کد خبر: ۲۵۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۲

انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین‎‌اجتماعی با صدور حکمی سیدمرتضی حسینی، معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی این سازمان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی: متن حکم انتصاب صادر شده از سوی میرهاشم موسوی برای انتصاب سیدمرتصی حسینی به سمت سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی بدین شرح است:

جناب آقای سیدمرتضی حسینی

معاون محترم برنامه‌ریزی، مالی و پشتیانی

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)

نظر به مراتب توانمندی و تجربیات سازمانی، به موجب این حکم جنابعالی را با حفظ سمت به سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی منصوب می‌نمایم.

نقش آفرینی موثر در جهت ارتقاء بهره‌وری سازمانی، تمرکز بر حل چالش‌های منابع انسانی، ارتقای تعامل با حوزه‌های مختلف، اصلاح ضوابط غیرکارآمد، افزایش چشم‌گیر نشاط و شادابی در محیط اداری، ارتقای رضایتمندی کارکنان در صف و ستاد و توسعه و ارتقاء خدمات رفاهی همکاران سراسر کشور همراه با حفظ کرامت سرمایه انسانی سازمان، اهم محورهای کاری مورد انتظار از جنابعالی در دوره سرپرستی خواهد بود.

لازم است با سرلوحه قرار دادن سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، رویکردها و اهداف دولت مردمی سیزدهم از جمله؛ عدالت محوری، مردم داری، پاکدستی، فسادستیزی و قانون مداری و با حداکثر استفاده از ظرفیت مدیران و کارکنان گرامی حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی در انجام وظایف سازمانی و تحقق ماموریت‌های این حوزه همت گمارید.

از زحمات و تلاش‌های جناب آقای عفت‌نژاد در طول دوره تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، تقدیر می‌نماییم.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر