کد خبر: ۲۲۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷

نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه در کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: نقش کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشور‌های هدف انکار ناپذیر است.
نشست کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه در کیش

مخاطب۲۴ : به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست هم اندیشی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع و فعالان اقتصادی و گردشگری با کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه، عصر شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲ با حضور وحید زارع فکری سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان و محمد جواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی وزارت امور خارجه در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی خلیج فارس برگزار شد.

رحیم سرهنگی در این نشست با بیان این که اقدامات کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در معرفی جزیره کیش و جذب گردشگر و سرمایه گذار از کشور‌های دیگر شکوفایی منطقه آزاد کیش را در پی خواهد داشت؛ افزود: فضای سیاسی کشور و ارتباطات خوب شکل گرفته با کشور‌ها منطقه، فرصت مناسبی را برای پوست اندازی و معرفی وجهه جدید جزیره کیش فراهم کرده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: اجرای کامل قوانین و مقررات چگونگی اداره مناطق آزاد زمینه ساز رونق اقتصادی منطقه و رفع بسیاری از مشکلات حال حاضر است.

وی شناساندن جاذبه‌های گردشگری، ترغیب فعالان اقتصادی خارجی جهت سرمایه گذاری در کیش با توجه به بسته‌های سرمایه¬گذاری تعریف شده، معرفی برگزار کنندگان تور‌های مسافرتی و فعالان گردشگری در حوزه رسانه، معرفی نمایشگاه‌های تاثیرگذار و اقدامات مهم کشور‌ها در حوزه گردشگری و رایزنی با شرکت‌های هواپیمایی در جهت برقراری پرواز را از جمله اقدامات ارزشمند کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در کشور‌های پذیرنده دانست و افزود: منافع ملی کشور ایجاب می‌کند که درکنار یکدیگر، چرخ‌های اقتصادی کشور را به حرکت درآوریم.

همچنین محمدجواد همت پناه رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امورخارجه در این نشست گفت: آشنایی با زیرساخت ها، ظرفیت ها، امکانات و استعداد‌ها جزیره کیش از جمله اهداف سفر به جزیره کیش است و مصمم هستیم با بررسی نیاز‌های منطقه آزاد کیش در راستای تحقق آن، تسهیل مراودات با کشور‌های هدف را فراهم کنیم.

وی در حاشیه این نشست افزود: جزیره کیش علاوه بر این که قطب گردشگری کشور محسوب می‌شود در پذیرش شرکت‌های صنعتی به نام و معتبر نیز موفق عمل کرده است و این نشست آگاهی بخش و فرصت بسیار خوبی بود که کارشناسان اقتصادی بتوانند با ارتباط با مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی و شنیدن درخواست‌های مطرح شده، زمینه را برای ارتباط آنان با فعالان اقتصادی و گردشگری در کشور‌های پذیرنده مهیا کنند.

گفتنی است در این نشست مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی با معرفی امکانات بلقوه کیش به کارشناسان اقتصادی وزارت امورخارجه در ۱۵ شهر"بیروت، باکو، بصره، بمبئی، تاشکند، دوحه، دهلی نو، سلیمانیه، لاهه، قندهار، مکزیکوستی، دوبی، استانبول، توکیو و نیویورک"، آمادگی خود را برای پذیرش گردشگر در حوزه‌های گردشگری سلامت و گردشگری ورزشی اعلام داشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر