کد خبر: ۱۹۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران:

بازرسان و حسابرسان موتور محرکه فعالیت‌های موثر بانک باشند

​​رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران در جمع بازرسان و حسابرسان این بانک گفت: با نظارت مستمر و هدفمند با هدف اصلاح چرخه‌های معیوب، بازرسان و حسابرسان می‌توانند موتور محرکه فعالیت‌های موثر و رو به جلوی بانک باشند.
بازرسان و حسابرسان موتور محرکه فعالیت‌های موثر بانک باشند

بازرسان و حسابرسان موتور محرکه فعالیت‌های موثر بانک باشند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: یاسر مرادی در اختتامیه همایش بازرسان و حسابرسان بانک در اصفهان، با یادآوری اولویت‌های تبیین شده برای دستیابی به اهداف بانک گفت: اولین نکته این است که بانک صادرات ایران به عنوان بانک منابعی شناخته شده است و تا منابع بانک رشد نکند، ارتقای بانک تحقق نخواهد یافت. یکی از مهمترین راهبردها، تحقق بانکداری دیجیتال است.

وی افزود: امروز رشد حوزه فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، ضروری است و سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات، چابک‌سازی و دستیابی به سهم بیشتر از بازار منابع از اولویت‌های بانک صادرات ایران است.

مرادی از خرید و نصب دستگاه‌های جدید برای بهبود عملکرد درگاه‌های بانکداری الکترونیک و سیستم‌های شعب خبر داد و افزود: با ایجاد نئوبانک صادرات ایران، سامانه‌های موازی دیگر جمع‌آوری شده و این امکان فراهم می‌شود که بسیاری از خدمات بانکی حتی درخواست تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان، به صورت غیرحضوری ارائه شده و شعب خلوت‌تر می‌شود و با کاهش فعالیت شعب، ادغام آن‌ها با سرعت بیشتری در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی پیشرو بودن بانک صادرات ایران در حوزه چکنو را یادآور شد و گفت: با توجه به گردش وجوه در حوزه خدمات و پخش و همچنین سختگیری‌های موجود در بخش پایانه‌های فروشگاهی، چکنو، ابزاری مفید، امن و در دسترس برای نقل و انتقال پول است.

رییس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران با بیان این پرسش که امروز در بانک صادرات ایران با چه ریسک‌هایی مواجه هستیم، گفت: کلیه کارکنان خط اول دفاعی بانک هستند ضمن اینکه کنترل مالی، مدیریت ریسک، بازرسی و تطبیق در خط دوم و در خط سوم حسابرسی داخلی مستقر است.

وی ریسک نقدینگی را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران از گذشته مبتنی بر بانکداری خرد بوده و نمی‎‌توان از بانکداری خرد در این بانک خدماتی عدول کرد.

مرادی بازرسان را چشمان تیزبین بانک عنوان کرد و خطاب به آن‌ها گفت: اگر بخواهیم جایگاه واقعی بانک صادرات ایران را به عنوان یکی از بزرگترین و خوشنام‌ترین بانک‌های کشور که کارکنانش به عنوان نماد سخت‌کوشی، تخصص و حسن خلق هستند، به دست بیاوریم، نیاز به یک جهش جدی در پیشبرد برنامه‌های کلان بانک صادرات ایران داریم.

وی با اشاره به اهمیت نقش حسابرسان و بازرسان در جذب منابع بانک گفت: امروزه به دلیل دشواری‌های معیشتی، شرایط به مردم سخت می‌گذرد، اما به هیچ وجه نباید بذر ناامیدی در جامعه بپاشیم و در این میان نقش بازرسان و حسابرسان در جلوگیری از توزیع ناعادلانه منابع در پرداخت تسهیلات از طریق به کارگرفتن سیاست‌های درست، بسیار موثر است.

مرادی با بیان اینکه پذیرش مسئولیت در شرایط فعلی به سختی صورت می‌گیرد، گفت: حتی در مواردی با فرار از مسئولیت روبرو هستیم لذا نباید انگیزه مدیران دچار خدشه شود. کسی که برای اعتلا و ارتقای بانک مسئولیت قبول می‌کند و می‌جنگد، باید ضمن انجام نظارت بر کار او، با برخورد منطقی، معقول و انگیزشی مواجه شود. برخورد قهری و سلبی با سوء جریان‌های ناخواسته به برند بانک و اقتصاد کشور لطمه می‌زند، لذا باید با اجتهاد صحیح بازرسان و حسابرسان، برخورد منطقی با این پدیده‌ها صورت گیرد و از برخورد قهری و سلبی اجتناب شود.

وی افزود: نظارت باید فرآیندی و سیستمی باشد. با آسیب‌شناسی فرآیندها، باید پیشنهاد‌های متعددی برای اصلاح فرآیند‌های بانک تهیه و به مدیران بانک ارائه شود. با اصلاح فرآیند‌ها می‌توان به جای برخورد انفرادی با متخلفان، از بروز مشکلات زیادی جلوگیری کرد. از این رو پیشنهاد‌های تخصصی بازرسان و حسابرسان در این زمینه بسیار ارزشمند و کارگشا است.

وی در پایان تأکید کرد: امروز، بازرسان و حسابرسان هم به عنوان تکه‌ای از پازل پیشرفت بانک لازم است در راستای اهداف کلان ترسیم شده برای ارتقای جایگاه بانک صادرات ایران در خدمت‌رسانی به مردم نقش ایفا کنند و در واقع کمک و یار مدیران باشند و ضمن برخورد مناسب با تخلف متخلفین، راهکار‌های نوین اصلاحی را به مدیران ارشد سازمان ارائه کنند به نحوی که همکاران خدوم و موثر بانک، واحد‌های نظارتی را در کنار خود احساس کنند. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر