کد خبر: ۲۵۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دیدار استاندار بوشهر:

با استمرار اقدامات تحولی، افق سازمان تأمین‌اجتماعی، روشن و امیدوارکننده است

میرهاشم موسوی در استان بوشهر و در جریان چهل‌وسومین سفر استانی در دیدار استاندار بوشهر، از افزایش امیدواری نسبت به بهبود شرایط آتی سازمان تأمین‌اجتماعی خبر داد و گفت: در مجموع از ریل ناامیدی مفرط در حوزه آینده صندوق‌های بازنشستگی، به سمت امیدواری نسبی نسبت به شرایط آینده حرکت کرده‌ایم و با برنامه‌ریزی دقیق براساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برآنیم که با استفاده از فرصت پنجره جمعیتی، برای بهبود شرایط صندوق استفاده کنیم.
با استمرار اقدامات تحولی، افق سازمان تأمین‌اجتماعی، روشن و امیدوارکننده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی: مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این دیدار گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی در سه حوزه کلان تخصصی و گسترده مأموریت‌هایی جدی دارد. در حوزه بیمه اجتماعی، فضای کسب‌وکار فضایی با پیچیدگی‌های خاص است و تغییر مؤلفه‌های کلان و محیطی سازمان، بر منابع و مصارف سازمان تأمین‌اجتماعی تأثیرگذار است. حوزه خدمات درمانی سازمان هم با نیازهای فوری بیش از پنجاه درصد جامعه سروکار دارد و حوزه اقتصادی تأمین‌اجتماعی نیز چالش‌هایی جدی در در سنوات گذشته داشته که بخشی از آن هنوز هم استمرار دارد و متأسفانه برخی کژکارکردی‌های کلان اقتصادی و نیز برخی ناهنجاری‌های مدیریتی در این عرصه وجود داشته است.

وی در آستانه هفته دولت با تبریک این هفته به خدمتگزاران مردم در دستگاه‌های مختلف دولتی افزود: زمانی که در اوایل سال 1400 دولت مردمی سیزدهم مستقر شد و مدیریت جدید در سازمان تأمین اجتماعی کار خود را آغاز کرد، ماهانه برای پرداخت 27 هزار میلیارد تومان حقوق مستمری در آن مقطع، حدود پنج هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی وجود داشت و شرایط کار تأمین منابع به حدی دشوار بود که برخی تردید داشتند که دولت جدید بتواند حتی برای یک ماه، حقوق مستمری‌بگیران را به‌موقع تأمین و پرداخت کند. اما امروز به لطف خدای متعال و عنایتی که دولت مخصوصاً شخص آیت‌الله رئیسی با نگاه راهبردی به این حوزه داشته و دارند؛ در موقعیتی هستیم که ماهانه 40 هزار میلیارد تومان حقوق مستمری‌بگیران را در 5 ماه از سال جاری که پشت سر گذاشتیم، بدون ریالی کسری و استقراض پرداخت کرده‌ایم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین گفت: از سال 94 تا 1400 به دلیل کسری نقدینگی 106 هزار میلیاردتومان بدهی بانک به سازمان تحمیل شده بود که اگر چاره‌ای نمی‌اندیشیم تنها برای امسال 25 هزار میلیارد تومان باید هزینه تسهیلات بانکی را پرداخت می‌کردیم. لذا بزرگترین تسویه بدهی بانکی را با منابعی که از محل تأدیه بدهی بیمه‌ای دولت با حمایت و همراهی مثال‌زدنی دولت مردمی و مجلس انقلابی تأمین شد، انجام دادیم و علاوه بر آن حدود 46 هزار میلیارد تومان هم افزایش سرمایه در بانک رفاه انجام شد که این رقم افزایش سرمایه در تاریخ نظام بانکی بی‌سابقه و بانک رفاه را در شاخص‌های بانکی در رتبه بالایی قرار داد.
وی افزود: در این دو سال، یک میلیون و 920 هزار نفر بیمه‌شده جدید جذب کردیم که تقریباً معادل کل افزایش تعداد بیمه‌شدگان در دوره 7 ساله از سال 92 تا 99 بوده است و اثر مالی این ورودی‌های جدید که منبعی پایدار خواهد بود، حدود 18 تا 20 هزار میلیارد تومان در سال است. در کنار اینها، مصارف سازمان را هم کنترل کردیم و درسال گذشته 5400 میلیارد تومان صرفه‌جویی داشتیم که امسال بالغ بر ۸ هزار میلیارد برآورد ما در کنترل مصارف است . با استمرار سیاست‌های تحولی که در دوره جدید مدیریتی سازمان آغاز شده، امیدواریم از سال آینده به مازاد مثبت درآمد بیمه‌ای برسیم و بتوانیم بعد از چندین سال برای اولین بار منابع بیمه‌ای مازاد را به سمت سرمایه‌گذاری جدید برای تضمین تعهدات آتی سازمان سوق دهیم.
موسوی همچنین گفت: در مجموع از ریل ناامیدی مفرط در حوزه آینده صندوق‌های بازنشستگی، به سمت امیدواری نسبی نسبت به شرایط آینده حرکت کرده‌ایم و با برنامه‌ریزی دقیق براساس سیاست‌های  ابلاغی مقام معظم رهبری در محاسبات بیمه‌ای برآنیم که با استفاده از فرصت پنجره جمعیتی صندوق که بین ۷  تا ۱۰ سال خواهد بود، برای بهبود شرایط صندوق استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به این‌که در کنار تلاش برای مدیریت چالش ناترازی منابع و مصارف، از توسعه خدمات نیز غافل نبوده‌ایم، گفت:  بودجه عمرانی  سازمان در سال 1400 و زمانی‌که مدیریت جدید در تأمین اجتماعی مستقر شد، حدود ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان بود  و الان بالغ بر 11 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه عمرانی و به‌همین نسبت در بخش تأمین تجهیزات اعتبار پیش‌بینی کرده‌ایم. همچنین به تبعیت از الگوی ارزشمند دولت مردمی، نظارت‌های میدانی برای بررسی شرایط خدمت‌رسانی را تقویت کردیم و سفر به استان بوشهر، چهل‌وسومین سفر استانی در دوره مدیریتی جدید است.
وی با اشاره به تأکید رئیس دولت بر توسعه خدمات اضافه کرد: رویکرد توسعه خدمات در سازمان تأمین‌اجتماعی در اولویت است و در حال حاضر 200 پروژه عمرانی ایجادی، توسعه ای و تأمین تجهیزات در جریان هست و با تقویت بررسی‌های میدانی، بر روند کارها نظارت جدی داریم.
در این دیدار، احمد محمدی‌زاده استاندار بوشهر نیز با اشاره به تعداد بیمه‌شدگان استان و پوشش بیمه‌ای گسترده جمعیت در این استان، خواستار نگاه ویژه سازمان تأمین اجتماعی به توسعه زیرساختهای ارائه خدمات در این استان دارای جمعیت بالای کارگری شد.
محمدی‌زاده در این زمینه گفت: درخواست ما از مدیریت سازمان تأمین‌اجتماعی که با اهتمام و برنامه‌ریزی دقدق یک سازمان دچار مشکلات و تهدیدهای جدی را احیا کرده این است که به مرتفع شدن نیازهای درمانی و بهداشتی استان بوشهر توجه ویژه صورت گیرد.
در پایان این نشست مقرر شد بنا به پیشنهاد استاندار بوشهر، نیازهای خاص استان بوشهر در نشست مشترکی در سازمان تأمین اجتماعی، بررسی و با هم‌افزایی و هم‌اندیشی در این مورد برنامه‌ریزی شود.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد پ. ک. ک رسماً خلع سلاح را آغاز کرد
رسانه‌های محلی از آغاز رسمی خلع سلاح گروه موسوم به حزب کارگران کردستان از امروز ۲۰ تیرماه خبر دادند.
آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد! آمریکا هنوز درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در ایران اطلاعات دقیقی ندارد!
منابع رسمی از تردید مقامات پنتاگون درباره اثر بمب‌های سنگرشکن در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران خبر دادند و اعلام کردند ما ارزیابی‌های اولیه را دریافت کرده‌ایم و این اطلاعات هنوز کامل نیست.
خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟ خانم معلم از دست مکرون خسته شده است! برژیت، مکرون را نمی‌خواهد؟
تلاش امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در حین قدم‌زدن با پادشاه بریتانیا، برای گرفتن دست همسرش، بریژیت ماکرون، با واکنش سرد و امتناع او مواجه شد؛ صحنه‌ای که واکنش کاربران را در پی داشت و برای رئیس جمهور فرانسه موقعیت ناخوشایند جدیدی رقم زد.
اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی اطلاع‌رسانی خاموشی‌های احتمالی
شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) اعلام کرد: مشترکان برق می‌توانند با استفاده از بازوی برق من در پیام‌رسان بله، از زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی منطقه خود مطلع شوند.
حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی سحرگاه امروز بر سر مزار شهدای تهاجم اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه در بهشت زهرا (س) حاضر شد.
آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد آغاز ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون کنکور کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد
ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان افزایش ۱۰۰درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان
رئیس هیات رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت از افزایش ۱۰۰ درصدی تامین منابع مستمری و مزایای بازنشستگان خبر داد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر