کد خبر: ۲۵۴۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۹

همه روزهای خدمت، روز دولت است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تاکید بر ارائه خدمات شایسته به عموم مردم جامعه؛ همه روزهای خدمت را روز دولت معرفی کرد که به طور حتم با بهره گیری از تجربیات به دست آمده در طول سال های گذشته می توانیم به نحو مطلوب وظایف محوله خود را انجام دهیم.
همه روزهای خدمت، روز دولت است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: رحیم سرهنگی در حاشیه مراسم عطر افشانی و غبار روبی مزار شهدای گمنام کیش به مناسبت گرامی داشت هفته دولت، این ایام را فرصت مغتنی برای ارزیابی ارائه خدمات شایسته به عموم مردم جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: همه روزهای خدمت، روز دولت است و باید در این مسیر ویژگی های دولتمردان شهید؛ رجائی و باهنر را سرلوحه کار خود قرار دهیم.  

رحیم سرهنگی در رابطه با ارائه خدمات خالصانه به مردم، گفت: با پذیرش مسوولیت های محوله و الگوگیری از ویژگی های شهیدان رجائی و باهنر که نمادی از خدمت بی منت به مردم بودند می توانیم در این مسیر خطیر گام های موثری برای جلب رضایتمندی حداکثری برداریم.

به گفته سرهنگی در جزیره کیش به مناسبت هفته دولت چندین طرح عمرانی و اقتصادی آماده بهره برداری است و به واسطه همزمانی با اربعین حسینی این مراسم با وقفه برگزار خواهد شد.

وی در تکمیل سخنان خود، اظهار داشت: امسال نیز همچون سال های گذشته شمار زیادی از ساکنان کیش راهی سفر اربعین هستند و به دلیل دعوت از مقامات کشوری برای حضور در مراسم بهره برداری از طرح ها؛ این رویداد اقتصادی بعد از اربعین حسینی برگزار خواهد شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با رونمایی برنامه های فرهنگی، گردشگری و طرح هایی که منجربه رونق گردشگری در این منطقه می شود، بیان داشت: با تبیین راه کارهای عملی و تدوین نقشه راه می توانیم در این حوزه اقدامات تاثیر گذاری انجام دهیم.

رحیم سرهنگی، ضمن ارزیابی مثبت برگزاری "نمایشگاه ایروان اکسپو"، افزود: با تعامل ایجاد شده میان فعالان حوزه گردشگری ارمنستان و شرایط موجود از نظر آب و هوایی این دو منطقه، به طور حتم زنجیره گردشگری با برنامه های مرتبط تعریف می شود.

سرهنگی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که ارمنستان دروازه ورودی به روسیه است، تاکید کرد: با حضور در نمایشگاه ارمنستان و بررسی ظرفیت های این کشور و فعالان اقتصادی روسیه در کشور ارمنستان؛ تعاملات خوبی صورت گرفته است.

به گفته سرهنگی در این نمایشگاه چندین تفاهم نامه همکاری در حوزه های مختلف به امضا رسید و خیلی از فعالان اقتصادی ارمنستان اعلام کردند در "نمایشگاه کیش اینوکس" که یکی از بزرگترین رویدادهای اقتصادی کشور است، شرکت خواهند کرد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.