کد خبر: ۲۵۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۹
سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

پرداخت 30 هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز طرف قرارداد

سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت حدود 30 هزار میلیارد ریال از مطالبات پزشکان، داروخانه‌ها و مراکز دولتی و دانشگاهی و سایر مراکز غیردانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در روز جاری خبر داد.
پرداخت 30 هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز طرف قرارداد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی: دکتر مهدی اسلامی معاون درمان این سازمان با قدردانی و تشکر از همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت در بخش دولتی و غیردولتی با سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه تأمین و ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و بازنشستگان این سازمان گفت: پرداخت به‌موقع مطالبات مراکز طرف قرارداد، یکی از اولویت‌های مهم حوزه درمان سازمان تأمین‌اجتماعی است و در تداوم پرداخت‌هایی که در ایام اخیر در این زمینه صورت گفته است، امروز نیز حدود 30 هزار میلیارد ریال دیگر از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور پرداخت شد.

وی افزود: در این مرحله 12 هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز دانشگاهی، 9 هزار میلیارد ریال از مطالبات داروخانه‌های مستقل طرف قرارداد، 7 هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز غیردانشگاهی طرف قرارداد و 770 میلیارد ریال نیز از مطالبات پزشکان طرف قرارداد پرداخت و تسویه شد.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به این‌که بالغ بر 52 هزار پزشک و مرکز درمانی؛ تشخصیصی و دارویی در سراسر کشور طرف قرارداد این سازمان هستند و در ارائه خدمت سلامت به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی همکاری می‌کنند، گفت: تأمین منابع موردنیاز برای پرداخت این مبالغ با تدابیر ویژه‌ای که در سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه مدیریت منابع در حال پیگیری است، امکان‌پذیر شد و ان‌شاءالله امیدواریم با برنامه‌هایی که در سازمان داریم، به زودی بخش دیگری از مطالبات فوق را نیز پرداخت کنیم.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت
دولت درباره اصلاح قیمت بنزین هنوز تصمیم نهایی نگرفته است؛ سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری ثابت مانده و نرخ سوم غیرسهمیه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری
معاون امور حقوقی و بین‌المللی ایران در امور خزر با تأکید بر اهمیت انرژی و شیلات این پهنه آبی، توسعه گردشگری و همکاری مشترک استان‌های ساحلی را ضرورتی راهبردی دانست.
عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است
وزیر خارجه با تأکید بر استراتژیک بودن روابط تهران و مسکو اعلام کرد همکاری با کشور‌های حوزه خزر در حوزه انرژی، ترانزیت و گردشگری در سطحی بی‌سابقه در حال گسترش است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر