کد خبر: ۲۵۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰

تشریح رویكرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران

رئیس مرکز اطلاعات مالی (FIU) وزارت اقتصاد با اعلام برگزاری اولین همایش مدیران مبارزه با پولشویی و تامین مالی ترویسم گفت: یکی از مهمترین محورهای این گردهمایی که باحضور بیش از ۳۰۰ مدیر از نهادهای مختلف برگزار می‌گردد، تبیین رویکرد‌ها و برنامه‌های کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است.
تشریح رویكرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: هادی خانی، رئیس مرکز اطلاعات مالی و معاون وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری همایش ملی مدیریت مبارزه با پولشویی در هفته جاری گفت: در همایش پیش‌رو گزارش عملکرد تمامی نهاد‌های ذیربط در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ارائه خواهد شد.

وی افزود: در این همایش برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی برای تقویت و توسعه زیرساخت‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با مفاسد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

خانی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و همگرایی در عرصه مبارزه با پولشویی گفت: توسعه ظرفیت‌های قانونی و ارتباطی می‌تواند یکی از نتایج مثبت برگزاری همایش مدیران ارشد حوزه مبارزه با پولشویی باشد.

دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی افزود: توسعه زیرساخت‌های لازم برای مبارزه‌ و پیشگیری از مفاسد می‌تواند عملکرد کلی کشور در سالم‌سازی و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی را تقویت کند؛ به همین جهت در همایش پیش‌رو سعی داریم تا یک بستر مناسب برای اشتراک‌گذاری تجربه‌ها و ایده‌های حوزه مبارزه‌ با پولشویی ایجاد کنیم.

وی در ادامه گفت: در همایش هفته جاری، رویکرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با پولشویی به صورت کلی تببین خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به جزئیات برگزاری همایش مبارزه با پولشویی گفت: در این همایش بیش از ۳۰۰ نفر از مدیران حوزه مبارزه با پولشویی حضور خواهد یافت که این افراد در نهاد‌های مختلف کشور فعالیت می‌کنند.

وی افزود: هم‌چنین برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد کشور نیز به صورت ویژه در همایش حضور خواهد یافت‌. به عنوان مثال وزیر اقتصاد و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در همایش این هفته حضور خواهند یافت.

خانی در پایان ضمن اشاره به برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی گفت: یکی از مهمترین وظایف مرکز اطلاعات مالی موضوع تنظیم مقررات و رگولاتوری در حوزه مبارزه با پولشویی است.

وی افزود: توسعه آموزش‌های عمومی و فرهنگ‌سازی جهت آگاهی بخشی به اقشار گوناگون جامعه یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز اطلاعات مالی است.

خانی با تأکید بر ضرورت هوشمند‌سازی و داده‌محور شدن مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: همانند گذشته سعی داریم تا فرآیند‌های حوزه مقابله و پیشگیری از پولشویی را توسعه دهیم. به عنوان مثال برای رصد فعالیت‌های مشکوک به پولشویی از داده‌های گوناگون استفاده کرده و جریان مالی کل کشور را تحت رصد قرار داده‌ایم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سلام و علیک معنادار حسن روشن با تاج سلام و علیک معنادار حسن روشن با تاج
ویدئویی از سلام و علیک متفاوت و معنادار حسن روشن با تاج مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
بقائی: هیات مذاکره کننده ایران برای ادامه مذاکرات «سازنده و هدفمند» آماده است بقائی: هیات مذاکره کننده ایران برای ادامه مذاکرات «سازنده و هدفمند» آماده است
سخنگوی وزارت خارجه همزمان با تداوم دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده به خبرنگار اعزامی ایرنا گفت: در مورد مذاکرات برای رفع تحریم‌های ظالمانه که به ناحق علیه ملت ایران تحمیل شده با جدیت و حسن نیت کامل آماده ادامه مسیر هستیم. البته مواضع ما در مورد چهارچوبی که حاضریم در مورد آن صحبت کنیم کاملا روشن است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر