگر کسی غیر از دیوید تیلور یا حسن یزدانی با طلا از صربستان برود، شوکه‌کننده خواهد بود. یزدانی بعد از باخت در سال گذشته به دنبال انتقام خواهد بود در حالی‌که تیلور تلاش خواهد کرد تا با کسب سومین عنوان قهرمانی جهان خود را به‌عنوان یکی از بهترین کشتی‌گیران آزاد آمریکایی در تمام دوران تثبیت کند. دیوید تیلور فاصله خود را با یزدانی بیش‌تر کرده و ثابت کرده است که در کل کشتی گیر بهتری است. تیلور مسابقه سال گذشته را کنترل کرد. اگرچه ممکن است رقابت امسال نزدیک‌تر باشد ولی نتیجه همان خواهد بود.

طلا - دیوید تیلور آمریکا

نقره - حسن یزدانی ایران

برنز - عظمت دولتبکوف قزاقستان

برنز - ارسلان باگایف، (روسیه)

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر