کد خبر: ۲۵۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲

ادعای عجیب مربی استقلال

مربی تیم فوتبال استقلال به انتقاد از اشتباهات کوپال ناظمی داور دیدار آبی‌پوشان و سپاهان در هفته سوم لیگ برتر پرداخت.
ادعای عجیب مربی استقلال

مخاطب24:کیانوش رحمتی با انتقاد از اشتباهات کوپال ناظمی داور دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: گفته‌اند درباره داوری نباید صحبت شود. آیا این راه حل پیشرفت داوری ماست؟ دنیا به این نتیجه رسیده برای جلوگیری از اشتباهات باید از VAR کمک گرفت ولی ما می‌خواهیم با حرف نزدن، داوری‌مان پیشرفت کند. تجربه در فوتبال ایران نشان داده اگر زبان انتقاد بسته شود، نه تنها پیشرفتی حاصل نمی‌شود بلکه مشکلات بیشتری به وجود می‌آید.

 

وی افزود: آیا قبل از بازی حرف زدیم که آقای ناظمی چنین اشتباهاتی در دیدار با سپاهان کرد؟ هزار بار فیلم لحظه پنالتی را دیدیم. خطا روی ارسلان مطهری هزار درصد واضح‌تر از برخورد توپ با دست ایمان سلیمی و پنالتی بود. از هر زاویه هم دیدیم مشخص بود میلاد زکی‌پور مهاجم ما را هُل داده است. داور هم کاملاً به صحنه اشراف داشت. همه کارشناسان داوری گفتند او اشتباه کرده است. الان فدراسیون هم بگوید اشتباه کرده و او را محروم کند، به چه درد ما می‌خورد؟ آیا نتیجه بازی برمی‌گردد؟

 

مربی استقلال همچنین در مورد اخراج فرشاد احمدزاده تصریح کرد: احمدزاده باید زودتر اخراج می‌شد. او در نیمه اول مانع ضد حمله خطرناک ما شد و با دست لباس زبیر نیک‌نفس را کشید و خودش منتظر بود کارت زرد اول را بگیرد ولی در کمال تعجب ناظمی اخطار نداد. بازیکن سپاهان دقیقه ۷۱ کارت زرد اول را گرفت که در واقع باید کارت زرد دوم را می‌گرفت و از زمین اخراج می‌شد، اما داور این کار را نکرد تا دقیقه ۸۶ سرانجام او را اخراج کند. در اینجا ۱۵ دقیقه تفاوت اخراج بود. می‌دانید ممکن بود چه اتفاقاتی در زمین بیفتد؟

 

رحمتی با اشاره به صحنه مشکوک در محوطه جریمه سپاهان گفت: دقیقه ۸۳ ضربه‌ای که مهرداد محمدی زد با دست سیاوش یزدانی که باز بود برخورد داشت. نمی‌دانیم چرا آن صحنه را پنالتی نگرفت؟ آقای کوپال ناظمی همواره برای تیم‌هایی که آقای نکونام سرمربی آن بوده، خوب سوت نزده است. مثلاً در بازی فصل گذشته فولاد خوزستان و مس رفسنجان دقیقه ۹۷ یک خطای اشتباه گرفت که بازی یک - یک مساوی شد یا در بازی معروف سپاهان و نساجی مازندران دقیقه ۹۴ که خطا پنالتی باد را گرفت و باعث باخت ما شد! نمی‌گویم خدای ناکرده ایشان قصد و غرضی دارد. به هر حال اشتباه داوری به وجود می‌آید ولی ما ناراحتیم چرا این اشتباهات از شانس بد به ضرر ماست؟

 

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه اشتباهات ایشان باخت ما را رقم زد، در حالی که اگر VAR بود یا داور بهتری برای قضاوت انتخاب می‌شد، قطعاً استقلال برنده می‌شد. در دو هفته اول لیگ ببینید ما در قبال اشتباه داوران چطور سکوت کردیم و واکنشی نشان ندادیم. هم در بازی صنعت نفت و هم در دیدار ملوان، دو پنالتی ما گرفته نشد ولی آیا بیانیه‌ای دادیم؟ اظهارنظر تندی داشتیم؟ گفتیم ایرادی ندارد و هفته‌های اول است و داوران تحت فشار نباشند ولی ظاهراً کارمان اشتباه بود. اگر واکنش نشان می‌دادیم شاید الان این اتفاق برای‌مان نمی‌افتاد و سه امتیاز در جیب‌مان بود.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
مجوز حضور ساپینتو صادر شد مجوز حضور ساپینتو صادر شد
باشگاه استقلال اعلام کرد: مجوز حضور سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان و دستیارانش در ایران صادر شد.
زنان دانمارکی به سربازی می‌روند زنان دانمارکی به سربازی می‌روند
کشور دانمارک قوانین خود درباره سربازی را تغییر داد و برای اولین بار زنانش را راهی سربازی اجباری می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر