کد خبر: ۲۵۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم کلنگ‌زنی درمانگاه مینودشت:

توسعه خدمات بیمه‌ای و درمانی را با قوت ادامه می‌دهیم

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی که در معیت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به‌منظور نظارت میدانی بر شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و بازنشستگان به استان گلستان سفر کرده است
توسعه خدمات بیمه‌ای و درمانی را با قوت ادامه می‌دهیم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی: میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی که در معیت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به‌منظور نظارت میدانی بر شرایط ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و بازنشستگان به استان گلستان سفر کرده است، پس از شرکت در مراسم افتتاح رسمی شعبه جدیدالاحداث تأمین‌اجتماعی در شهرستان گالیکش که با حضور رضا آریان‌پور نماینده مردم گالیکش در مجلس شورای اسلامی و علی جوان فرماندار شهرستان گالیکش و جمعی دیگر از مدیران استانی و مقامات محلی این شهرستان برگزار شد، وارد شهر مینودشت شد. مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در مینودشت بعد از کلنگ‌زنی درمانگاه تأمین‌اجتماعی این شهر که با حضور جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگاران، ضمن گرامی‌داشت یاد و نام شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دولت به مناسبت هفته دولت، گفت: دولت سیزدهم به‌دنبال توسعه خدمت و جبران مافات و کاستی‌ها و توجه بیشتر به مردم و ارتقای کمی و کیفی خدمات در همه زمینه‌ها است.

 مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی تأکید کرد: رئیس‌جمهور محترم، وزیر محترم کار و همه مدیران و مسئولانی که در حکمرانی این دولت حضور دارند، با توجه به روحیه مردمی دولت، همواره تأکید دارند تا هر اندازه‌ای که می‌توانیم خدمت‌رسانی به مردم را توسعه دهیم.

موسوی افزود: به استناد گزارش مدیران استانی، بیش از 75 درصد مصوبات و قول‌هایی که در سفر قبل داده بودیم محقق شده و اتفاق افتاده است. برای منطقه مینودشت هم قول داده بودیم تا گره‌هایی را که سال‌ها در مسیر ساخت درمانگاه وجود دارد، باز کنیم که با یاری خداوند متعال و کمک عزیزان این اتفاق افتاد.
وی تصریح کرد: ما این وفاق، همگرایی و همدلی را که در حل مشکل زمین برای احدث درمانگاه وجود دارد، برای ساخت درمانگاه نیز نیاز داریم. از همه عزیزان، مخصوصاً مدیران و مسئولان محترم در فرمانداری، شورای شهر و سایر مسئولان خواهش می‌کنیم تا در ساخت درمانگاه هم مساعدت و همکاری کنید. این پروژه‌ کوچکی نیست؛ هم هزینه‌های زیادی برای تأمین‌اجتماعی دارد و هم خدمات زیاد و قابل توجهی به مردم و بیمه‌شدگان منطقه ارائه خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: از زمان شروع فعالیت این دولت تاکنون، توسعه خدمات در همه عرصه‌های خدمت‌رسانی سازمان تأمین‌اجتماعی در اولویت قرار گرفته است و خدماتی که در این دولت به مجموع خدمات درمانی موردتعهد سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه شده، بسیار قابل توجه ‌است.
وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی مدیران و مسئولان استانی، ساخت درمانگاه تأمین‌اجتماعی مینودشت با قدرت و قوت پیش برود و ادامه پیدا کند. ما به دنبال این هستیم تا بعد از کلنگ‌زنی، با فاصله زمانی بسیار کوتاه، عملیات ساخت شروع شود.
موسوی افزود: درمانگاه مینودشت که امروز مراسم کلنگ‌زنی آن برگزار شد در چهار طبقه و در حدود 3500 متر مساحت زیربنا ساخته خواهد شد. عملیات ساخت نیز به سرعت آغاز خواهد شد و همان‌طور که سال گذشته در کلاله درمانگاهی را افتتاح کردیم که الان روزانه به 300 نفر از بیمه‌شدگان خدمات درمانی رایگان ارائه می‌کند، توسعه خدمت در این استان را با قوت و قدرت ادامه خواهیم داد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در شهرستان مینودشت از شعبه تأمین‌اجتماعی این شهر نیز بازدید کرد و در گفت‌وگو با مراجعان و کارکنان این شعبه، در جریان مشکلات و ظرفیت‌های ارائه خدمات بیمه‌ای به بیمه‌شدگان منطقه قرار گرفت و برای رفع برخی مشکلات نیز دستوراتی صادر کرد.
در سفر به استان گلستان که در همراهی با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر به این استان انجام شده است، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها و دکتر مهدی اسلامی معاون درمان، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی را همراهی می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران پیام تبریک رئیس‌جمهور به قهرمانی تیم ربوکاپ ایران
رئیس‌جمهور ایران قهرمانی دانش‌آموزان کشور در مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۵ در ابوظبی و کسب مدال طلا را تبریک گفت.
اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت اصلاح قیمت بنزین در دستور کار دولت
دولت درباره اصلاح قیمت بنزین هنوز تصمیم نهایی نگرفته است؛ سهمیه‌های ۶۰ و ۱۰۰ لیتری ثابت مانده و نرخ سوم غیرسهمیه‌ای در نظر گرفته خواهد شد.
وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود وزیر علوم: تخلفات جذب دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور پیگیری می‌شود
وزیر علوم با تأیید بلاتکلیفی حدود ۷۰۰ دانشجوی بین‌الملل پیام‌نور اعلام کرد تخلفات مسئولان در جذب غیرقانونی آنان پیگیری قضایی خواهد شد و کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات تشکیل شده است.
غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری غریب‌آبادی: خزر محور انرژی منطقه و توسعه گردشگری
معاون امور حقوقی و بین‌المللی ایران در امور خزر با تأکید بر اهمیت انرژی و شیلات این پهنه آبی، توسعه گردشگری و همکاری مشترک استان‌های ساحلی را ضرورتی راهبردی دانست.
عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است عراقچی: رابطه ایران با روسیه راهبردی است
وزیر خارجه با تأکید بر استراتژیک بودن روابط تهران و مسکو اعلام کرد همکاری با کشور‌های حوزه خزر در حوزه انرژی، ترانزیت و گردشگری در سطحی بی‌سابقه در حال گسترش است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر