کد خبر: ۷۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
روابط عمومی بیمه دانا؛

شعبه رشت از پرداخت خسارت ۶۰۰ میلیون تومانی غیر واقعی جلوگیری کرد

در پی وقوع حادثه جاده‌ای در یکی از مناطق استان گیلان، مبنی بر برخورد یک دستگاه خودروی سواری‌ با عابر پیاده و فوت وی، بیمه دانا محکوم به پرداخت مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال شد.
شعبه رشت از پرداخت خسارت ۶۰۰ میلیون تومانی غیر واقعی جلوگیری کرد

 به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، در پی وقوع حادثه جاده‌ای در یکی از مناطق استان گیلان، مبنی بر برخورد یک دستگاه خودروی سواری‌ با عابر پیاده و فوت وی، بیمه دانا محکوم به پرداخت مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال شد.

شعبه رشت از پرداخت خسارت ۶۰۰ میلیون تومانی غیر واقعی جلوگیری کرد


به گفته حسن محمدیان گورجی رئیس شعبه رشت بیمه دانا، بر اساس بررسی‌های اولیه صورت گرفته توسط کارشناسان خسارت و مشکوک بودن حادثه همچنین با توجه به  بررسی‌های کارشناس رسمی دادگستری،  افسر پلیس مربوطه در زمان حادثه و همچنین واکاوی دوربین‌های مداربسته پارکینگ تصادفات منطقه، مشخص شد که خودروی مربوطه جابجا شده و در زمان حادثه فاقد بیمه نامه معتبر بوده است.
پس از اطمینان از این مساله، اعتراضات اولیه صورت پذیرفت و پرونده پس از تکمیل مدارک و مستندات جهت سیر مراحل قانونی به واحد حقوقی شعبه ارجاع شد که پس از مطالعه پرونده نسبت به طرح دادخواست اعتراض ثالث به دادگاه، در نهایت راننده مقصر حادثه متوجه طرح دعوی بیمه دانا علیه خود شده و از بیم اینکه مستندات فوق مجددا” مورد بررسی قرار گیرد و به کلاهبرداری محکوم شود، بلافاصله نسبت به تسویه مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و واریز مبلغ فوق به حساب وراث قانونی متوفی اقدام و تحمل جرم عمومی را اعلام کرد.
لازم به ذکر است  این پرونده در نهایت طی صدور رای دادگاه مورخ ۱۱‏/۰۵‏/۱۴۰۱ مختومه اعلام و شعبه بیمه دانا از پرداخت مبلغ ۶.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ریال مبرا شد.

برچسب ها: بیمه دانا
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.