کد خبر: ۲۵۸۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳
سرپرست بانک در پیگیری از روند پرداخت ارز اربعین اعلام کرد:

پرداخت ارز اربعین به بیش از 68 هزار زائر حسینی توسط بانک صادرات ایران

محسن سیفی، سرپرست بانک صادرات ایران در بازدید از برخی شعب این بانک، فرآیند پرداخت ارز اربعین به زائران حسینی علیه‌السلام را پیگیری کرد و از فروش ارز به بیش از 68 هزار زائر خبر داد.
پرداخت ارز اربعین به بیش از 68 هزار زائر حسینی توسط بانک صادرات ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: سیفی در بازدید از شعبه مستقل مرکزی (کد3046) و شعبه فردوسی (کد3) بانک صادرات ایران، روند پرداخت و عرضه ارز اربعین به زائران را بررسی و دستورات لازم برای تداوم ارائه خدمات به آنها را تا زمان مقرر، مورد تاکید قرار داد.

وی در جریان این بازدید با تاکید بر ارائه خدمات به مردم و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، گفت: پرداخت ارز اربعین از جمله مأموریت‌هایی است که همه ساله با ارادت ویژه از سوی کارکنان بانک صادرات ایران به سیدالشهدا علیه‌السلام، در دستور کار قرار گرفته و از آغاز سفرهای اربعین امسال تاکنون 68 هزار و 660  نفر از زائران اربعین بیش از 12 میلیارد و 512 میلیون دینار عراق از 224 شعبه و باجه منتخب بانک صادرات ایران دریافت کرده‌اند.

سیفی همچنین با تاکید بر اینکه مسآله شلوغی شعب بانک از طریق توسعه بانکداری دیجیتال و ارائه خدمات غیرحضوری حل می‌شود، افزود: بخش زیادی از توسعه زیرساخت‌های بانکداری دیجیتال بانک در سال جاری تکمیل خواهد شد.

سیفی رسیدگی به مشتریان در حوزه بانکداری شرکتی به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای بانکداری جامع را خاطرنشان کرد و افزود: بانک صادرات ایران با تمرکز بر ارائه خدمات ویژه برای واحدهای تولیدی و حمایت از اشتغال، خدمات ویژه‌ای در قالب بانکداری شرکتی و اختصاصی به مشتریان ارائه می‌کند.

وی برنامه‌ریزی برای تقویت حضور مدیران ارتباط در شعب را از دیگر اقدامات بانک برای توسعه خدمات بانکداری شرکتی و بانکداری اختصاصی عنوان کرد.

سرپرست بانک صادرات ایران همچنین افزایش منابع را از جمله مهمترین راهبردهای بانک برای توسعه خدمات به مردم و اقتصاد کشور عنوان کرد و برنامه‌ریزی برای رسیدن منابع بانک به 8000 هزار میلیارد ریال را از جمله اهداف بانک عنوان کرد.

وی در این بازدید که با همراهی اقبالی‌راد، معاون شعب و کیومرث جهانبانی، مدیر امور شعب استان تهران و البرز صورت گرفت،  با تاکید بر توجه و تسهیل پرداخت تسهیلات خرد و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بانک افزود: عمل به مسئولیت اجتماعی بانک، بازگشایی از گره مشکلات مردم و رضایت خداوند را سه ویژگی مهم پرداخت تسهیلات خرد به مردم برشمرد و افزود: توجه به این خدمات در کنار مسئولیت مالی، اجر معنوی و مایه برکت کار در بانک صادرات ایران است.​

captcha
اخبار داغ
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
دیدار پزشکیان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق + عکس دیدار پزشکیان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق + عکس
مسعود پزشکیان در دیدار با آقای «بافل طالبانی» رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق، گفت: روابط میان دو طرف ریشه در همسایگی، پیوندهای تاریخی، قومی و فرهنگی دارد و برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
برگزیده
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.