کد خبر: ۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷

پیش بینی بورس هفته؛ بازار گوش به زنگ وین

اکوایران: در این هفته نگاه معامله‌گران بورس به وین است، جایی که میزبان مذاکرات ایران و کشورهای موسوم به 4+1 است.
پیش بینی بورس هفته؛ بازار گوش به زنگ وین

شاخص کل بورس در شروع معاملات با ریزش 5 هزار و 200 واحدی مجددا به کانال 1.3 میلیونی سقوط کرد. معاملات بورس امروز در بازار سهام خوش بینانه دنبال می شود. بورس بازان امیدوارند خریداران در سمت تقاضا، شاخص را به جلو حرکت بدهند. سهامداران بورس امید چندانی به تغییرات بنیادی در بورس را ندارند. عدم درک معنای دقیق بورس منجر به ضرردهی خواهد شد.

به گزارش اکوایران، در هفته اخیر شاخص کل بورس به تناوب در میان دو کانال 1.4 میلیون و 1.3 میلیون در نوسان بود. در اولین روز هفته شاخص کل بیش از 27 هزار واحد افت کرد و به کانال 1.3 میلیونی سقوط کرد. شاخص کل بورس روز یکشنبه رشد 3 هزار و 480 واحدی را پشت سر گذاشت و روز دو‌شنبه شاخص با رشد 20 هزار و 192 واحدی به کانال 1.4 میلیونی بازگشت. سه‌شنبه باز هم شاخص نزول کرد و کاهش 2 هزار و 521 واحدی را ثبت کرد. شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته اخیر بیش از 10 هزار واحد سقوط کرد و تا سطح یک میلیون و 394 هزار واحد پائین آمد تا در نهایت هفته را در کانال 1.3 میلیونی به پایان ببرد.

آیا این روند تداوم خواهد داشت؟ عوامل بنیادی و غیربنیادی تاثیرگذار بر بازار سهام چه پیامی به سهام‌داران می‌دهند؟

بازدهی هفتگی بورس

شاخص هفته را در کانال 1.3 میلیونی به پایان برد و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل 16 هزار و 673 واحد پائین‌تر ایستاد تا بازدهی هفته شاخص بورس منفی 1.2 درصد شود.

در هفته اخیر روند تغییرات شاخص کل هم‌وزن مشابه شاخص کل بود. روزهای شنبه و یکشنبه نزول کرد و سپس روز دوشنبه رشد کرد. شاخص هم وزن دو روز بعدی را نزولی پشت سر گذاشت و روز چهارشنبه افت هزار و 571 واحدی داشت. شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین 3 هزار و 294 واحد پائین‌تر ایستاد و به رقم 383 هزار و 470 واحد رسید و بازدهی منفی 0.85 درصدی را ثبت کرد.

پیش بینی بورس هفته؛ بازار گوش به زنگ وین

پیش بینی بورس هفته

شاخص در هفته اخیر 3 بار کانال عوض کرد و در میان دو کانال یک میلیون و 400 هزار واحد و کانال یک میلیون و 300 هزار واحد در نوسان بود. نکته جالب توجه این است که در سه روز پایانی هفته بازار با ورود پول حقیقی مواجه بود. روز چهارشنبه در شرایطی شاخص 10 هزار واحد ریزش کرد که میزان ورود پول حقیقی 3 برابر بیشتر شده بود و با رشد 245 درصدی به رقم 238 میلیارد تومان رسیده بود. با این حال تعداد نمادهای قرمزپوش بازار بیشتر بود و این نمادها رأی به نزول شاخص‌ها دادند. البته در این رأی گیری نمادهای بزرگ بازار وزن بیشتری داشتند، فولاد، شستا، فارس، شپدیس، وبملت، شتران، شپنا، شبندر، نوری، تاپیکو، حکشتی، رمپنا، وتجارت، کچاد، پارسان، وبصادر، خراسان و شاراک بزرگان قرمزپوشی بودند که بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در این میان، شستا، فسبزوار، زاگرس، فجهان و فولاد بیشترین خروج پول حقیقی بازار را نیز داشتند و به‌طور کلی نمادهای بزرگ بازار سهام بیش از نمادهای کوچک و متوسط با خروج پول حقیقی مواجه بودند.

علاوه بر این در این هفته، به استثنای روز شنبه، در 4 روز بعدی معاملات بازار با مازاد تقاضا بسته شد و در پایان معاملات روزانه تعداد صف‌های خرید بازار بیش از صف‌های فروش بود.

گروهی از تحلیل‌گران برای پیش بینی روند بازار به درون بازار می‌نگرند و با توجه روند ورود پول حقیقی و وجود مازاد تقاضا امیدوارند در هفته پیش رو بازار روزهای سبزی را بگذراند. نگاه گروهی دیگر از تحلیل‌گران که به سیگنال‌های سیاسی توجه دارند در این هفته به وین است، جایی که میزبان مذاکرات ایران و کشورهای موسوم به 4+1 است. این در حالی است که برخی از تحلیل‌گران نوسانات بازار سهام را نیز با اخبار سیاست خارجی مرتبط می‌دانند. در پایان هفته گذشته سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، موجب تلاطم در بازارهای دارایی شد. قیمت ارز در بازار آزاد جهش کرد، قیمت طلا و سکه بالا رفت و بورس تهران ریزش کرد. با این وصف انتظار می‌رود در ابتدای هفته بسیاری از سهام‌داران از خرید و فروش دست بکشند و در انتظار شروع مذاکرات دولت سیزدهم با قدرت‌های جهانی در روز دوشنبه باشند.

پیش بینی بورس هفته؛ بازار گوش به زنگ وین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر