کد خبر: ۲۵۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
در اختتامیه جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی:

نشان عالی مسئولیت اجتماعی به شركت بیمه دانا اهداء شد

شرکت بیمه دانا در سومین دوره جشنواره روابط‌عمومی و مسئولیت اجتماعی (برند خوب)، موفق به دریافت نشان عالی مسئولیت اجتماعی و تقدیرنامه‌ی انجمن بین المللی روابط‌عمومی شد.
نشان عالی مسئولیت اجتماعی به شركت بیمه دانا اهداء شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا: در مراسم پایانی این دوره از جشنواره که عصر روز سه شنبه، هفتم شهریور‌ماه جاری با حضور روابط‌عمومی سازمان‌ها و شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت ‌اجتماعی در محل مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد، نشان عالی سفیر مسئولیت اجتماعی به دکتر رضا جعفری، نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه دانا بابت تلاش‌ها و خدمات شایسته ایشان در ترویج ایفای نقشِ مسئولیت‌های اجتماعی و بهره‌گیری از تمامی امکانات و ظرفیت‌های سازمانی برای ترویج و فراگیر شدن این رسالت مهم، اهداء شد.
 همچنین در این مراسم، نشان عالی مسئولیت اجتماعی و تقدیرنامه‌ انجمن بین‌المللی روابط عمومی نیز به منظور قدردانی از عملکرد مطلوب روابط‌عمومی بیمه دانا و توجه به ارزش‌های اخلاقی، کمک به جامعه در جهت مسئولیت حفظ و نگهداری استانداردهای زندگی و توجه ویژه و مضاعف به ذینفعان، امور اجتماعی و فعالیت‌های خیرخواهانه در حوزه مسئولیت اجتماعی اهداء گردید.
شایان ذکر است در این جشنواره که با هدف «کمک به توسعه فرهنگ سرآمدی سازمانی و مدل تعالی و سرآمدی از طریق روابط عمومی» برگزار شد، ممیزی، ارزیابی و تقدیر از سازمان‌های فعال در زمینه مسئؤلیت اجتماعی در سه سطح «در حال رشد»، «رشد یافته» و «پیشرو» صورت پذیرفت.
در سومین دوره جشنواره روابط‌عمومی و مسئولیت اجتماعی که با حضور 100 شرکت پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط محور (CCSR) برگزار شد، علی دارابی معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سکینه‌سادات پاد دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، هوشمند سفیدی دبیر جشنواره و بهزاد‌ حسین عباسی مدرس دانشگاه نیز ضمن اشاره به حرکت هم‌سوی روابط عمومی در حوزه‌ مسئولیت ‌اجتماعی، درباره مهم‌ترین عناصر و رویکردهای اجتماعی و ارتباطی عرصه روابط عمومی و هم‌چنین نقش‌آفرینی و به‌کارگیری هوش مصنوعی در  این حوزه سخنرانی کردند. 

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر